Ленти с лепило капан за мухи 4 бр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
2,95 лв.
Ленти за мухи - 4бр.
SKU: 9009
Тегло: 0,100 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517026261

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Капан за мухи с лепило рока 4бр.

Стандартен капан за мухи, ролка с не засъхващо лепило. Ролката за мухи се разпъва, като се освобождава лепливата повърхност, на която кацат и се залепват мухите. Ролката е за еднократна употреба след запълване с уловени мухи се сменя с нова.

Капан за мухи>>лента с лепило>>топ цена

Защо мухите се причисляват към насекомите вредители?

Много хора зачитат тези летящи насекоми като досадни неканени гости, но всъщност те са много повече от това – преносители на различни болести и зарази. Чрез кацането си върху животни във ферми, изпражнения, а след това върху кожата на човек, храната, те могат да пренесат гъбички, паразити, инфекции. Те се размножават драстично и популацията им расте, с което респективно и рисковете, които наличието им крият. Това изисква вземане на мерки против присъствието им. Най-много зарази пренасят в стомашно-чревната област, като такава може да се отрази дезинтерията.

Какво представлява и какви предимства има лентата с лепило капан?

Това е универсален и често срещан начин за улавяне на мухи. Този капан притежава ролка, върху която има лепило, привличащо насекомите. Този продукт на Bros е предназначен за еднократна употреба, като в комплект са предоставени 4 бройки.

Основните предимства, които капанът притежава, са:

 • Лепилото на капана е несъхнещо;
 • Лесни за прилагане и употреба – ролката се отваря чрез разпъване и се поставя на подходящо място, като най-често се инсталира върху лампи във въздуха или около входни врати;
 • Върху висящата ролка се залепват ефективно мухите, благодарение на лепливата повърхност;
 • Цената е напълно достъпна за всеки, а качеството – високо;
 • Няма химични вещества, което прави ролката безвредно и подходящо средство в присъствие на деца;
 • Закачането на ролката е лесно и не изисква наличие на голямо пространство;
 • Подходящо и за навън, но срокът за ползване на открито значително намалява. Това се дължи на праховите частици във въздуха, които при вятър залепват върху мухоловката и по този начин ролката спира да лепне и се намалява нейното основно свойство, което улавя вредителите по ефективен начин;
 • След отваряне, лентата капан за мухи не понижава своята ефективност и може да се използва дългосрочно;
 • Може да се поставя във всякакви вътрешни помещения.

Как действа този тип мухоловки?


Това средство е сред най-предпочитаните в борбата с мухите. То действа на принципа на залепване за лепящ агент, който най-често се съставя от:

 • Смола от бор, правеща текстурата лепкава;
 • Каучук, който гарантира тяхното улавяне и удържане върху лентата до степен, в която те се обездвижат;
 • Атрактант – за да кацнат върху лентата с лепило капан, те трябва да  бъдат привлечени от нещо. Хранителни атрактанти или полови феромони са най-често използваните за целта.

Ролка с не засъхващо лепило против летящи насекоми /мухи/ - 4бр.
Механичен леплив капан за мухи за еднократна употреба.

Марка: Bros

Монтаж: вътрешен и външен

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Bross Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мухи Количество: 4 ролки против мухи Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Вътрешен, Висящ Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мухарка
  Оценка:
  100%
  Лови мухите цяло лято

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ленти с лепило капан за мухи 4 бр
Вашата оценка:
img
Ленти с лепило капан за мухи 4 бр Добави