Телефон 0700 10 522

Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр

Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр

Цена (с ДДС):
126,00 лв.
В наличност
Брой:
Препарат против мухи Мусцид 100 СГ
Характеристики

Артикулен номер: 213987

Тегло: 0.7500

Производител: Kwizda

Безплатна доставка

Сподели

Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр

Препарат срещу мухи с моментален убиващ ефект. Има силно привличащо действие (съдържа хранителни атрактанти, сексуален феромони и мускалур). Прилага се чрез намазване или чрез опръскване. Мусцид 100 СГ е нов продукт за борба с мухи с подобрени качества и параметри, като замества предшественика си Мусцид 83 СГ.

Област на приложение Мусцид 100 СГ: Инсектицид с остатъчно действие за борба с мухи на закрито в промишлени, жилищни и обществени сгради, както и в животновъдството - кравеферми, свинеферми, птицеферми, конеферми, овцеферми и др. Лесен за прилагане и без мирис. Характеризира се с троен привличащ ефект, благодарение на комбинацията от два различни естествени хранителни атрактанта и полов феромон. Има дълго остатъчно действие. Съдържа ацетамиприд, ново поколение активна съставка от семейството на неоникотиноидите. Той действа на централната нервна система на мухите в постсинаптичната област при поглъщане и при контакт. Мухите спират да се хранят и умират бързо.

Начин на употреба Мусцид 100 СГ: Приготвят се водни разтвори. Преди третиране да се изведат всички животни от помещението. Третират се само места, където животните не могат да оближат обработената повърхност. Период на употреба: април - октомври. Прилага се по два начина:

Чрез намазване с четка или валяк: 250 г се смесват със 160 мл вода. За 100 м2 защитена площ се нанасят 30 петна с размери 10 х 30 см върху предпочитаните от мухите места за почивка (препоръчително върху осветени зони и чисти повърхности). Разходна норма: 250 г биоцид/ 100 м2 .

Чрез опръскване: 250 г биоцид се разтварят в 2.5 л вода. Обработват се повърхностите на места, където често се наблюдават мухи (горната част на стените, рамки на врати и прозорци, греди, прегради и др.), като се покрива 1/3 от повърхността на защитаваната площ (т.е.третират се 33 м2 за сграда с площ от 100 м2 ). Разходна норма: 250 г биоцид/ 33 м2 обработена площ или 100 м2 защитавана площ

Остатъчна ефективност: Продуктът осигурява защита до 3 месеца след третиране.

Инструкции за почистване: Не почиствайте третираните повърхности. Почистете само за да спрете биоцидния ефект с детергент и топла вода.

Интервал между отделните третирания: Обработката може да се повтори през 1 до 3 месеца, в зависимост от нивото на заразяване. Не прилагайте повече от 6 пъти в годината.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране не е необходимо да се изчаква, преди да въведете животните обратно в сградата.

Да не се докосват обработените повърхности докато изсъхнат. Ако обработката срещу мухи е в закрити помещения помещенията да се проветрят преди да се разреши достъпа на хора.

Съдържание: Една опаковка Мусцид 750 г
Активно вещество: ацетамиприд – 10 г/ 100 г; мускалур – 0.05 г/ 100 г.
Вид на биоцидния препарат: водоразтворими гранули.

Употреба: Професионална

Производител: KWIZDA France

Доставка:

Доставките се извършват с куриер ekont и  спиди  за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба ЕКОНТ  с - 20% отстъпка от редовната цена на пратката.

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба СПИДИ с - 25% отстъпка от редовната цена на пратката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта otrovi.com 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта Otrovi.com може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел:0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод.

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Маг 1,2,3 тел: 0700 10 522 email:evropest@abv.bg

Изпратете ни запитване: