Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
134,88 лв.
Препарат против мухи Мусцид 100 СГ
SKU: 213987
Тегло: 0,800 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Мусцид 100 СГ срещу мухи за употреба на закрито и открито.

Мусцид 100 СГ, препарат срещу мухи с моментален убиващ ефект. Представлява суха гранула, която се разтваря във вода, има силно привличащо действие за мухи от всички видове, като те кацат върху третираната площ и след това биват унищожени от инсектицида (съдържа хранителни атрактанти, сексуален феромони и мускалур).

Прилага се чрез намазване или чрез опръскване върху желаната външна или вътрешна повърхност. Мусцид 100 СГ е нов продукт за борба с мухи с подобрени качества и параметри, като замества предшественика си Мусцид 83 СГ.

Продукта се предлага в различни разфасовки за масова употреба от 25 гр и 10 x 25 гр за третиране на по големи площи.

Препарат за унищожаване на мухи Мусцид 100 СГ на ТОП ЦЕНА

Област на приложение Мусцид 100 СГ:

Инсектицид с остатъчно действие за борба с мухи на закрито в промишлени, жилищни и обществени сгради, както и в животновъдството - кравеферми, свинеферми, птицеферми, конеферми, овцеферми и др. Лесен за прилагане и без мирис. Характеризира се с троен привличащ ефект, благодарение на комбинацията от два различни естествени хранителни атрактанта и полов феромон.

Има дълго остатъчно действие. Съдържа ацетамиприд, ново поколение активна съставка от семейството на неоникотиноидите. Той действа на централната нервна система на мухите в постсинаптичната област при поглъщане и при контакт. Мухите спират да се хранят и умират бързо.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да използвате лични защитни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Начин на употреба Мусцид 100 СГ:

Приготвят се водни разтвори. Преди третиране да се изведат всички животни от помещението. Третират се само места, където животните не могат да оближат обработената повърхност. Период на употреба: април - октомври. Прилага се по два начина:

Чрез намазване с четка или валяк:

250 г се смесват със 160 мл вода. За 100 м2 защитена площ се нанасят 30 петна с размери 10 х 30 см върху предпочитаните от мухите места за почивка (препоръчително върху осветени зони и чисти повърхности). Разходна норма: 250 г биоцид/ 100 м2 .

Мусцид 100 СГ срещу мухи на топ Цена

Чрез опръскване: 

250 г биоцид се разтварят в 2.5 л вода. Обработват се повърхностите на места, където често се наблюдават мухи (горната част на стените, рамки на врати и прозорци, греди, прегради и др.), като се покрива 1/3 от повърхността на защитаваната площ (т.е.третират се 33 м2 за сграда с площ от 100 м2 ). Разходна норма: 250 г биоцид/ 33 м2 обработена площ или 100 м2 защитавана площ

Против мухи Мусцид Цена

Остатъчна ефективност: Продуктът осигурява защита до 3 месеца след третиране.

Инструкции за почистване: Не почиствайте третираните повърхности. Почистете само за да спрете биоцидния ефект с детергент и топла вода.

Интервал между отделните третирания: Обработката може да се повтори през 1 до 3 месеца, в зависимост от нивото на заразяване. Не прилагайте повече от 6 пъти в годината.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След третиране не е необходимо да се изчаква, преди да въведете животните обратно в сградата.

Да не се докосват обработените повърхности докато изсъхнат. Ако обработката срещу мухи е в закрити помещения помещенията да се проветрят преди да се разреши достъпа на хора. Вид на биоцидния препарат: водоразтворими гранули.

 

Технически характеристики

Документи:

ИЛБ

МАРКА: Kwizda АДВ:: 10 г/ 100 г; мускалур – 0.05 г/ 100 г. Начин на прилагане: Чрез намазване с четка, чрез напръскване с пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: Чрез намазване с четка или валяк: 250 г се смесват със 160 мл вода. За 100 м2, Чрез опръскване: 250 г биоцид се разтварят в 2.5 л вода. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Против всички видове мухи Количество: 750 гр. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр
Вашата оценка:
img
Препарат срещу мухи Мусцид 100 СГ 750гр
Може да имате нужда и от това: