Устройство за прогонване на птици Pest X Repel BR40

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
560,00 лв.
Уред за прогонване на птици със звук и площ на покритие до 40 дка.
SKU: 20080
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Repel

Описание и начин на употреба

Уред за борба и защита от птици Pest X Repel BR 40

Устройство за прогонване на птици BR 40 служи за защита от птици на външни и вътрешни площи с големи размери. Птицегона има площ на максимално покритие до 40 000 кв.м.

Използва предварително записани цифрови звукови биосигнали от различни хищни птици и пироефекти (гърмежи) за да прогони различни видове птици от защитените с него зони.

Уреда има вграден ултразвуков сигнал, който работи паралелно с звуковите сигнали против птици.Уреда за прогонване на птици има два допълнителни говорителя, който се разполагат на желано от Вас разтояние така звуковите сигнали покриват различни по вид топографски местности и зони.

Уреда може да се захранва от акумулатор 12V или от 220/ 240V чрез адаптер който не е вклчен в комплекта. Електронното устройство против птици има вграден датчик за светлина, който автоматични спира работата на птицегона през нощта и съответно го активира когато стане светло.

Уред за контрол на птици

 

Как работи уреда за прогонване на птици птици BR-40

Уред за прогонване на птици BR 40 е най-новият модел птицегон на марка PEST X REPEL, който комбинира в себе си ултразвукови и звукови сигнали против птици.

Апарата може да излъчва едновременно предварително записани цифрови сигнали на хищни птици, като орел, сокол, мишелов, ястреб, пироефекти ( изтрили от ловна пушка) и ултразвукови сигнали.

Ултразвуковите сигнали работят паралелно със звуковите, като това повишава ефективността на апарата против птици. Птицегона има дигитален панел за управление на функциите, който е разположен на основното тяло. В комплекта на апарата против птици ще намерите пълна инструкция за употреба на уреда.


За да получите добри резултати при борбата с птици:

Борбата с птици е трудна и сложна задача за да постигнете максимално добри резултати е важно да следвате добре изградена последователна стратегия за тяхното пропъждане, като уреда против птици BR-40 е част от нея. Ако е възможно ограничете всички източници на храна птиците биха рискували за да се нахранят. Ако е възможно почиствайте редовно местата, на които има птичи екскременти, те оставят ароматна следа, която привлича други птици.

При позиционирането на устройството против птици от решаващо значение е да се определят някои поведенчески характеристики на птиците, по-специално техните хранителни навици и техния избор на места за нощуване и обитаване.

Обикновено районите в близост до водоизточници, като реки и езера са сред избраните за укриване и почивка, докато дърветата с по-големи корони служат като добро място за гнездене и размножаване.

Важно е да се вземе предвид, че в повечето случаи птиците ще започнат да се хранят или да се заселват от външната страна на контролната зона. Винаги поставяйте уреда против птици насочен директно към охраняваната площ. Целта е да ограничите достъпа на птиците до основната защитена площ и да ги изолирате в близост до зоните на нощуване и укритие.

Допълнителни опции: Соларен панел с размери 50x 40 см, контролер и акумулаторна батерия 12v.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Repel Площ на покритие: 40 000 кв.м Честотен обхват: Звук биосигнал и ултразвук Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: от -10 до +40 градуса Интервал на работа: : В зависимост от настройката Целеви Вредител: косове, дроздове, врабчета, гълъби и други дребни птици Размери: 280x280x190-mm Захранване: 220V,12V Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволен
  Оценка:
  100%
  Добър продукт

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Устройство за прогонване на птици Pest X Repel BR40
Вашата оценка:
img
Устройство за прогонване на птици Pest X Repel BR40 Добави
Може да имате нужда и от това: