Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Борба с бълхи

34 артикула

на страница

Борбата с бълхите е задача, която изисква внимание и правилен подход. При нас ще откриете високоефективни решения, които са специално разработени за ефикасно справяне с този неприятен проблем. Селекцията ни включва оригинални продукти против бълхи, които са одобрени от съответните институции и които гарантират безопасност и надеждност при употреба.

Начин на действие на препаратите против бълхи

Препаратите против бълхи в нашата гама работят по различни начини за да осигурят максимална защита. Те атакуват не само възрастните индивиди, но и ларвите, като по този начин прекъсват жизнения им цикъл и предотвратяват тяхното размножаване.

Борба с бълхи

Защита и безопасност

При използването на инсектициди е важно да се спазват всички указания за безопасност. Носете подходящи защитни средства и се уверете, че обработените площи са добре проветрени. Следвайте инструкциите за дозиране и приложение, за да избегнете риск от нежелани реакции.

Мерки за предотвратяване

За да минимизирате риска от заразяване, поддържайте дома си чист и редовно почиствайте местата, където домашните любимци прекарват времето си. Използвайте препарати против бълхи не само когато забележите проблем, но и профилактично.

Съвети за избор на препарат против бълхи

При избора на препарат против бълхи, обърнете внимание на спектъра на действие, продължителността на защитата и подходящите повърхности за приложение. Важно е също така да изберете продукт, който е безопасен за домашните любимци и хората в домакинството.

Борба с бълхи- изображение 2- otrovi.com

Препоръчани препарати против бълхи от специалистите ни

  • Симетрол Супер ЕВ – този препарат се отличава с широк спектър на действие и е подходящ за унищожаване на бълхи, дървеници и хлебарки. Благодарение на своята микрокапсулирана формула, Симетрол Супер ЕВ осигурява дълготрайна защита и е идеален за обработка на големи площи;
  • Бандит 10 ЕВ – концентриран инсектицид, който е ефективен срещу широк кръг от пълзящи и летящи насекоми, включително бълхи. Бандит 10 ЕВ е лесен за приготвяне и приложение, като предлага бързо действие и дългосрочна защита.

В Otrovi.com сме ангажирани с предоставянето на експертни съвети и надеждни решения за вашите нужди. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 400 500.

Отзиви от клиенти

  • "Проблемът с бълхите в дома ми беше решен бързо и ефикасно, благодарение на Otrovi. Изключително съм доволен от бързата доставка и професионалното обслужване. Препоръчвам на всеки, който се бори с подобни неприятности." – Георги Петров, 56 г., Пловдив
  • "Изпробвах Цитрол Форте след препоръка от служител на Otrovi.com и останах изключително впечатлена от резултата. Бълхите в апартамента ми изчезнаха още след първото третиране. Освен това, получих много полезни съвети от екипа на Otrovi за предпазване в бъдеще. Благодаря ви за професионализма!" – Мария Илиева, 48 г., Габрово

Често задавани въпроси

Кои са най-ефективните методи за борба с бълха?

Методите за предпазване от тези вредители, се характеризират с третиране с определени препарати или използване на уреди с ултразвуково или електромагнитно действие. В otrovi.com предлагаме и от двата варианта за борба.

Как да изберете продукти за борба с бълхи?

Преценете дали ще прилагате на открито и закрито, както и дали искате комплексно действие срещу други насекоми – пълзящи и летящи. Някои инсектициди влияят върху редуциране на популацията и на кърлежите. Определете вида на продукта и как действа. Повечето модели са за моментално унищожаване и съдържат циперметрин. Предлагат се под формата на концентрат, който трябва да се приготви в правилно съотношение с вода или като готов за употреба спрей.

Как може да предотвратите дома си от заразяване с бълхи?

Един от най-добрите начини за превенция е да поддържате чистотата в дома. Извършвайте периодично щателно почистване. Ако имате домашни любимци, не пропускайте техните имунизации, вътрешно и външно обезпаразитяване.

Колко време отнема да се отървете от бълхи?

Това зависи от популацията и начина на прилагане. Инсектицидите за борба имат действат моментално, а повечето от тях са с последващ ефект. При необходимост може да повторите третирането.