Препарат против комари VEBI CY 1л.

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-28%
Промо цена 85,99 лв. Редовна цена 119,99 лв.

Препарат против комари, мухи, еденични оси и други насекоми с бързо действие.

SKU: 9000014
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175044
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Препарат против комари VEBI CY 10  1л против комари, мухи, оси, бръмбари

Професионален препарат против комари с бързо действие. Vebi CY е професионален широкоспектъран инсектицит с основен фокус върху борба с комари. Този препарат против комари има иновативна формула разработена от Изследователския отдел на VEBI тя съдържа разтворители с по ниско въздействие на околната среда, като препарата не съдържа алифатни хлорни разтворители. Както всеки широко спектъран инсектицит така и този унищожава:

 • Против летящи: комари, мухи, единични оси, тигров комар
 • Против пълзящи: хлебарки, мравки, паяци, бълхи, миризливки
 • Складови вредители: молци, житни гъгрици, брашнени бръмбари
 • Употреба на препарат VEBI CY 10  1л

Препарата е предназначен за употреба в обекти от хранително вкусовата промишленост, доилни зали, транспортни средства, селски райони, обори, подслони за животни, торища, депа за отпадъци, складове, магазини, ресторанти. Може да се използва като препарат против комари за тревни площи, улици с дървета, жив плет, декоративни храсти. Този продукт е изпитано добър при употреба, като препарат против комари за тревни и зелени площи!

Начин на употреба:

Препарат против летящи насекоми с основен фокус като препарат против комари! Биоцидът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори. Прилага се с пръскачки,ULV, генератори за топъл и студен аерозол. Препарата против комари се използва в закрити и открити помещения.

Преди обработка на закрито, всички помещения трябва да бъдат освободени от хора и животни. Всички храни и напитки трябва да бъдат покрити или прибрани така, че да нямат пряк контакт с препарата.

Разходна норма:

Пръскане против комари и пясъчни мухи: 5 мл от препарата в 1000 мл вода.( пръскат се места, на които кацат комарите или пясъчните мухи).На открито се използва като препарат против комари за тревни площи, растения, жив плет .Пръскат се долната страна на листа, обилно дървета и храсти.

Пръскане с препарат против комари и пясъчни мухи на закрито: Пръска се в тъмни и влажни места като бани, тоалетни, перални помещения, мазета. шахти и др.

Пръскане с препарат против мухи и оси (единични) : 20-30 мл от препарата в 1 литър вода. Обработват се местата, на които мухите или осите кацат или преминават нар. стени, тавани, первази на прозорци и врати.

Пръскане с препарат против паяци: 10-20 мл от препарата в 1 литър вода в зависимост от плътността на насекоми. Обработват се стени, тавани, около електроуреди.

Пръскане с препарат против бълхи: 20-30 мл от препарата се разреждат с 1л вода с приготвеният работен разтвор се опръсква плътно навсякъде където има вероятност да има наличие мна бълхи ВАЖНО- Бълхите умират само при пряк контакт с препарата. Да не се обработват тъкани, които влизат в пряк контакт с кожата.

Пръскане с препарат против акари: 20-30 мл от препарат в 1л вода Обработват се места, на които акарите се крият като: завеси, кили, или други.

Пръскане с препарат против складови вредители: 10- 20 мл от препарата в 1л вода. Обработват се засегнати от складови вредители места, като се избягва попадането на препарата върху харни и фуражи.

1 литър работен разтвор стига за обработка на 15-25 кв.м  в зависимост от вредителя. Препарата не се пръска във въздуха а се обработват само засегнатите от вредители повърхности. Да не се използва за директно третиране върху животни.

Разходна норма при употреба с генератор за топъл аерозол:  Разредете 20-30 мл от биоцида в 1 литър нафта или гликол. С 0.8-1.0 литър разтвор се обработват до 2000 куб.м

Интервал между отделните обработки:

В случай на повторно нападение от целеви насекоми, третирането може да бъде повторено. Биоцидът има остатъчно действие до 3 седмици след третиране.

Достъп до третираните зони:

След изсъхване на третираните повърхности и добро проветрения не по-малко от 1 час. След третиране на открито до 24 часа.

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

MSDS

МАРКА: Vebi Италия Площ на покритие: Според вида на вредителя Интервал на работа: : При нужда АДВ:: Циперметрин 10 g/100 g Начин на прилагане: Студен и топъл аерозол Антидот: Симптоматично Количество:: 1л. Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5-20 мл биоцид в 5 литра вода в зависимост от вредителя Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: комари, мухи, единични оси, тигров комар, хлебарки, мравки, паяци, бълхи миризливки, молци, житна гъгрица Количество: 1000 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Препарат за комари
  Добро

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против комари VEBI CY 1л.
Вашата оценка:
img
Препарат против комари VEBI CY 1л. Добави