Телефон 0879 400 500

Препарати против кучета и котки

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100
 
31,20 лв.
Препарат против кучета и котки течност и гранула за пълна защита
 
19,50 лв.
Препарат за защита от кучета и котки на външни площи

 
19,80 лв.
Препарат против кучета и котки гел за тревни площи 750мл
 
16,20 лв.
Препарат против кучета и котки глинени гранули, пропити с етерично масло от чесън.
 
17,99 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
24,00 лв.
Спрей за отблъскване на кучета и котки 750 мл.
 
19,60 лв.
Препарат обезмирисител на миризма на животинска урина 750 мл.
 
21,60 лв.
Защита от кучета и котки гел кубчета
 
37,90 лв.
Концентрат обезмирисител за премахване на животинска урина 1000мл
 
37,90 лв.
Ecosin таблетки при дерматофитози и инфекции
 
31,90 лв.
Умна гъбичка за лечение на гъбични кожни инфекции по животните
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100

Отглеждането на животни е свързано с много положителни емоции, които обаче биват съпътствани и от редица ангажименти. Редовни прегледи при ветеринаря, обезпаразитяване, хранене, почистване и какво ли още не. Всичко това не представлява никакъв проблем за някои от нас, но за други се оказва непосилна отговорност, с която не желаят да се натоварват. 

А има и случаи, в които се оказваме и без избор. Ако да речем живеем в къща с двор, е напълно вероятно да се сдобием с неканени любимци, които са открили дом в лицето на нашия имот. Котетата са най-честите посетители, но не е изключено да видим и лаещ четириног около жилището си. Какво да направим, за да отпратим животното надалеч?

Какво са препаратите за кучета и котки

Постоянно се говори за хуманно отношение към животните. Тъй като често пъти техният живот зависи изцяло от нас, е много важно да сме добри към съществуването им. Винаги можем да подходим добросърдечно към кучетата и котките, които харесват да се навъртат около дома ни. За целта бихме могли да използваме специални препарати за отблъскване, които се предлагат под формата на спрей и гел. С тях се извършва третиране на рисковите площи, като по този начин си осигуряваме защита срещу четириногите заселници. 

Какви са видовете

След като сме решили, че са ни необходими препарати против кучета и котки, то следва и да се запознаем с различните видове, които в онлайн магазин Otrovi.com ще откриете на доста ниски цени. Най-популярните и удобни препарати за прогонване на досадни четириноги са:

 • Спрей;

 • Гранули;

 • Гел-желе;

 • Гел-кубчета.

Всяко от от тези предложения има за цел да Ви осигури спокойствието, от което се нуждаете. Често пъти придошлите котки и кучета използват двора ни за тоалетна, което на свой ред води и до повишаване на риска от зарази. Това е напълно недопустимо, в случай че имаме и малки деца. Закупуването на препарати срещу четириноги е наложително във всеки един от случаите, а магазин Otrovi.com ще Ви предложи най-доброто решение. Поръчайте още днес.

Как се използват

Препаратите срещу кучета и котки се използват много лесно. Подходящи са за тревни и бетонови площи. Те създават ароматна бариера. Неприятната за животните миризма ще ги накара да стоят далеч от дома ни. При една дългосрочна употреба има шанс да създадем и трайни навици от кварталните кучета и котки. Методът е напълно безопасен и не крие никакви рискове за четириногите.