Препарат против кучета и котки Mond Verde Бариера за кучета и котки 1000мл.

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
24,50 лв.
Препарат против кучета и котки глинени гранули, пропити с етерично масло от чесън.
SKU: 700726
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526039688

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Бариера за кучета и котки препарат за прогонване и създаване на навици в животните 1000мл.

Препарат за отблъскване и прогонване на кучета и котки Mondo Verde е натурален продукт произведен на база глинени гранули напоени със силно ароматни парфюмни есенции и чесън, които прогонват и създават навици в животните.

Отблъскващият препарат е предназначен за третиране на външни площи или всички места, където има нежелано присъствие на кучета и котки, това включва поляни, дворове, градини, зелени площи, къмпинги, селскостопански посеви и насаждения. Продукта е безвреден за растенията и околната среда.

Препарата прогонва животните и създава навици в кучетата и котките, които са трайни . Както знаете кучетата и котките маркират чрез своята урина и екскременти местата, които обитават или където откриват миризма на други животни от същия вид.

След посипването му, продуктът започва да излъчва особено неприятна за тях миризма, като ги кара да променят навиците си и да не се разхождат или престояват в третираните участъци. Гранулите съдържат естествени за природата материали и не са опасни за растенията, поляните и градините.

Препарат за прогонване на кучета и котки Mondo Verde

Употреба и разходна норма на препарата за кучета и котки:

Разпръснатата гранула създава ароматна бариера за всички кучета и котки с помоща на спецефична миризма, която е неприятна за тях. При продължително прилагане кучетата и котките не свикват с миризмата, а запомнят мястото, на което са я усетили и го избягват. Практичната формула от суха глинена гранула позволява лесно и бързо поставяне на препарата против кучета и котки във всички външни зоно като ливади, тервни площи земни площи или други подобни зони, в който е възможно да има проблеми с кучета и котки. Препарата е безопасен за всички растения и зеленчукови градини.

Продукта се прилага, като се посипва по площите, които ще се защитават в доза 50-60 мл (един пълен дозатор) на всеки 4-5 квадратни метра. Ароматната бариера ще остане активна в рамките на едма седмица ако не вали. В случай на дъжд ефекта намлява и следва да повторите третирането.Нанасяйте препарата на всеки 1-2 седмици докато животните не спрат да посещават защитената полощ.

Приложение:

Препарат за защита от нежелано присъствие на кучета и котки може да се използва в дворове, градини, къмпинги, цветни лехи, градини, паркове, дворове, земеделски насаждения и култури, цветни лехи, саксии.

Разходна норма:

Една опаковка от продукта (1000 ml) е достатъчна за третиране на приблизително 80 кв.м Изпозвайте дозатора, който се намира  върху капачката на продукта като поръсите 50-60мл на всеки 4-5квм в зони, които желаете да защитите от присъствие на кучета и котки.

Важно:

Винаги почиствайте площите от изпражнения на кучета и котки преди обработка. Продуктът запазва действието си около една седмица. Ако се налага повтaряйте третирането на всеки една/две седмици до разрешаване на проблема. Повторете обработката, ако продуктът се отмие при дъжд, наводняване или напояване.

Внимание!

Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета, като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите. EUH208: Съдържа етерично масло от чесън: може да предизвика алергична реакция.

Предупреждения за опасности:

P302 + P352: при контакт с кожата: Измийте обилно с вода,P102 - Да се ​​пази от деца, P103 - Прочетете етикета преди употреба. 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет

 

МАРКА: MondoVerde Интервал на работа: : Повтори третирането след силен дъжд! АДВ:: Парфюмна есенция, Глинени топчета Начин на прилагане: Поръсване или посипване. Количество:: 1000 мл Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 50-60мл на всеки 4-5квм Предупреждение за опасности: P302 + P352: при контакт с кожата: Измийте обилно с вода , Масло от чесън. P102 - Пазете от деца. P103 - Прочетете етикета преди употреба. P273 - Избягвайте изпускане в околната среда. P501-Изхвърлете съдържанието / контейнера в съ Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета, котки Количество: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Коткогон
  Оценка:
  100%
  Много добър продукт - силно препоръчвам!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. За котки
  Оценка:
  100%
  За котки е много добър

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против кучета и котки Mond Verde Бариера за кучета и котки 1000мл.
Вашата оценка:
img
Препарат против кучета и котки Mond Verde Бариера за кучета и котки 1000мл.