img

Плашилo против птици балон Хищно око 2бр GARDIGO

В наличност
Цена (с ДДС):
21,50 лв.
Добави
Комплект от 2бр плашило за птици
SKU: 60094
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GARDIGO Германия

Описание и начин на употреба

Плашилo против птици балон Хищно око GARDIGO комплект от 2 бр

Плашило за птици GARDIGO Baloon, или така нареченото хищно око е предназначено за защита и прогонване  на различни видово птици. Хищно око плашило за птици представлява надуваем балон с диаметър от 40 см, всеки, на който има апликирани очи на хищна птица, като по този начин отблъсква редица видове не хищни птици: лястовици, врабчета, кълвачи, гълъби, косове,врани, скорци, чайки,чапли и др. Защитният птицегон има изцяло механично действие, като използва естественият страх на дребните птици от хищниците. Всяко плашило, може да порие площ до 40 кв.м. В комплекта са включени 2 броя, плашило за птици хищно око.

Защо се изпозва балон против птици хищно око:

Птиците в градината са може би най-нормалното нещо на този свят. Обикалят дърветата и като цяло са миролюбиви и в повечето случай безвредни. Това се променя, когато овощните дръвчета започнат да зредят и птиците нападат Вашата череша, грозде или друг вид земеделски насаждения и започнат да ядат узрелите плодове. От друга страна този балон против птици е удобната защита от гълъби на балкона, като освен, че плаши и прогонва гълъбите, той предпазва от замърсяване вашият балкон или тераса с птичи изпражнения. С тези балони пазите вашите овощни дървета, тераси и езера свободни от птици. Стикерът за очи има възпиращ ефект върху по-малки птици като врабчета, косове, скорци, гълъби, врани и др. Освен това птиците се отблъскват от отраженията на висящите, блестящи ленти. Всеки продукт може да покрие площ от около 40 m².

Как действа плашилото за птици:

Плашилото за птици действа на принципа на естественият страх на малките птици от хищниците, те се страхуват да не бъдат изядени, както обикновенно става, когато се засекат. Плашилото за птици е ефективен и прост метод за възпиране и борба с досадни птици, като ги плаши и прогонва от местата, където е поставен балона плашило за птици. Поради формата и лекотата си, това плашило за птици се мърда от вятъра и не е статично, което допринася за по добри резултати при прогонването на птиците от вашият двор или градина. Този вид плашило, има универсално приложение и може да бъде изпозвано за защита на малки площи земеделски насаждения, овощни градини или къщи от нападение на птици.

Употреба на хищно око плашило за птици:

Може да използвате плашилото за птици на много и различни места като: балкони, градини, складове, фасади, полеви и градински насаждения, езера. Ефекта от плашилото за птици ще действа, докато досадните гълъби, врабчета, кълвачи и други вярват, че това е истинска хищна птица и те са застрашени от нея, за това е хубаво да променяте местоположението на плашилото за птици при първи индикации на привикване. 

 

 

 

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 МАРКА: GARDIGO Германия Площ на покритие: 40кв.м Начин на прилагане: Поставя се в близост до зоните подлежащи на защита. Количество:: 2 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: врабчета, кълвачи, гълъби, косове, врани, скорци, чайки, чапли, корморани в малки водоеми. Размери: 40 см диаметър всеки. Монтаж и приложение: Външен, Висящ Материал: Пластмаса Технология: Плашило Комплекта съдржа: : 3 броя плашило против птици Цвят: жълт Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Плашилo против птици балон Хищно око 2бр GARDIGO
Може да имате нужда и от това: