Спрей за пълзящи и летящи насекоми Outcast (Ауткаст) Syngenta 500 g

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
17,40 лв.

Широкоспектъран инсектицид за борба с плълзящи и летящи насекоми Singenta

SKU: 500236-2
Тегло: 0,500 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Спрей против пълзящи и летящи насекоми Outcast(Ауткаст) от Syngenta

Outcast (Ауткаст) спрей от Syngenta представлява ефективно средство за контрол над широк кръг от пълзящи и летящи насекоми, като дървеници, мравки, хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, молци и прахови акари.

Разработен на водна основа, този инсектицид е подходящ за безопасна употреба във вашия дом и в близост до други жилищни области. Освен това, неговата формула е доказано ефективна в тестове срещу 24 различни вида насекоми, осигурявайки широкоспектърна защита и удобство при приложение.

Спреят не оставя петна или неприятна миризма, което го прави идеален за употреба вътре в помещенията. С него лесно можете да създадете защитна бариера около вашето жилище, като просто пръскате върху пода, праговете и околните стени.

Области на Приложение:

Продуктът може да се използва както вътре, така и около сгради. Подходящ е за домове, офиси, хотели, учебни заведения, спортни зали, както и в различни промишлени и търговски съоръжения, включително в транспорта и помещенията на животновъдни ферми.

Активни Съставки:

 • Ацетамиприд: 2 г/кг

Предимства Ауткаст спрей против насекоми:

 • Не оставя петна и не предизвиква корозия.
 • Ниско запалим и с лека миризма.
 • Прост за употреба, адаптиран за домашна и професионална употреба.
 • Дълготрайно действие - защитният ефект продължава до 30 дни.

Инструкции за Употреба:

 • За унищожаване на насекоми: Напръскайте директно върху насекомите или техните пътеки.
 • За превенция и защита: Нанесете като бариера около защитаваните зони.
 • Важно: За да запазите активността на продукта, не почиствайте третираните повърхности. Ако е необходимо да спрете действието на спрея,
 • измийте с гореща вода и почистващ препарат. Избягвайте употреба върху повърхности като тапети, спално бельо и матраци.

Този продукт е разработен с особено внимание към ефикасността и безопасността, улесняващо ежедневната борба с досадните насекоми във всяка среда.

Мерки за безопастност при употреба:

При използване на инсектицидни спрейове против летящи и пълзящи нясекоми като Outcast от Syngenta, важно е да следвате строги мерки за безопасност, за да защитите себе си, вашето семейство и домашните любимци:

 1. Лична защита: Винаги носете подходящи защитни средства като ръкавици, маска и очила, за да предотвратите контакт с кожата, очите или вдишване на препарата.

 2. Вентилация: Преди употреба на спрея осигурете добра вентилация на помещенията. Оставете прозорците отворени по време на и след обработка, за да се избегне задържането на химикали във въздуха.

 3. Избягване на контакт с храна и играчки: Пазете храни, напитки, кухненски прибори и детски играчки далеч от областите на обработка.

 4. Приложение според указанията: Строго следвайте инструкциите за употреба на продукта относно дозировка и подходящи повърхности. Не превишавайте препоръчителните количества, тъй като това може да увеличи риска от вреди.

 5. Съхранение: Съхранявайте инсектицида на недостъпно за деца и домашни любимци място. Препаратът трябва да бъде далеч от храна, напитки и кърмачески принадлежности.

 6. Почистване след обработка: Измийте добре ръцете и други експонирани части от тялото след употреба на продукта. Ако спреят е нанесен на кожата или в очите, изплакнете обилно с вода.

 7. Първа помощ: При поглъщане или вдишване на спрея, незабавно потърсете медицинска помощ и покажете етикета или листовката на продукта на лекаря.

 8. Обезвреждане на контейнерите: Не изхвърляйте празни контейнери от продукта в обикновените битови отпадъци. Следвайте местните разпоредби за обезвреждане на химически продукти.

Следвайки тези мерки, можете значително да намалите рисковете свързани с употребата на инсектициди и да подобрите ефективността и безопасността при тяхното прилагане.

 
 

 

Технически характеристики

МАРКА: Syngenta Площ на покритие: 5-10 кв.м Интервал на работа: : Повтори при нужда АДВ:: Ацетамиприд: 2 г/кг Начин на прилагане: Готов за употреба Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Спрей Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Преди употреба прочети етикета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: дървеници, мравки, хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, молци и прахови акари Количество: 500 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Спрей за пълзящи и летящи насекоми Outcast (Ауткаст) Syngenta 500 g
Вашата оценка:
img
Спрей за пълзящи и летящи насекоми Outcast (Ауткаст) Syngenta 500 g Добави