Соларен ултразвуков електронен уред против котки, кучета, птици, белки и гризачи GARDIGO SOLAR TIER-VERTREIBER

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
65,80 лв.
Ултразвуков уред против кучета, котки, диви животни, птици и гризачи 100кв.м Gardigo
SKU: 60066
Тегло: 0,400 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277268459
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Електронен ултразвуков уред против диви животни, птици, кучета, котки, мишки и плъхове Gardigo защитава до 100кв.м

Соларният електронен ултразвуков уред против животни е предназначен за отблъскване и плашене на широк спектър животни като кучета, котки, птици, белки, мишки и плъхове.

Устройството излъчва мощни ултразвукови честоти с диапазон от 19,5-31,5 KHz честотите могат да се избират индивидуално в зависимост от вредителя или животното, което желаете да прогоните.

Електронното устройство разполага с инфрачервен датчик за движение, който регистрира преминаващо животно и задейства  уреда. Устройството се захранва от акумулаторни батерии или 5 V захранване. Изключително удобен за употреба на места с липса на ел.захранване осбено когато се използва, като соларен уред против гризачи, кучета, котки или птици в открити зони и площи.

Соларен уред с ултразвук за защита от котки, кучета, мишки, плъхове на Gardigo

Как работи уреда GARDIGO SOLAR TIER-VERTREIBER:

Ултразвуковият електронен уред против диви животни, кучета, котки и гризачи има два режима за защита от вредители, като при режим едно /1/ уреда излъчва ултразвуков сигнал без мигаща лампа светкавица.

При режим две /2/ електронният уред може да излъчва заедно  ултразвук и флаш лампа светкавица. Уреда има различни по вид сила сигнали, които се настройват  според вредителя за който използвате уреда.

Уреда разполага с прецизен инфрачервен датчик, който регистрира всяко движение на топлокръвен обект и активира уреда. Датчика на електронният уред засича движение до 9 метра и 110 ° и охранява площ до 100 кв.м.

Уреда е оборудван с комплект с акумулиращи батерии, които се зареждат от соларният панел, така апарата работи и през нощта. Соларен уред против гризачи, диви животни кучета, котки и птици разполага и с USB кабел за зареждане и захранване на ток, когато времето навън е не подходящо и слънцето е не достатъчно за да зареди уреда.

Употреба на уреда против диви животни, птици, кучета, котки, мишки и плъхове:

Този ултразвуков уред е предназначен за външна и вътрешна употреба, както в дворове, градини, цветни лехи, веранди и др. Уреда служи за отблъскване и прогонва различни по вид животни в зависимост от честотата, на която го настроите:

Позиция на бутона Честота Целеви вредител
Позиция 1 19,5 kHz - 23,5 kHz против кучета, котки, птици и белки
Позиция 2 23,5 kHz - 27,5 kHz против лисици, глигани и други диви животни
Позиция 3 27,5 kHz - 31,5 kHz против мишки, плъхове  и други малки гризачи
Позиция 4 Само LED светкавица Срещу животни региращи на ярка светлина
Позиция 5 Редуване на всички честоти (19,5 kHz - 31,5 kHz) плюс светкавица Срещу всички видове животни (най-силният режим)

 

Забележка: Когато избирате честота, винаги първо превключете  към „0“ и след това към избраната честота.

Забележка: Честотите, които устройството излъчва, са нечуваеми за повечето хора.

Как да настроя честота и чувствителност на датчика за движение:

В предната част на устройството ще намерите два контролни потенциометъра (копчета):

(SENS) Контрол на чувствителността на датчика: Тук можете да контролирате чувствителността на детектора на движение. Завъртането на копчето надясно ще увеличи чувствителността и разстоянието на датчика.

(FREQ )Контрол на честотата: Устройството може да бъде включено и изключено и могат да бъдат избрани редица честоти от 1 до 5. Списъкът по-горе показва честотите и животните, които най-вероятно ще дразни. Ефектът на светкавицата също може да се добави при най силната и ефективна честота (5)

Зареждане на соларният уред:

Препоръчваме да заредите напълно батериите на преди първата употреба това важи за всеки соларен уред против гризачи, кучета, котки, птици и диви животни. Ако използвате уреда външно го оставете минимум 2-4 часа на слънце преди да активирате.

Може да заредите уреда чрез USB кабел. Буксата за захранването може да се намери от задната страна на устройството. Винаги използвайте 5 V USB захранване. В опаковката ще намерите адаптерен кабел USB / захранване. При зареждане на уреда чрез кабел е необходимо да оставите апарата за около 10 часа включен в зарядното, това ще зареди батериите напълно. Уреда не индикира когато батериите му са заредени напълно червената свелина ще продължи да премигва. 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 100 кв.м Честотен обхват: 19.5 - 31.5 kHz LED светкавица Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 ° C до +50 ° C при ≤ 90% R.H. Интервал на работа: : Излъчва ултразвук след засичане на обект от PIR датчик Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Кучета, котки, белки, птици, диви животни Захранване: Батерии, Соларен панел Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен, Вътрешен Технология: Ултразвук Комплекта съдржа: : Уред с ултразвук и светкавица, колчета за забиване в земята, инструкция за употреба, USB кабел за зареждане. Цвят: Зелен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Питане.
  Написано от нула градуса до + 50 градуса.А при минусови температури работи ли ако Да от колко ?

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Соларен ултразвуков електронен уред против котки, кучета, птици, белки и гризачи GARDIGO SOLAR TIER-VERTREIBER
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам качествен апарат и бърза доставка.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Соларен ултразвуков електронен уред против котки, кучета, птици, белки и гризачи GARDIGO SOLAR TIER-VERTREIBER
Вашата оценка:
img
Соларен ултразвуков електронен уред против котки, кучета, птици, белки и гризачи GARDIGO SOLAR TIER-VERTREIBER
Може да имате нужда и от това: