Телефон 0879 400 500

Репеленти против гризачи

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 35,00 лв.

Special Price 27,60 лв.

Стоманена бариера за мишки и плъхове
 
19,90 лв.
Течен спрей препарат против мишки и плъхове Mondo Verde Rat Raus Protex
 
21,90 лв.
Спрей против гризачи за автомобили 400мл.
 
43,80 лв.
Двойна защита от нагризване на автомобили от мишки и плъхове 20 кв.м
  Промо

Нормална цена: 60,90 лв.

Special Price 55,60 лв.

Ултразвуков уред против гризачи за автомобил и спрей за кабели против гризачи.
 
24,80 лв.
Mouse stop Premium уплътнител на дупки от гризачи.
 
21,90 лв.
Препарат против мишки, плъхове и гризачи защита до 20кв.м
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Репеленти против мишки и плъхове.

Репелентите за прогонване на гризачи и по конкретно мишки и плъхове представляват изцяло натурални препарати направени от етерични масла които гризачите не обичат. Те създават ароматна бариера на местата на които са поставени като основната идея на този тип продукти е не само  да прогонят заселените мишки и плъхове от обработената с репелента площ а да предотвратят и преминаване то на нови такива през нея. Репелента защитава от нагризване всички повърхности върху които е нанесен гризачите не харесват освен неговата миризма и неговият вкус.

Предимства на репелентите за гризачи:

Основно предимство е това че не използвате отрова или капани за мишки и плъхове което ви спестява време и усилия. Репелентите за гризачи са безвредни за хора и домашни животни. Може да изберете и от другите репеленти за вредители otrovi.com

Недостатъци на репелентите за гризачи:

При употреба на натурален репелент против гризачи може да осетите миризма на етеричните масла от които е направен, заради това не използвайте продукта в спални помещения. Както всички репеленти ароматната бариера изветрява с течение на времето и трябва да бъде подсилвана на около две седмици, репелента не трябва да бъде намокрян или измиван с вода което значи че ако го използвате на вън трябва да опръсквате с него след всеки дъжд. Борбата с гризачи чрез репеленти изисква постоянство и непрекъснато третиране с препарата на желаните от вас места, това е така защото трябва да поддържате ароматната бариера активна.

Допълнителни превантивни мерки за защита от гризачи:

Не дръжте открити или лесно достъпни хранителни продукти на местата които обработвате с репелента, храната привлича мишките и плъховете. Проверете помещението за наличие на дупки, цепнатини, входове от където гризачите могат да проникнат в помещението, ако има такива ги запушете с трудно нагризаеми материали като стоманена вълна/обикновено телче за почистване на загорял тигани/, натрошено стъкло с циментов разтвор, стъкло и полиуретанова пяна. Ако в помещението има канализация проверете дали всички канали имат решетки, много често гризачите проникват в помещенията през не заровени канали.