Ултразвукови устройства против гризачи и насекоми комплект от 3 броя Weitech WK-3523

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
79,90 лв.

Комплект от 3 броя уред против гризачи и насекоми Weitech 

SKU: WK3523
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Комплект от 3 броя ултразвукови уреди за защита от мишки, плъхове, хлебарки и паяци Weitech WK-3523

Комплектът от ултразвукови уреди за защита от мишки, плъхове, хлебарки и паяци. Weitech WK-3523 е специално разработен за ефективна защита срещу гризачи и насекоми в различни видове помещения.

Включва три отделни устройства, всеки от които е проектиран да покрива площ до 45 квадратни метра. Те са идеални за използване в разнообразни среди като домове, офиси, складове, гаражи и други.

Предоставя изключителна гъвкавост и дават възможност за покриване на няколко малки стаи или една голяма стая с разчупена форма. Като закупуването на комплекта е значително по-изгодно от закупуването на отделни устройства. Ако имате нужда само от един уред за защита, моля последвайте линка за да разгледате Weitech WK0523

Комплект от 3 броя супер силни уреди с ултразвук против мишки плъхове, хлебарки и паяци Weitech

 

Ултразвукови Устройства "Weitech WK-3523": Общ Преглед и Употреба

Уредът "Weitech WK-0523" е ултразвуков репелер, предназначен за отблъскване на гризачи и насекоми. Той работи като излъчва високочестотни ултразвукови вълни, които са непоносими за тези вредители, като по този начин ги подтиква да напуснат зоната на въздействие на уреда.

  1. Ултразвуков Ефект: Ултразвукът въздейства на сетивните органи на гризачите и насекомите, като предизвиква у тях усещане за опасност. Това нарушава тяхната способност да се ориентират и комуникират в своята среда.

  2. Променящи се Честоти: Уредът генерира ултразвукови вълни с променящи се честоти, което пречи на вредителите да се адаптират към звука. Този постоянен стрес ги кара да напуснат района.

  3. Бързо Действие и Оптимални Резултати: В рамките на първите 72 часа от началото на използването на уреда, движенията на гризачите обикновено намаляват. За оптимални резултати се препоръчва уредът да се използва за период от поне две седмици.

Как се използва уредът?

  1. Захранване: Всяко устройство от комплекта "Weitech WK-3523" се захранва от стандартен 220V контакт. Просто го включете в електрическата мрежа.

  2. Позициониране: Уредите трябва да бъдат поставени на стратегически места, където се предполага наличието на гризачи или насекоми. Важно е устройствата да не бъдат блокирани от мебели или други препятствия, които могат да намалят ефективността на ултразвуковото излъчване.

  3. Обхват на Действие: Всяко устройство покрива площ до 45 квадратни метра. Можете да използвате няколко устройства за да покриете по-голяма площ или за да осигурите равномерно покритие в големи помещения.

  4. Безопасност и Ефективност: Ултразвуковите вълни, излъчвани от уреда, са безопасни за хора и домашни любимци, тъй като те са извън обхвата на честотите, които те могат да чуят. Ефективността на устройството може да бъде забелязана след 72 часа непрекъсната употреба. В стаи с обилно количество текстилни материали се препоръчва използването на по-мощни модели.

  5. Поддръжка: Устройството не изисква специална поддръжка. Препоръчително е да проверявате периодично дали е включено и дали работи правилно.

Използването на "Weitech WK-3523" предоставя екологичен начин за контрол на вредителите, като същевременно осигурява безопасно и чисто домашно пространство.

Технически спецификации и безопасност:

  • Ултразвукови Честоти: Устройствата работят в честотен диапазон от 20 до 80 kHz, което ефективно въздейства на гризачи и насекоми, като същевременно е безопасно за хора и домашни любимци.
  • Енергоефективност: Ниската консумация на енергия от 1.6 W на репелерите гарантира, че те няма да доведат до значително увеличение на сметките за електроенергия.

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 3 x 45 кв.м Честотен обхват: 20 до 80 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 27/7 Комплекта съдържа: : 3 броя уреди с ултразвук против мишки, плъхове, пълзящи насекоми Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, паяци, хлебарки Размери: 6 x 5 x 7.5 см, всяко Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Бля Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвукови устройства против гризачи и насекоми комплект от 3 броя Weitech WK-3523
Вашата оценка:
img
Ултразвукови устройства против гризачи и насекоми комплект от 3 броя Weitech WK-3523 Добави