Ултразвуков уред против гризачи и пълзящи насекоми Weitech WK0523

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
31,50 лв.

Мощен и компактен уред против вредни гризачи и насекоми от Weitech

SKU: WK0523
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Ултразвуков Уред "Weitech WK-0523": Ефективна Защита от Мишки, Плъхове, Хлебарки и Паяци

Ултразвуковият уред "Weitech WK-0523" е специализирано средство за борба с вредителите като мишки, плъхове, хлебарки и паяци. Създаден е за употреба в различни видове помещения - от жилищни пространства до офиси, складове и гаражи. Устройството покрива площ до 45 квадратни метра, като ефикасно отблъсква вредителите чрез излъчване на ултразвукови вълни.

Малък, компактен и много мощен, пест репелър Weitech WK-0523, излъчва променящи се ултразвкови честоти в диапазон 20 до 80 kHz, който вредителите не могат да привикнат. 

При наличие на множество помещения и висока плътност на гризачи и насекоми трбва да изпозвате отделен уред във всяко помещение. Последвайте линка за да разгледате комплект от 3 броя уреди Weitech WK-3523 на по-изгодна цена.

Ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки, паяци Weitech >>Топ Цена

Технически Характеристики и Механизъм на Действие

 • Честотен Диапазон: Уредът работи в честотен диапазон от 20 до 80 kHz. Този диапазон е специално избран, за да бъде ефективен срещу вредителите (мишки, плъхове, пълзящи нясекоми като хлебарки и паяци) като същевременно остава безопасен за хората и повечето домашни любимци.

 • Променливи Честоти: За да се избегне адаптацията на вредителите към ултразвуковия ефект, уредът генерира вълни с постоянно променящи се честоти. Тази непрекъсната промяна въздейства на нервната система на гризачите и насекомите, като създава стрес и дискомфорт.

Употреба и Практически Насоки

 • Захранване и Инсталация: Устройството се захранва от обикновен 220V контакт. Препоръчително е да бъде поставено на височина от около 80 см от пода за оптимално разпространение на ултразвука.

 • Позициониране: За максимална ефективност, уредът трябва да бъде поставен на места, където се предполага наличието на вредители. Важно е да не бъде блокиран от мебели или други предмети, които могат да попречат на разпространението на ултразвука.

 • Обхват на Действие: Въпреки че уредът покрива до 45 квадратни метра, за по-големи помещения или сложни конфигурации може да се наложи използването на допълнителни устройства.

Безопасност и Ефективност

 • Безопасност: Ултразвукът, който уредът излъчва, е извън чуваемия обхват за хората и повечето домашни любимци, което го прави безопасен за употреба в домовете.

 • Нечуваеми Ултразвукови Вълни: Уредът излъчва ултразвукови вълни, които са напълно безопасни за хората и повечето домашни любимци, тъй като честотите са извън техния слухов обхват. Това означава, че уредът може да се използва непрекъснато в домашна среда, без да създава дискомфорт или риск за здравето.

 • Ефективност и Време за Действие

  • Наблюдение на Промени: Първите признаци на ефективността на уреда често се наблюдават в рамките на 72 часа от непрекъсната употреба. Това може да включва намаляване на видимата активност на вредителите. Максималният резултат се вижда до 2 седмици в зависимост от ситуацията и вида на вредителя

  • Работа на уреда в помещения с много меки повръхности: В помещения, където има много  текстилни материали, които могат да абсорбират или блокират ултразвука, се препоръчва използването на по-мощни модели. Текстилът може да намали разпространението на ултразвуковите вълни, което налага употребата на уреди с по-висока мощност за запазване на ефективността

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 45 кв.м Честотен обхват: 20 до 80 kHz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Уред против гризачи и пълзящи насекоми, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, хлебарки, паяци Размери: 6 x 5 x 7.5 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред против гризачи и пълзящи насекоми Weitech WK0523
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред против гризачи и пълзящи насекоми Weitech WK0523 Добави