Vebi Duracid PW: Професионална инсектицидна пудра срещу дървеници, хлебарки, мравки, бълхи, оси и кокошинки

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
30,00 лв.

Инсектициден прах срещу насекоми Vebi Duracid PW 1 kg

SKU: 10047
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Vebi Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Ефективна инсектицидна пудра за борба с пълзящи насекоми, оси и кокошинки Vebi Duracid PW 1 kg

Vebi Duracid PW е готова за употреба инсектицидна пудра, предназначена за употреба на закрито и открито около сгради. Тази високоефективна пудра е специално разработена за борба с пълзящи насекоми, оси и кокошинки. Въпреки че няма регистрация като препарат против термити, Duracid PW би бил много ефективен в борбата с тях.

Активна съставка:

 • 0,6% циперметрин

Целеви вредители:

 • Мравки (Lasius niger)
 • Черни хлебарки (Blatta orientalis)
 • Кафяви хлебарки (Blattella germanica)
 • Дървеници (Cimex lectularius)
 • Котешка бълха (Ctenocephalides felis)
 • Оси (Vespula germanica)
 • Кокошинки (Dermanyssus gallinae)

Разходна норма:

 • 5 грама на квадратен метър за плълзаяши насекоми.
 • 10 грама на квадратен метър срещу дървеници и бълхи (остатъчна ефективност 2-седмици)
 • 2.5 грама за гнезда на оси
 • 10 грама на квадратен метър срещу кокошинки.

Предимства на продукта:

 • Осигурява бързи резултати срещу пълзящи насекоми
 • Дълготрайно действие, предотвратяващо повторното заселване на насекомите
 • Идеална за употреба на закрито и открито
 • Лесна за нанасяне

Механизъм на действие: Инсектицидната пудра действа като контактна отрова за плълзящи насекоми. Частиците пудра, съдържащи циперметрин, трябва да влязат в контакт с тялото и краката на насекомото, след което се абсорбират в тялото и унищожава вредителя. При третиране на мравки и черни хлебарки, продуктът няма бърз нокдаун ефект, а насекомите умират до 7 дни след контакт с препарата. Пудрата има силен възпиращ ефект срещу членестоноги вредители в предварително обработената зона, предотвратявайки бързото повторно заразяване.

Приложение:

 • На закрито: Препоръчва се за места като мазета, тавани и навеси или, на места който не могат да се използват течни инсектициди, като третиране   елктро инсталации или табла. Поръсете тънък слой пудра на ширина в третираната зона, предимно в пукнатините на стените и подовете.
 • На открито: Използвайте инсектицидната пудра за третиране на цокли на сгради, первази и други цепнатини по сградите. Поръсете пудрата директно върху мравуняци и около тях.
 • Интервал между обработките:Треирането може да се извършва 2-пъти годишно

Инструкции за употреба:

 1. Закрити помещения: Използвайте прашилка,или поръсете директно от пакета.
 2. Открити пространства: Поръсете пудрата върху мравуняци и около цоклите на сградите или използвайте прашилка.
 3. За термити: Поръсете тънко директно върху термитните тунели и около тях.

Важно: При употреба на прахообразни препарати винаги носете лични предпазни средства като ръкавици, очила и маска за дихателна защита.

Заключение: Duracid PW е мощна и ефективна инсектицидна пудра, която осигурява бързи резултати и дълготрайна защита срещу широк спектър от пълзящи насекоми, оси и кокошинки. Подходяща е за употреба както на закрито, така и на открито, предоставяйки надеждна защита и лесно приложение.

 

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия Площ на покритие: В зависимост от вида на вредителя Интервал на работа: : 2-пъти годишно и при нужда АДВ:: 0,6% циперметрин Начин на прилагане: Чрез поръсване или прашилка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Прах Доза на приложение: Виж етикета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мравки (Lasius niger) Черни хлебарки (Blatta orientalis) Кафяви хлебарки (Blattella germanica) Дървеници (Cimex lectularius) Котешка бълха (Ctenocephalides felis) Оси (Vespula germanica) Кокошинки (Dermanyssus gallinae) Количество: 1 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Няма Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Vebi Duracid PW: Професионална инсектицидна пудра срещу дървеници, хлебарки, мравки, бълхи, оси и кокошинки
Вашата оценка:
img
Vebi Duracid PW: Професионална инсектицидна пудра срещу дървеници, хлебарки, мравки, бълхи, оси и кокошинки Добави
Може да имате нужда и от това: