Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Борба с хлебарки

Артикули 1-40 от 76

на страница
Страница

Хлебарките са едни от най-упоритите вредители, с които можем да се сблъскаме в домовете и работните пространства. Те не само причиняват дискомфорт, но и могат да бъдат носители на различни болести. В Otrovi.com разбираме предизвикателството, което представлява ефективната борба с тези насекоми, и предлагаме решения, които са доказали своята ефикасност не само в България, но и на международно ниво.

Как да започнем борбата с хлебарките?

Първата стъпка е да разберем откъде идва проблемът. Най-често те проникват в нашите домове търсейки храна и топлина, като предпочитат кухненските помещения и баните. Но те може да бъдат пренесени и с различни предмети или продукти. Ето откъде може да започнете борбата с тях:

 • поддържане на хигиена – редовното почистване и премахването на източниците на храна са ключови в предотвратяването на нашествие на хлебарки;
 • запечатване на пукнатини – проверете за пукнатини и отвори, през които те може да проникнат, и ги запечатайте;
 • изхвърляне на боклука – редовно изхвърляйте боклука и съхранявайте хранителните остатъци в затворени контейнери.

Нашият експертен анализ показва, че за ефикасно справяне с този проблем е важно да се изберат и правилните продукти за контрол над заразената зона.

отрова за хлебарки>>топ цена>>високо качество

Какви средства за борба с хлебарките предлагаме?

В арсенала за "Борба с хлебарките", Otrovi.com ви предоставя широка гама от продукти, които са се доказали с ефективността си срещу тези упорити вредители:

 1. Препарати и отрови за хлебарки

Този тип продукти са сред най-търсените. Те са разработени да предложат ефикасно и дълготрайно решение на този проблем, като се фокусират върху унищожаването на насекомите и предотвратяването на тяхното повторно появяване.

 1. Капани за хлебарки

Това са един от най-лесните за използване и безвредни методи за контрол на популацията на тези насекоми в дома ви. Те работят като ги привличат в капана, където те остават залепени и не могат да избягат.

 1. Гел за хлебарки

Още един изключително ефективен метод за борба с тези насекоми. Активните вещества, които се съдържат в гела, ги привличат и ги убиват след като го консумират. Предимството му е, че може да бъде приложен на труднодостъпни места и остава активен за дълъг период от време.

 1. Уреди против хлебарки

Електронните уреди са иновативен подход, при който, с помощта на ултразвук или електромагнитни вълни, които са неприятни за тези вредители, те се прогонват от обитаваните от тях зони. Безопасни са за хора и домашни любимци.

Продуктите, които предлагаме в тази категория са оригинални и сертифицирани от МЗ, РЗИ и БАБХ, осигуряващи висока степен на ефективност и безопасност в борбата с вредителите.

Борба с хлебарки - Изображение 2 — Otrovi.com

Избор на правилните продукти за борба с хлебарките

Изборът зависи от спецификата на заразената зона и вашите лични предпочитания. Ето два от нашите най-търсени препарати, които се отличават със следното:

 • Айкън – известен е със своята изключителна ефективност и лесна употреба. Той привлича хлебарките благодарение на своята мощна формула, която ги унищожава ефикасно;
 • Фендона – има бързодействащи свойства, които осигуряват широкоспектърен контрол върху засегнатите области. Това е перфектният избор за тези, които търсят бързо и дълготрайно решение срещу хлебарките.

За допълнителни полезни съвети, не се колебайте да се свържете с нас на 0879 400 500. Нашите специалисти са на разположение, за да ви предоставят професионални насоки и препоръки, които ще ви помогнат да намерите най-адекватното и бързо решение. 

Информация за предпазване и безопасност

За да избегнете потенциални рискове, е важно да спазвате всички указания за безопасност. Съхранявайте целия арсенал за борба с хлебарките далеч от храна, напитки и достъп на деца и домашни любимци. Винаги четете инструкциите за употреба, за да разберете правилния начин на приложение или дозировка на продукта. Ако усетите дискомфорт или алергична реакция след използване на продуктите, незабавно потърсете медицинска помощ.

Обратна връзка от доволни клиенти

 • "Айкън изпробвах у дома в кухнята и веднага забелязах разлика. Още на другия ден вредителите значително намаляха!" – Георги Димитров, 36г., Пловдив.
 • "Фендона пробвах и останах изключително доволен от бързината и ефикасността. В банята вече няма следа от хлебарки." – Лилия Иванова, 31г., Бургас.

Доверете се на Otrovi.com за ефикасни и проверени решения в борбата с хлебарките и си осигурете спокойствие и защита във вашия дом.

Борба с хлебарки - Изображение 3 — Otrovi.com

 

 Често задавани въпроси

Как да се отървем от хлебарките?

Тези неканени гости често си правят убежища в дома ви и може да ги забележите в кухнята или банята. От otrovi.com ви напомняме, че те са трудни за прогонванване, като за ефективна борба се нуждаете от доказани със своето действие препарати и други средства, които ще откриете на сайта. 

Кои са най-ефективните средства против хлебарки? 

Ще откриете много средства против наличието на пълзящите насекоми в дома ви, но като едни от най-ефективните се отличават геловете и капаните. Действието на гела е отровно, докато капаните-къщички имат леплива повърхност, където те залепват и се обездвижват 

Как да унищожите хлебарките в кухнята?

Домашни средства като сода за хляб, борна киселина, цитрусови плодове, етерични масла и боракс могат да бъдат ефективни начини да се отървете от хлебарки. Ако искате да предприемете по-агресивен подход за премахване на хлебарки, изберете капани с лепило или напръскайте със силен инсектицид, като Айкън.

Какви болести пренасят хлебарките? 

Борбата с тях е наложителна, защото освен бързото си размножаване и създаване на големи популации, които да пребивават неканени на вашата територия, те са вредители, които пренасят редица болести, като стомашно-чревни инфекции, хепатит А, коремен тиф и други. Освен болести, те могат да причинят и алергии при по-чувствителните хора.