Алфабан Супер препарат против дървеници, хлебарки, мухи, комари PelGar 500 мл.

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-4%
Промо цена 185,85 лв. Редовна цена 195,00 лв.
Ефикасен препарат против дървеници и хлебарки Алфабан Супер
SKU: 202131
Тегло: 0,500 кг.
Производител: PELGAR
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Алфабан Супер препарат против дървеници, хлебарки, мухи, комари PelGar 500 мл.

Алфабан Супер е ефективен препарат против летящи и пълзящи насекоми, като дървеници, хлебарки, мухи, комари, оси. Продуктът е подходящ за обработка на закрито – търговски обекти, битови помещения, промишлени и производствени сгради.

Използва се в общежития, заведения, включително кухни, хотели, болници. Алфабан е препарат в течна форма, който е концентрат и от него се приготвят работни разтвори.

Биоцидният продукт дава отлични резултати още от първото използване. От концентрираната течност 500 мл може да бъде приготвен работен разтвор за обработката на голяма площ – над 1 декар

Препарат срещу дървеници Алфабан Супер PelGar 500 мл.

Начин на употреба:

След приготвяне на работен разтвор, чието съдържание се състои от Алфабан Супер и малко количество вода, течността се използва за обработка чрез пръскане. Количеството от инсектицидния препарат зависи от вида на насекомото. Пръскачката, в която се съдържа готовата смес от препарата срещу дървеници, се затваря и се разклаща. Разходната норма, с която се обработват 20 кв.м. повърхност, е 1 литър готов работен разтвор.

За да си осигурите максимално действие срещу дървеници и други пълзящи или летящи насекоми, е добре да използвате приготвения разтвор в рамките на деня. Третирането с Алфабан Супер срещу дървеници, е под формата на спрей, което налягане е ниско, 1-2 бара.

Разходната норма може да варира, защото в зависимост от покритието на обработваните от вас повърхности, могат да поемат повече от течността. Ако извършвате опръскване на тапети, тухли, мебели с покритие от плат или бетон, за обработка на 20 кв.м. ще ви е необходим повече от 1 литър.

Ако обработвате гладки повърхности, трябва да предприемете опръсквания с ниско налягане и минимално количество, като течността се оставя да изсъхне за по-голяма ефикасност.

Приготвяне:

Ако има средно или високо ниво на популация на хлебарки, дървеници, мухи или комари, се използват 25 мл от биоцидния продукт, които се смесват с 5 литра вода за обработка на 100 кв.м. Ако популацията е голяма, се използват 50 мл от Алфабан Супер.

Сместа се приготвя директно в пръскачката, с която ще третирате. За да се разтвори максимално добре инсектицида налейте малко количество вода в пръскачката, добавете необходимото количество инсектицид и след, което добавете останалото количество вода.

Мерки за безопасност:

По време на употребата на препарата срещу дървеници, комари, мухи и хлебарки, закритите помещения трябва да бъдат освободени от хора и животни, включително добитък и домашни любимци. Всички терариуми, аквариуми и клетки следва да бъдат покрити или премахнати от мястото, което ще бъде третирано, както и да няма храни и напитки на показ. След изсъхването на течността, в помещението не трябва да присъстват хора и животни поне 1 час. Преди употреба прочетете инструкциите от производител. При поглъщане потърсете медицинска помощ.

Дървеници:

Трябва да използвате готовия разтвор за третиране на зоните, където вредителите се крият. Такива са пукнатини, цепнатини, в близост до леглото, по таблата и рамките. Разгледайте за мебелите и спалнята за цепнатини или дупки, както и за следи от дървесина. Напръскайте около вратите, шкафовете, килимите

Хлебарки:

С препарат Алфабан Супер се обработват местата, където хлебарките се крият, правят си убежища или търсят храна. Те предпочитат зони, намиращи се в близост до храна, топли и влажни места. Напръскайте около окабеляването, кухнята, канализацията, рафтове, чекмеджета, стенни шкафове, както и навсякъде, където откриете пукнатини в стената или фугите.

Мухи и комари:

С препарата трябва да обработите местата около входовете, като прозорци и врати, както и зони, където кацат – стени, первази. Можете да използвате Алфабан Супер и за отделни оси, но продуктът не е предназначен за борба и унищожаване на гнезда.

Ефективността на биоцидния продукт е 14 дни, след което при силна заселеност, както и за максимален ефект от употребата, можете да повторите отново.

Интервал между отделните третирания: Биоцидът има остатъчна ефективност до 14 дни. Обработката може да се повтори при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на 1 час.

Внимание!

 

 

Технически характеристики

Документи:

Етикет
MSDS
Разрешаване на МЗ

МАРКА: Pelgar АДВ:: Циперметрин 15 г/ 100 г; Тетраметрин 5 г/ 100 г; Пиперонил-бутоксид - 20 г/ 100 г Антидот: Симптоматично Количество:: 500 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Слаба заселеност на дървеници, хлебарки, мухи, комари : 25 мл препарат в 5 л вода за 100 м2 Силна заселеност на дървеници, хлебарки, мухи, комари: 50 мл препарат в 5 л вода за 100 м2 Предупреждение за опасности: H319 Предизвиква сериозно дразнене на очите. H351 Предполага се, че причинява рак. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Целеви Вредител: дървеници, хлебарки и летящи (мухи, комари, единични оси) насекоми Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. хлебароци
  Оценка:
  100%
  Уникален продукт! Спаси ме от орди гадни хлебарки. Препоръчвам го!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Алфабан Супер препарат против дървеници, хлебарки, мухи, комари PelGar 500 мл.
Вашата оценка:
img
Алфабан Супер препарат против дървеници, хлебарки, мухи, комари PelGar 500 мл. Добави