Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 35

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
4132,80 лв.
Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 35
SKU: 500439
Тегло: 7,900 кг.
Производител: IGEBA
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: IGEBA

Описание и начин на употреба

IGEBA TF 35- професионален генератор за топъл аерозол

Класическият надежден генератор за топъл аерозол, предпочитан при работа от ръка. Изработен изцяло от високочествени материали като неръждаема стомана, месинг, витон и тефлон. Подходящ за обработка на градини, паркове и оранжерии срещу комари, мухи, пеперуди и всякакви видове вредни насекоми.

IGEBA TF 35 е майсторът в своя клас и първият избор за машина за опушване против комари за професионална употреба. Използването на най-добрите материали предлага висока надеждност при ежедневна употреба и гарантира дълъг експлоатационен живот на генератора. Произведен според международните стандарти и изисквания, той е ценен високо в цял свят.

  • Патентованата система за запалване позволява оптимално удобство за използване
  • Всички части и елементи за съхранение на препарат и резервоар са  изработени от неръждаема стомана
  • Стандартната версия е оборудвана с 5,7 л резервоар за активно вещество от неръждаема стомана.

IGEBA TF35 Генератор за топъл аерозол>>топ цена>>топ качество

 

За каво се използва:

Идеята на аерозолните обработки е да се разпръснат много на брой, миниатюрни капки от концентриран препарат, които да плуват във въздуха достатъчно време и да достигнат дори и укрилите се насекоми. На открито това са основно комари, мухи и папатаци. На закрито, аерозолът се използва за контрол на складови молци, различни бръмбари, вредители по складирани храни, както и на хлебарки в мазета и канализации.

Това е единственият генератор, специално проектиран за работа на закрито, но подходящ и за обработки на открито. Мощен, изключително лек, компактен и произведен съгласно най-високи стандарти за качество.

Идеята на аерозолните обработки е да се разпръснат много на брой, миниатюрни капки от концентриран препарат, които да плуват във въздуха достатъчно време и да достигнат дори и укрилите се насекоми. На открито това са основно комари, мухи и папатаци. На закрито, аерозолът се използва за контрол на складови молци, различни бръмбари, вредители по складиранихрани, както и на хлебарки в мазета и канализации.

Отлична емисия на изгорели газове, потвърдено от независима немска лаборатория за изпитване „DЕKRA”, Януари 2003.

Стойност на изгорелите газове:

  Средно Максимално Гранична стойност
Азотен оксид (NOx) - 1,9 ppm* 2.8 ppm 5 ppm*
Въглероден оксид (CO) - 5.1 ppm 8.ppm* 30 ppm**

 

Със стандартно монтираната дюза 0.8 и разходна норма от 2 л/Ха, с този генератор могат да се обработят 5 Ха или 50 декара открита площ срещу комари за 1 час. Ако се работи на закрито, с дюза 0.8 и разходна норма от 2л / 5 000 м³, с този генератор може да се обработи обем от 25 000 м³ за 1 час.


TF 35 със стандартната си аерозолна тръба е предназначен за прилагане на формулации на основата на масло/нафта. По заявка доставяме и специална аерозолна тръба “W”, предназначена за работа с водни разтвори.

  • Аерозолна тръба направена от неръждаема стомана
  • Резервоар за гориво направен от неръждаема стомана
  • Резервоар за разтвора направен от неръждаема стомана
  • Въздушна помпа направена от неръждаема стомана
  • Надеждна запалителна система без наличие на свещ

Технически характеристики:

Мощност – 25.4 к.с.
Резервоар за разтвора – 5.7 л
Резервоар за гориво – 1.2 л
Разход на гориво – 2 л/ч
Дебит на разтвора – 20-42 л/ч
Производителност – 100-210дка/ч
Дълбочина на струята – 40 м
Рамери – 138 х 27 х 34 см
Тегло, празна – 7.9 кг
Захранване – 4 х 1.5VLR20

 

Технически характеристики

МАРКА: IGEBA Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Друго: Резервоар за разтвора – 5.7 л, Резервоар за гориво – 1.2 л, Разход на гориво – 2 л/ч, Дебит на разтвора – 20-42 л/ч, Производителност – 100-210дка/ч, Дълбочина на струята – 40 м, Рамери – 138 х 27 х 34 см; Размери: 138 х 27 х 34 см Захранване: 4 х 1.5VLR20 Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : Няма Технология: Топъл аерозол Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 35
Вашата оценка:
img
Генератор за топъл аерозол IGEBA TF 35 Добави