Дератизационна кутия за поставяне на отрова за мишки и плъхове от полипропилен голяма

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
2,40 лв.
Голям дератизационна кутия от полипропилен за зареждане на отрова против гризачи
SKU: 0236987
Тегло: 0,100 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дератизационна кутия от полипропилен за поставяне на препрати против гризачи

Дератизационен тунел от полипропилен за поставяне на отрова  за гризачи мишки и плъхове. В тунела може да се постави както отрова за мишки така и леплив капан за гризачи. Дератизационният тунел служи за поставяне на различни отровни или не отровни примамки за гризачи мишки, плъхове като предпазва поставените в него отровни или не отровни примамки от зацапване и достъп на не целеви обекти до поставените в него продукти за борба с мишки и плъхове. 

Кутията против гризачи е направена от полипропилен и е за многократна употреба. Това са може би едни от най- разпространените хранилки за мишки и плъхове заради съотношението между цена и качество.

Кутия за гризачи>>евтина цена>> качествена изработка

Употреба:

Дератизационните кутии се залагат в зони и места, където е забелязано присъствие на мишки или плъхове. В кутията може да бъде поставен родентицид или капан с лепило.Тези кутии се доставят разгънати под формата на блистер с заводски разчертани сгъвки, по които се сгъват за секунди. 

Как да разбера колко хранилки за гризачи ми трябват:

Когато залагате отрова за мишки залагате хранилките против мишки на всеки 10-20 метра една от друга

Когато залагате отрова за плъхове залагате хранилките против плъхове на всеки 5-20 метра една от друга.

 

 

Технически характеристики

Количество:: 1 бр Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки,Плъхове Размери: 29.1 x 18 x9 см. Монтаж и приложение: Вътрешен, Под Материал: Полипропилен Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дератизационна кутия за поставяне на отрова за мишки и плъхове от полипропилен голяма
Вашата оценка:
img
Дератизационна кутия за поставяне на отрова за мишки и плъхове от полипропилен голяма Добави