Уред против гризачи и мравки Gardigo Plus

Изчерпан
5 5
5 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
42,50 лв.
Комбинирано устройство устройство против гризачи и мравки 230 кв.м
SKU: 62323
Тегло: 0,167 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277264024

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Устройство против гризачи и мравки Gardigo Plus

Машинка против гризачи и мравки, която  комбинира две основни функции ултразвук и електромагнит. Уреда защитава ефективно площ до 230кв.м като излъчва мощни ултразвукови сигнали които могат да бъдат настроени чрез бутони в зависимост от целевата ситуация във всеки един обект, дом или офис.

Уред против гризачи  Gardigo Plus има две настройки на ултразвуковият сигнал, както и мощен електромагнит, който действа на голяма площ. Устройството разполага с LED лампа, която има опции за включване и изключване като основната и функция е да служи като нощна лампа. В случай, че имате нужда от повече мишегони уреда се предлага в комплект от два броя.

Ултразвуков уред против гризачи и мравки Gardigo Plus на ТОП ЦЕНА

Настройки:

1.Променящи се ултразвукови честоти с диапазон от 20 000- 40 000Hz
2.Фиксирани ултразвукови честоти с диапазон от 50 000Hz
3.Електромагнита на уреда против гризачи работи автоматично като няма характерни настройки. Той се включва и изключва на  всеки 3 минути и след, което се изключва пак за 3 минути.
4.Нощна лампа-LED диоди които светят в приятен оранжев цвят. Опцията има бутони за включване и изключване.

 

Машинка против гризачи, която разполага с електромагнит който атакува гризачите на местата, на които се укриват а именно зад стени, гипсокартон, окачени тавани и др.

Електромагнитният сигнал създава в мишките и плъховете чувство за силно безпокойство и паника и ги кара да напуснат своето укритие. Там започва и действието на ултразвука който ги прогонва и от откритите части на охраняваното помещение. Основната функция на този комбиниран уред против гризачи е да създаде максимален дискомфорт на гризачите на закрито и на открито.

Уреда има прогонващо действие и върху някой насекоми като, мравки, които се влияят силно от електромагнита излъчван от устройството. Уреда дезориентира мравките и модифицира средата в вашият дом или офис от благоприятна за развитието им към неблагоприятна. Това е и основната причина мравките да не се заселят на охраняваните с устройството места.

Употреба на електрическият уред:

Машинка против гризачи Gardigo Plus прогонва мишки, плъхове, мравки, сребреници. За да имате максимално бързи резултати при борбата с мишки, плъхове, мравки включете уреда директно в контакта, като пред апарата не трябва да има поставени мебели, пердета или други предмети които ще ограничат действието на ултразвуковият сигнал. Изберете ултразвукова честота Фиксирана или Променящи се.

Всички настройки на електронният уред против насекоми и гризачи се намира от страни на корпуса на апарата.Настройките се избират чрез бутони. Уреда разполага с LED  лампи за активност на функциите т.е когато уреда излъчва ултразвук мига зелен лед диод.Когато уреда излъчва електромагнит мига оранжев лед диод. Тъй като апарата е напълно нечуваем за хора тези LED индикатори са основен ориентир за правилната работа на това устройство против гризачи. 

Ефекта от уреда:

При всички електронни устройства ефекта идва различно в зависимост от индивидуалната ситуация в всеки обект. Най-вече плътност на гризачите или мравките. Санитарно техническо състояние на обекта, мише плъхо проницаемост както и инсекто проницаемост. В най идеални домашни условия първоначалният ефект е между 7-14 дни.

При по висока плътност на вредители ефекта може да отнеме до 20-30 дни. Най-положителното от употребата на уреди против гризачи е че няма никакви химикали, биоциди и консумативи. Напълно безопасен за хора и домашни любимци.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 230 кв.м Честотен обхват: 20 000 - 50 000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : електромагнит 180 сек вкл, 180 сек изкл. Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, гризачи, мравки, сребреници Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Външен Влагозащита : не Материал: Пластмаса Технология: LED, Ултразвук, Електромагнит Цвят: Бял Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Уред против гризачи и мравкиGardigo Plus
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам. Използваме го от 2019г за първи път.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Станоева
  Оценка:
  100%
  Много е добър имам един и искам още един

  Оценка от

  Публикувано на

 3. sofia
  Оценка:
  100%
  Препоръчвам

  Оценка от

  Публикувано на

 4. ЗЛАТЕВА
  НАДЯВАМ СЕ УРЕДА ДА Е ЕФЕКТИВЕН

  Оценка от

  Публикувано на

 5. Уред против гризачи и мравки Gardigo Plus
  Оценка:
  100%
  Много е хубав този уред и не съжалявам че съм го закупила от вашия магазин и ще го ползвам с радост.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред против гризачи и мравки Gardigo Plus
Вашата оценка:
img
Уред против гризачи и мравки Gardigo Plus
Може да имате нужда и от това: