Препарат против мравки гел Advion 4 x 30 гр Syngenta

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
81,00 лв.
Препарат против мравки гел Advion
SKU: 200234
Тегло: 0,150 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Гел за унищожаване на мравки Advion Syngenta 4 x 30 гр

Адвион е специален инсектициден гел против мравки от всякакъв вид. Той представлява специална комбинация от хранителна примамка смесена с отрова за мравки, която действа по-бавно от контактните препарати, но много по сигурно и ефективно. Инсектицидният гел против мравки съдържа специално подбрани  хранителни примамки, които привличат всички видове мравки.

Advion гел за унищожаване на мравки има ново високоефективно активно вещество Indoxacarb,което е мощен инсектицид, който унищожава всички мравки консумирали от препарата.Този препарат няма никаква миризма и изпарения при работа, което го прави по безопасен и предпочитан от стандартен инсектицид срещу мравки.

Продукта може да бъде използван както външно в двора и градината, така и вътрешно в апартамента, офиса или къщата. Продукта се предлага в оригинално опакован комплект от 4 броя и еденични спринцовки с Advion гел срещу мравки.

Адвион гел срещу мравки >> ефективно решение

Начин на действие :

Инсектициден препарат против мравки Адвион е хранителна примамка под формата на гел в спринцовка с активни вещество Indoxacarb. Гел против мравки Advion привлича насекомите чрез хранителната примамка, която съдржа, като те се хранят с него! Ефекта е бърз и категорично фатален за насекомите консумирали от гела отрова за мравки.

Употреба на гел против мравки:

Препарата се състои от основно тяло спринцовка, бутало и накрайник за апликация. Поставете буталото в отвора на спринцовката. Премахнете синята тапа от спринцовката след това  поставете накрайника за апликация на спринцовката. Гела за мравки се апликира на точки или ивици на всички места, на които има наличие на мравки. Поставете препарата така, че да бъде далеч от зони за хранене или хранителни продукти.

 

Как да използвам на открито:

Заразените с мравки зони трябва да бъдат инспектирани внимателно , за да се определят общите нива на заселеност на мравки, обърнете специално внимание на местата за хранене, влажни и топли зони най-често мравките избират такива места за да изградят своите колонии.

Третирайте с гела всички пукнатини по стени или подове, зад или под оборудване или уреди, под маси, в рамките на маси или мебели, около мивки, в или близо до зони за събиране на боклук, тавани, пространства за пълзене и пукнатини.

Как да използвам на закрито:

Проверете внимателно около сградите, може да намерите области, през които мравките навлизат в сградата или помещението. Ако намерите такъв трябва да запушите и уплътните, всички налични входове през, които мравките могат да влезнат в обекта.

ADVION ANT GEL може да се прилага както точково така и на тънки ивици  върху места за проникване на  мравките, като например покрай прозорци, врати, между строителни елементи, канализационни зони, съседни дървета, по протежение на или между тухлена зидария, която може да бъде гнездо на мравки, по стени, боклук зони или подходящо място за поставяне, действащо като убежище за мравките.

Разходна норма на закрито и открито:

 Адвион срещу мравки се прилага 1 грам от гел против мравки на 1 кв.м, обикновено това са няколко малки точки.

Нанасяне на ивици:

Нанесете линии от гел с приблизително 2,5 mm широки и 50 см дължина

 

Технически характеристики

МАРКА: Syngenta Интервал на работа: : Повтори третирането против мравки при нужда Комплекта съдържа: : 4 x 30 gr, гел против мравки АДВ:: Indoxacarb Начин на прилагане: Точково или на ивици в зони с наличие на мравки Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 1 грам на кв.м Целеви Вредител: Дръж далече от деца и домашни любимци Количество: 4 x 30 gr всяка. Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против мравки гел Advion 4 x 30 гр Syngenta
Вашата оценка:
img
Препарат против мравки гел Advion 4 x 30 гр Syngenta Добави