Примамка за мишки и плъхове Swissinno Solutions

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
10,50 лв.

Сртъв за мишки и плъхове

SKU: 58974
Производител: Swissinno Solutions Швейцария
EAN: 7640104970415

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Swissinno Solutions

Описание и начин на употреба

Хранителна примамака за мишки и плъхове съвместима с механични капани за гризачи Swissinno Solutions 2 x 3 гр.

Хранителна примамка за привличане на мишки и плъхове в механични капани.Примамката е не токсична, направена изцяло от хранителни атрактанти. Опакована в спринцовка за по лесно приложение и поставяне в капана. Продукта е еднакво привлекателен като за мишки така и за плъхове има универсална употреба и може да бъде използвана във всеки вид капан за мишки или капан за плъхове.

Важно е да кажем, че при правилната и ефективна борба с гризачи примамката, която поставяте в капана е от изключително значение. Тя може да бъде разликата в това дали ще уловите гризачи или не. Поради тази причина всеки производител на кани за мишки и плъхове произвежда и тества свой формули за хранителни примамки.

Този комплект с примамки за гризачи е поизвяеден от швейцарската комапния Swissinno Solutions в комплекта има 2 спринцовки по 3 грама.Той предназначен за употреба, както в механични капани за мишки и плъхове така и за употреба в капани с лепило от всички марки и производители. 

Технически характеристики

МАРКА: Swissinno Solutions АДВ:: Хранителен атрактант Начин на прилагане: Поставя се в капан за мишки и плъхове Вид на препарата: Гел Доза на приложение: В зависимост от капана Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 2 x 3 гр Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Примамка за мишки и плъхове Swissinno Solutions
Вашата оценка:
img
Примамка за мишки и плъхове Swissinno Solutions Добави