Ултразвуков генератор против гризачи, белки, птици, котки Kemo Electronic M094N

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
49,90 лв.
Мощен генератор с ултразвук против малки животни и 4 бр колони за автомобили и домове
SKU: 94002
Тегло: 0,100 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028030944

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия

Описание и начин на употреба

Мощен генератор за ултразвук против гризачи, птици, белки, котки и други малки животни в комплект с четири пиезо говорителя KEMO M094N

Този уред с ултразвук е предназначен за отблъскване на дребни животни като мишки, плъхове, белки, котки и някои видове птици. Идеален за използване в превозни средства, мазета, тавани и други затворени или полузатворени пространства.

Генератор с Регулируеми Настройки: Уредът включва генератор, който позволява регулиране на степента и силата на ултразвуковите и звуковите вълни.
Допълнителни Пиезо Говорители: Поддържа възможността за свързване на до четири допълнителни пиезо говорителя, увеличавайки обхвата на уреда. Всеки говорител може да бъде разположен на разтояние до 50 метра от основният генератор.
Мобилност и Универсалност: Може да се използва в различни типове превозни средства като автомобили, товарни автомобили, каравани, ремаркета, както и в земеделска техника, къщи, гаражи, навеси, тераси и много други.
Разполагане на Говорителите: Инсталирайте допълнителните пиезо говорители в стратегически избрани места за по-голямо покритие.
Захранване: Свържете уреда към подходящ източник на захранване - 12 V/DC, с потребление под 50 mA. Акумулатор или адаптер.

Ползи и Предимства:

Безопасност и Екологичност: Уредът е безопасен за домашни любимци и хора, като същевременно представлява екологичен и хуманен метод за контрол на дребни вредители.
Гъвкавост в Употребата: Може да се използва в множество среди - от лични автомобили до селскостопанска техника.
Важно!: Редовната проверка на ефективността е от съществено значение за постигане на оптимални резултати. Ултразвуковите устройства могат да имат различна ефективност в зависимост от средата и плътността на различните видове вредители  или животни. При необходимост променете настройките на уреда към по силна степен на излъчване на ултразвук срещу гризачи, птици, котки, белки или други животни.

Kemo M094N уред с ултразвук прогонващ гризачи и насекоми

Как действа ултразвуковият генератор KEMO M094N

Ултразвуков уред против малки животни има изключително висока мощност приб. 8 - 40 kHz (± 20%) и звуково налягане от 120 db (± 20%) с 1 говорител. Този ултразвуков генератор произвежда много силни и агресивни ултразвукови звуци, които дребните животни възприемат като изключително неприятни и затова се опитват да ги избягват доколкото е възможно (много често, но не винаги!).

Ултразвковият генератор се използва против мишки, плъхове, белки, котки и някой видове птици. За защита на по големи превозни средства или такива с много зони за защита напр.(товарни камиони, комбайни, каравани, микробуси) всички тези превозни средства се нуждаят от защита на двигателя, купето и товарната част, което означава поставяне на отделни уреди във всяка една зона на превозното средства тъй-като ултразвука не преминава през каквато и да била материя и стени.

Kemo M094N предлага един генератор от който захранвате до 5 различни пиезо говорителя те могат да бъдат поставен в различни части на автомобила или помещение. Аудио честотата може да се регулира между ултразвук (не се чува от повечето хора) и силни + високи звуци, които се чуват от повечето хора.

Мощен ултразвуков генератор против гризачи, птици, белки, котки

Монтаж и употреба:

Ултразвуковият модул трябва да бъде свързан съгласно чертежа на инструкцията за употреба, комплекта не съдържа кабели. Работи с напрежение от 12 V/DC до 15 V/DC напрежение на постоянен ток (акумулатор на автомобил).  Възможно е да свържете 1 до 5 пиезо високоговорители. Кабелите, водещи до високоговорителите, могат да бъдат до 50 метра дължина. Като се има предвид, че ултразвуковите звуци трябва да имат директно излъчване и не преминава през прегради, говорителите трябва да бъдат разположени така, че да гледат към зоната с наличие на вредители или диви животни.

Високоговорителите и модулът трябва да бъдат монтирани на защитени от атмосферни влияния места (никога не го излагайте на пряка влага). При стартиране на работа на модула, интегрираният светодиод мига. С помощта на малка отвертка е възможно да регулирате честотата на модула. Позициониране на контрола за настройка на модула на прибл. позиция 1, ще се чуе висок звук. Регулиране на контрола към дясната страна, звукът ще стане най -малкото чуваем (ултразвуков звук).

По -долу бихме искали да посочим експериментални стойности, показващи , кои честоти могат да се използват за всяко животно, за да се постигнат най -добри резултати:

Настройки на уреда:

Целеви вредител Мощност на уреда  Позиция за управление
Птици 10 kHz 3-4
Гризачи 24 - 32 kHz 7 - 8
Насекоми 27 - 35 kHz 8 - 10

 

Забележка!: Ако използвате уреда за защита на превозни средства имате възможност да вържете уреда така, че да работи само когато превозното средство е с със загасен двигател.

 

Съвет:

С този модул е възможно  да свързвате пиезо високоговорители, никога не свързвайте динамични високоговорители! Ултразвуковите звуци плашат и прогонват гризачи, някой птици, белки, но не им вредят по никакъв начин физически, уреда има имат отблъскващ ефект.

Има обаче животни, които свикват с тези звуци (преди всичко през зимните периоди, когато условията на живот на открито са особено опасни за живота). Следователно може да се случи, че въпреки ултразвуковите звуци дивите животни не се чувстват обезпокоени.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: Уред с 4 броя колони всяка покрива до 30 кв.м Честотен обхват: 8 - 40 kHz (± 20%) и звуково налягане от 120 db (± 20%) с 1 говорител Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Непрекъснат Комплекта съдържа: : Ултразвуков генератор и 4 бр. колони Друго: Ъгъл на излъчване на колоните 160° Целеви Вредител: Мишки, плъхове, белки, диви животни Размери: Модул: 60 x 45 x 25 мм, Колони 4 X Ø 30 мм х 13 мм Захранване: 12V Монтаж и приложение: Стена, Таван, Външен, Вътрешен, В превозни средства Влагозащита : Употреба на открито само под навес Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Комплекта съдржа: : Ултразвков генератор:1 бр , Пиезо говирители: 4 бр Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гризачи
  Оценка:
  100%
  Уреда е много добър,препоръчвам,

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков генератор против гризачи, белки, птици, котки Kemo Electronic M094N
Вашата оценка:
img
Ултразвуков генератор против гризачи, белки, птици, котки Kemo Electronic M094N Добави
Може да имате нужда и от това: