Електронен уред срещу къртици сляпо куче и подземни гризачи PEST X REPEL KR 7

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
34,90 лв.
Уред против къртици и сляпо куче защита до 800 кв.м
SKU: 11320
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Pest-X-Repel
EAN: 3800208581090

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Уред против подземни гризачи с ултразвк  PEST X REPEL KR 7

Електронният ултразвуков уред срещу къртици и сляпо куче КR-7 Ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи. Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации.

Електронният уред за борба с подземни гризачи използва тази им чувствителност. Той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Електронният уред срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни.

Електронният уред срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица (Talpa Europea, L.) и Сляпо куче (Spalax Leucodon). Електронният уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 800кв. м .Това е кръг с приблизителен диаметър 30-35м.

Ултразвуков уред против къртици>>оранжев>>топ цена

Уреда против къртици и сляпо куче се захранва от три броя батерии /1.5V-R20/D/ като с едни батерии издържа 4-6 месеца в зависимост от вида на батериите. Ние препоръчваме да използвате алкални батерии за по дъга експлоатация на уреда.

Уреда се използва целогодишно като се подменят само захранващите батерии, през зимният сезон уреда се зазимява като батериите се изваждат от корпуса на устройството тъй като има опасност батериите да изтекат от студовете а това ще повреди уреда против къртици..

Инструкция за употреба:

1. Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
2. Извадете вътрешното тяло.
3. Поставете 3 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин. В рамките на 15 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
4. Върнете вътрешното тяло в корпуса.
5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда

 

Важно:

1. Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет.
2. Електронният уред за борба с подземни гризачи работи с един комплект батерии 4-6 месеца. След този срок проверете и ако не чувате вибриращ звук – сменете батериите.
3. За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.
4. Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 800 кв.м Честотен обхват: 300-400 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : 15 сек Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, полевки Размери: 38 x 5 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Комплекта съдржа: : Уред против подземни гризачи, инструкция за употреба. Цвят: Оранжев Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Относно уреда за къртици и сляпо куче
  Оценка:
  100%
  Само уреда без 3бр.батери не си заслужава парите излиза скъпо, но пък е добър

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред против къртици
  Много ми е необходим.

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Електронен уред срещу къртици сляпо куче и подземни гризачи PEST X REPEL KR 7
  Оценка:
  100%
  копувам

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Електронен уред срещу къртици сляпо куче и подземни гризачи PEST X REPEL KR 7
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу къртици сляпо куче и подземни гризачи PEST X REPEL KR 7
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу къртици сляпо куче и подземни гризачи PEST X REPEL KR 7 Добави