К-ОТРИН 1л. за хлебарки и дървеници

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
159,90 лв.
Препарат против пълзящи насекоми Bayer K-Othrine SC25
SKU: 4053
Тегло: 1,000 кг.
Производител: BAYER-Германия
EAN: 86272636Ъ
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Препарат против летящи и пълзящи насекоми Bayer K-Othrine SC 25 

Професионален широкоспектарен инсектицид срещу пълзящи и летящи насекоми K-Othrine SC 25 произведен от немският концерн BAYER. Препарата представлява суспензионен концентрат, съдържащ 25 g/l делтаметрин известен със своето унищожаващо насекоми действие.

K-Othrine SC 25 има бърз първоначален ефект и много дълго последействие благодарение на микро частиците съдржащи се в суспензията против насекоми.

Микро частиците са важна част от унищожавщият ефект на инсектицида, тъй като те оставят след третиране и унищожават всички насекоми, които в последдствие преминат по напръсканата площ те имат подобен размер на онези в най-фините инсектицидни емулсии, но за разлика от тях, не се поглъщат веднага от повърхностите.

Тези частици остават на повърхността, готови за контакт с насекомите, осигурявайки продължително последействие след обработка. Препарата се предлага и във вариант K-Othrine SC 25 100 мл за третиране на по-малки площи.

Широкоспектърен инсектицид срещу пълзящи и летящи насекоми K-Othrine SC 25 1L на ТОП ЦЕНА

Как действа:

K-Othrine® SC 25 е продукт, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, но същевременно е използван с лекота и удобство на течност. За разлика от намокримия прах, нанесените частици не се виждат.

Препаратът действа бързо срещу насекоми чрез директно пръскане или чрез остатъчна активност. Прониква в кутикулата на насекомото и бързо предизвиква опиянение, зашеметяване и смърт. K-Othrine® SC 25 е широкоспектърен инсектицид, подходящ за контрол на широк диапазон от вредители, включително:

• Мравки (Hymenoptera)
• Бълхи (Siphonaptera)
• Мухи и комари (Diptera)
• Дървеници (Hemiptera)
• Хлебарки (Dictyoptera)
• Пеперуди, молци (Lepidoptera)
• Безкрило насекомо (Thysanura)
• Щипалки (Dermaptera)
• Въшки (Psocoptera)

Област на приложение:

Препарат за борба с пълзящи насекоми включително и  против хлебарки и мухи на закрито. За употреба в домашни, търговски  и индустриални помещения и сгради, включително къщи, жилищни блокове, хотели, ресторанти, болници, обекти за производство на храни и складове. Препарата е предназначен само за борба с насекоми и не трябва да се използва за растения.

Начин на употреба:

Препарата е концентрат от него се приготвят водни разтвори. Пръска се директно на места, където насекомите преминават или се крият, прилага се с гръбни и ръчни пръскачки.

1. За борба с пълзящи насекоми включително против хлебарки при висока плътност на насекоми се приготвят водни разтвори в съотношение 50 мл препарат в 5 л вода за 100 кв.м повърхност.

2.За борба с пълзящи насекоми включително против хлебарки при ниска плътност на насекоми се приготвят водни разтвори в съотношение 25 мл препарат в 5 л вода за 100 кв.м повърхност.

3. Борба с мухи,  пръска се на места, където мухите кацат, приготвя се воден разтвор в съотношение 50 мл препарат в 5 л вода за 100 кв.м повърхност.

ВАЖНО!: При употреба на биоциди винаги използвай лични предпазни средства за защита на дихателните пътица, очите и ръцете. Последвай линка за видиш нашият комплект за защита, който включва маска, защитни очила и ръкъвици.

Интервал между обработките:

Остатъчната активност на препарата може да продължи до 3 месеца в зависимост от чистотата и естеството на повърхността, върху, която се прилага препарата. Обработката може да се повтори при нужда.Да максимум 11 приложения годишно.

Достъп на хора и животни до третираните зони:

Достъпа на хора  и животни в зони обработени с препарат против насекоми  K-Othrine SC 25 след като напръсканите повърхности са изсъхнали и помещенията се проветрят добре. Не се препоръчва измиване на помещенията след третиране.

Предупреждения за опасност:

H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект.

EUH208 Съдържа 1,2-бензизотиазолин-3-он, 5-хлоро-2-метил-4-изотиазолин-3-он и 2-метил4-изотиазолин-3-он. Може да причини алрергична реакция.

EUH401 За да се избегнат рискове за човешкото здраве и околната среда, спазвайте инструкциите за употреба. Препоръки за безопасност:

P501 Съдържанието / опаковките да се изхвърлят в съответствие с местните разпоредби за третиране на опасни отпадъци.

Други рискове Възможно е да се появят кожни усещания, като парене или смъдене на лицето и лигавиц

 

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

MSDS

МАРКА: ENVU АДВ:: Делтаметрин Антидот: Симптоматично Количество:: 1000 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: пълзящи насекоми 50-60мл. , летящи насекоми 30-40мл. в 5л. вода Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мравки, Бълхи, Мухи и комари , Дървеници , Хлебарки Пеперуди, молци , Безкрило насекомо , Щипалки, Въшки Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Ефикасен препарат !
  Оценка:
  100%
  Изтреби дървениците до крак !

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: К-ОТРИН 1л. за хлебарки и дървеници
Вашата оценка:
img
К-ОТРИН 1л. за хлебарки и дървеници Добави
Може да имате нужда и от това: