Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

3M защитни маски и филтри

31 артикула

на страница

Защитните маски и филтри 3M гарантират максимална защита и са предназначени за различни видове работа.

Ефективност и механизъм на действие

Предложенията от тази марка са изключително ефективни и предпочитани за различни индустриални приложения, отличавайки се с:

 • Високотехнологични характеристики

Защитните маски от производителя се отличават с високоефективни филтри, които съчетават предимствата на механичните и високотехнологичните типове, предотвратявайки навлизането на прах, химикали и други вредни частици.

 • Комфорт и лесно дишане

Маските са оборудвани с изпускателен клапан Cool Flow TM, който улеснява издишването и намалява натрупването на топлина. Това, заедно с ергономичния дизайн, осигурява комфорт при продължителна употреба.

 • Широка гама и защита

Широката гама патентовани технологични продукти на бранда е предназначена да подпомага лесното дишане и да осигурява комфортна протекция от опасности, произтичащи от вредни частици, пара и газове.

3M защитни маски и филтри

Видове предпазни маски

 • полумаски – идеални за отделните индустриални приложения, предлагат комфорт и лесна подмяна на консумативите;
 • цели лицеви маски – осигуряват пълна защита на лицето и дихателните пътища, съвместими с различни филтри и картриджи.

Приложение на защитните маски

Те намират приложение в разнообразни дейности, от които:

 • на места с високи нива на прах – идеални за строителство и къртене;
 • при наличие на органична миризма и боядисване – перфектни за химическо предпазване при боядисване, за пръскане с препарати, както и за пръскане с отрови;
 • при заваряване – осигуряват защита срещу вредни газове и дим.

Филтрите предлагат различни степени на протекция и са съвместими с всички 3M противогази, които са налични на склад в България. Това позволява лесна подмяна и персонализация на защитата според специфичните изисквания.

3M защитни маски и филтри - Изображение 2 — Otrovi.com

Безопасност и предпазни мерки

При употреба на защитните маски за пръскане е важно да следвате инструкциите за правилно поставяне и поддръжка. Продуктите трябва да се заменят редовно, за да се гарантира тяхната ефективност.

За ефективно предпазване – носете маската при работа с химикали и в прашни среди. Също така, проверявайте уплътнението ѝ, за да сте сигурни, че е правилно поставена.

Съвети за правилен избор

 • Идентифициране на опасността

Определете типа на опасността: прах, метален дим, газове, пара, бактерии и др.

 • Оценка на риска

Оценете нивото на вредата спрямо стандартите по безопасност и обмислете допълнителна защита за кожата, очите и тялото.

 • Избор на подходящ респиратор

Изберете между еднократни или многократни маски, полумаски или цели лицеви, с принудително подаване на въздух и т.н.

Популярни продукти в Otrovi

 • 3M цяла маска лицева част – проектирана за максимално предпазване на дихателните пътища и лицето. Тя е съвместима с различни филтри и картриджи на марката, което я прави подходяща за работа в среди с висока концентрация на вредни частици, газове и пари. Оборудвана е с изпускателен клапан, който улеснява издишването и намалява натрупването на топлина, осигурявайки комфорт при продължителна употреба;
 • 3M защитна маска серия 7500 – известна със своята комфорт и надеждност. Изработена е от силиконов материал, който осигурява добро уплътнение и комфорт при дълготрайна употреба. Съвместима е с различни филтри и картриджи на производителя и разполага с байонетна система за лесно прикрепване. Тя също е оборудвана с изпускателен клапан, който намалява натрупването на топлина и улеснява дишането.

Продуктите на 3M са предпочитани заради високото си качество и ефективност. В случай на нужда от помощ при избора, моля свържете се с нашите експерти за професионална консултация на телефон 0879 400 500.

Отзиви от клиенти

 • "Маската за пръскане на овошки от серия 7500 е невероятна! Много е удобна и ефективна." – Георги Петров, 37 г., Добрич
 • "Работните маски на 3M са най-добрите за прах. Препоръчвам ги на всеки." – Калина Богданова, 44 г., Провадия

Как да избера подходяща 3M маска и защитни филтри ?

За да изберете правилната 3M маска и защитни филтри трябва да оцените видовете замърсители и рисковете, с които ще се сблъсквате. Прегледайте продукти ни и се консултирайте с нашите специалисти, за да изберете най-подходящите продукти.

Как да използвам правилно защитните маски и филтрите?

За правилна употреба на 3M защитни маски и филтри трябва да следвате инструкциите на производителя. Затегнете маската правилно, използвайте съответните филтри за конкретните опасности и ги сменяйте редовно.

Каква е гаранцията за качество и ефективността на 3M маските и филтрите?

3M е световен лидер в производството на защитни средства. Продуктите им са изпитани и сертифицирани за качество и ефективност. Otrovi.com предоставя оригинални продукти със сигурност за качество и съответствие със стандартите.

Защо да се доверя на Otrovi.com за покупка на 3М маска и филтри?

Otrovi.com предлага оригинални 3M маски и филтри с гаранция за качество и надеждност. Нашите специалисти са на разположение, за да помогнат при избора и използването на продуктите, гарантирайки ви оптимална защита и безопасност.