3М Филтър за полу маска 6000 6057 ABE 1

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
33,30 лв.
Защитен филтър за органични и не органични пари и газове 3М 6057
SKU: 3411
Тегло: 1,000 кг.
Производител: 3M

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: 3M

Описание и начин на употреба

3М 6057 ABE 1 Филтър за полу маска 6000  

3М-Филтри за органични и не органични пари, киселини и газове 6057. Този защитен филтър е подходящ и съвместим с всички полу маски от серия 6000 и серия 7500, също и с цяла лицева маска  3М.

Този модел защитен филтър има трапецовидна форма, за да може да има по добро зрително поле и разпределение на тежестта на защитната маска. Филтрите защитават напълно от органични пари и миризми при боядисване, работа с органични материали и суровини, разредители и др. 

3М Филтри 6057 са подходящи за употреба при условия на силни миризми от почти всякакво естество с изключение на амоняк. Филтрите  са подходящи за органика с температура на кипене над 65 градуса. При правилна употреба на филтрите не трябва да усещате никаква органична миризма докато работите с защитната маска.

3М 6057 филтър за полумаска серия 6000, 7500 и цяла лицева маска 3М

Как да разбера кога да сменя филтрите на маската:

Филтрите се подменят когато усетите миризма в маската. Много важно нещо при употреба на химични филтри е съхранението на маската след употреба, въпреки че не носите защитната маска филтрите продължават да респирират и да действат. Заради това трябва да съхранявате маската с филтрите в специалните пликове които са част от комплекта на всяка оригинална 3М маска. Ако сте загубили или скъсали оригиналният плик за съхранение може да поставите маската в обикновен плик които ще спре респирирането на филтрите и така ще ги използвате по дълго и безпроблемно.

Общи приложения / опасности:  За защита при работа с разтворители и / или киселинни газове, напр. Толуол, хлор, серен диоксид и хлороводородна киселина

Спецификации:

Касета или филтър целеви цветово кодиране: Кафяво / сив / Жълто

Ниво на защита: A1B1E1

Тип на филтъра: Касета за газ и пари

Газ и изпарения защита Тип: киселинни газове, неорганични изпарения и киселинни газове, органични изпарения BP> 65 градуса ° С

Серия на продукта: 6000 Series

Съвместимост: Одобрен за AS / NZS 1716: 2012

Защитни фактори:

Забележете, че всеки филтриращ респиратор не трябва да се използват за защита при концентрации на замърсители в атмосферата над съответните нива на непосредствено опасни за живота или здравето (IDLH).

Тази касета / филтър, когато се използва за защита срещу замърсителите, както е посочено, е в състояние да осигури следните нива на защита:

С дихателен апарат полу маски серия 3M 6000/7500: за концентрации в атмосферата до 10 пъти над стандартната експозиция на работното място (WES) или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

С дихателен апарат с цяла лицева маска 3M 6000/7800: 50 x WES или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

Какво означават цветните ленти около филтъра:

 3М как да избере филтър

 

Идентифициране на замърсителите какви 3М защитни филтри трябва да използвате:

3м 6057 защитен химичен филтър>>топ цена>>топ качество

 

Технически характеристики

МАРКА: 3M Категория на потребителите: Масова и професионална Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Пластмаса Комплекта съдржа: : 2 броя филтри Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Супер
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: 3М Филтър за полу маска 6000 6057 ABE 1
Вашата оценка:
img
3М Филтър за полу маска 6000 6057 ABE 1 Добави