Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
28,80 лв.

Капан за къртици, сляпо куче и полевки напаравен от здрав метал 4 броя в комплект

SKU: 700764
Тегло: 0,200 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277269104

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Баварски телен капан за къртици, полевки и мишки Gardigo комплект от 4 броя.

Баварският телен капан Gardigo е изключително ефикасно и иновативно решение за борба с къртици, полевки, мишки и други ровещи се животни, които могат да нанесат значителни щети на двора и градината. Изработен от висококачествен, еластичен метал, този капан се отличава със своята здравина и дълготрайност.

Силата на пружината е ключов елемент в дизайна на капана, позволяващ бързото и ефективно улавяне на вредителите, гарантирайки хуманно отношение към тях. Със своята специализирана конструкция, капанът е способен да предостави бързо решение за проблемите с подземните гризачи.

Комплектът от 4 броя Баварски телени капани за къртици Gardigo предоставя възможност за ефективен контрол в различни зони на градината или двора, като по този начин значително увеличава шансовете за успешно премахване на проблема с ровещите животни.

Поставянето на капаните е сравнително прост процес и се извършва директно в тунелите на животните, осигурявайки максимална ефективност. Това прави Баварския телен капан Gardigo предпочитан избор за хора, търсещи удобен и ефективен начин за поддържане на своите дворове и градини свободни от ровещи вредители.

Немски капан за къртици>>топ цена>>топ качество

Какво представлява

Металният капан за подземни вредители представлява специализирано устройство, предназначено за улавяне на къртици, полевки, мишки и други подземни гризачи. Той е изработен от висококачествен метал, обработен така, че да е устойчив на корозия, което удължава неговия живот и ефективност при употреба в различни условия.

Конструкция и Работен Механизъм:

 1. Основно Тяло: Капанът разполага с твърда метална конструкция, която формира основната му структура. Тази част се вкарва директно в земята, в тунелите, създадени от подземните гризачи.

 2. Примка: На входа на капана се намира примка, през която подземните вредители преминават. Тази примка е ключов елемент от капана, тъй като е първият контактна точка с подземните гризачи.

 3. Спусъков Механизъм: След като животното премине през примката, то задейства спусъка на капана. Този механизъм е фино настроен, за да гарантира, че улавянето на вредителя става бързо и ефикасно.

 4. Цвят и Материал: Капанът е обработен в цвят, напомнящ мед, което му придава естетически и функционален вид. Металът, от който е направен, е обработен така, че да устои на различни атмосферни условия, включително влага и корозия.

Този тип капан предлага ефективно и хуманно решение за контрол над популациите на подземни вредители в градини, паркове и селскостопански земи. Използването му не изисква химикали или отрови, което го прави безопасен избор за околната среда и човешкото здраве

Как се зарежда?

Зареждането на капана за подземни гризачи е съществена стъпка в ефективната борба с къртици, полевки и други ровещи животни. Ето как можете да заредите капана правилно и безопасно:

 1. Стискане на Металните Оси:

  • Вземете капана и стиснете нежно двете метални оси на тялото му. Това ще освободи и подготви механизма за застопоряване.
 2. Поставяне на Куката на Спусъка:

  • Внимателно поставете куката на спусъка така, че да застопори долната част на капана. Долната част е унищожаващият механизъм, който се активира, когато гризач стъпи върху него.
 3. Предварително Почистване:

  • Преди да поставите капана, измийте металната конструкция с топла вода. Това ще елиминира чужди миризми, които могат да алармират гризачите за потенциална опасност.
 4. Учтете Чувствителността на Гризачите:

  • Подземните гризачи са изключително чувствителни към непознати миризми и звуци. Премахването на чужди аромати увеличава шанса за успешен улов.

Полезни Съвети:

 • Местоположение: Поставяйте капана в активни тунели или близо до забелязани следи от гризачи.
 • Проверка: Редовно проверявайте капана за уловени животни.
 • Безопасност: Винаги бъдете внимателни при зареждане и поставяне на капана, за да избегнете наранявания.
 • Повторно Използване: След всеки улов, почистете капана преди да го заредите отново.
 • Използване на Примамки: Ако е необходимо, използвайте подходящи примамки за улов на конкретен вид подземен гризач.

Важно:Подземните гризачи, без значения от вида им са чувствителни и мнителни животни, реагират на непознати миризми, точно поради тази причина може да комбинирате зедно с капана и използването на ароматни прогонващи препарати против къртици, което е силно ефективно и напълно безопасно за околната среда.

Как се зарежда капан за къртици

Как се поставя?

За да поставите правилно защитният капан за подземни гризачи е необходимо да откриете тунела на къртиците, полевките и в някой случай сляпото куче. Това може да стане с тънък и остър предмет или готова за употреба сонда и шило, което се предлага като отделен комплект.

Намирането на подземният тунел става, като пробождате повърхността на почвата около надигналата се къртичина когато използвате капана против къртици, сляпо куче или полевки.

Когато усетите по леко пропадане на сондата или кухина под почвата означава, че сте открили тунела, в който трябва да поставите капана. Преди това е необходимо да разкопаете почвата за да откриете хубаво тунела, може да използвате обикновена лопата или малка градинарска лопатка.

Вече зареденият капан за къртици се поставя в тунела с отворена примка по посока на вътрешността на тунела по един капан в посока. По този начин ще уловите подземните ровещи вредители и в двете посоки.

След залагането на подземните капани за къртици, сляпо куче и полевки е необходимо да засипете отвора, който сте изкопал при първоначалното разкриване на тунела. Това е задължително. Подземните ровещи животни без значение от вида им не обичат светлина и бягат от нея.

Маркирайте мястото с професионално колче или друг предмет за да може да откриете капана или капаните след няколко дни, когато проверявате за уловени подземни вредители или други вид подземно ровещи животни. След всеки улов измиите капана с вода.

Правилно поставяне на капан за къртица под земята

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Начин на прилагане: в тунела на ровещия вредител Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртица, мишка, полевки Количество: 4 бр. Размери: 5,5 х 7,5 х 15,5 см Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Комплекта съдржа: : 4 броя индивидуални подземи капани за къртици, мишки и ровещи подземни гризачи Цвят: Мед Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр.
Вашата оценка:
img
Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр. Добави
Може да имате нужда и от това: