Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
28,80 лв.

Капан за къртици, сляпо куче и полевки напаравен от здрав метал 4 броя в комплект

SKU: 700764
Тегло: 0,200 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277269104

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Баварски телен капан за къртици, полевки и мишки Gardigo комплект от 4 броя.

Иновативен и много ефективен капан за къртици, полевки, мишки и други видове ровещи животни. Този капан е произведен от здрав и еластичен метал, като има пружинен начин на действие. Благодарение на силната пружина унищожава подземните гризачи бързо ефективно и хуманно. 

Използва се за защита от ровещи животни в двора и градината, като спомага да имате добре поддържана морава и градина. Капана се залага директно в тунела на ровещият вредител.

Немски капан за къртици>>топ цена>>топ качество

Какво представлява

Метална конструкция, която има основно тяло с примка за навлизане на подземни вредители и спусък, който активира унищожаващият подземи вредители капан. Направен от защитена от корозия метал в цвят (мед). 

Как се зарежда?

Капан за къртици, полевки и подземни гризачи се зарежда бързо лесно и безопасно, само със стискане на двете метални оси на тялото на капан, след което е необходимо да поставите куката на спусъка така, че да застопори долната част, която е и унищожаващ механизъм. 

Важно: Преди да използвате капана за улов на подземни гризачи е необходимо да измиете металната конструкция с топла вода. По този начин ще премахнете всички миризми, които биха попречили и предопредели ровещите животни, че има някаква опасност.

Подземните гризачи, без значения от вида им са чувствителни и мнителни животни, реагират на непознати миризми, точно поради тази причина използването на ароматни прогонващи препарати против къртици е силно ефективно и напълно безопасно за околната среда.

Как се зарежда капан за къртици

Как се поставя?

За да поставите правилно защитният капан за подземни гризачи е необходимо да откриете тунела на къртиците, полевките и в някой случай сляпото куче. Това може да стане с тънък и остър предмет или готова за употреба сонда и шило, което се предлага като отделен комплект.

Намирането на подземният тунел става, като пробождате повърхността на почвата около надигналата се къртичина когато използвате капана против къртици, сляпо куче или полевки.

Когато усетите по леко пропадане на сондата или кухина под почвата означава, че сте открили тунела, в който трябва да поставите капана. Преди това е необходимо да разкопаете почвата за да откриете хубаво тунела, може да използвате обикновена лопата или малка градинарска лопатка.

Вече зареденият капан за къртици се поставя в тунела с отворена примка по посока на вътрешността на тунела по един капан в посока. По този начин ще уловите подземните ровещи вредители и в двете посоки.

След залагането на подземните капани за къртици, сляпо куче и полевки е необходимо да засипете отвора, който сте изкопал при първоначалното разкриване на тунела. Това е задължително. Подземните ровещи животни без значение от вида им не обичат светлина и бягат от нея.

Маркирайте мястото с професионално колче или друг предмет за да може да откриете капана или капаните след няколко дни, когато проверявате за уловени подземни вредители или други вид подземно ровещи животни. След всеки улов измиите капана с вода.

Правилно поставяне на капан за къртица под земята

  

 

 

 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Начин на прилагане: в тунела на ровещия вредител Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: къртица, мишка, полевки Количество: 4 бр. Размери: 5,5 х 7,5 х 15,5 см Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Комплекта съдржа: : 4 броя индивидуални подземи капани за къртици, мишки и ровещи подземни гризачи Цвят: Мед Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр.
Вашата оценка:
img
Капан за къртици, полевки и мишки комплект Gardigo комплект от 4 бр. Добави
Може да имате нужда и от това: