Препарат за мухи с убиващ гел KNOCKOUT for Flies KWIZDA

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
10,99 лв.

Препарат за мухи под формата на цвете за поставяне на прозорци 4 броя

SKU: 800002
Тегло: 0,010 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
EAN: 3800126191234

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Препарат за мухи с убиващ гел 4 броя в комплект

Супер иновативен метод за борба с мухи в дома или офиса. Новият  капан за мухи KNOCKOUT представлява гел, нанесен върху стикери за прозорци с формата на цветя. Този вид стикери привличат мухите чрез подходящи атрактанти и отрова за мухи.

Препарат лепенка с гел срещу мухи Knockout на ТОП ЦЕНА

Какво представлява този препарат против мухи:

Инсектицид за контрол на мухи, под формата на готови за употреба стикери за прозорци. Стикерите са покрити с гел с иновативна и вкусна примамка, която не засъхва и привлича мухите. Много лесен за използване, дискретен, елегантен, без мирис, с безкомпромисен контрол върху мухите.

Моментален убиващ ефект. Стикерите са с продължително действие - до 4 месеца, могат да се използват навсякъде в къщата и лесно да бъдат отстранени при необходимост. Имат двойно предназначение – за моментален контрол на мухи в случай на нападение или за превантивно средство преди нападението.

Начин на употреба:

Премахнете защитното фолио и отстранете стикера против мухи от мястото му в опаковката, след това придържайте стикера от лепливата страна (която не е третирана с инсектицид) и го залепете от вътрешната страна на стъкло или прозорец достатъчно високо за да не е достъпен от деца и домашни любимци (обикновено в горната част на прозореца на височина около 2 м).

Използвайте препарата от месец април до месец октомври.

Дози на приложение:

Една лента против мухи във формата на цвете е ефективна за помещения до 10 кв.м.

Начало на биоциден ефект:  Действието започва в часовете след прилагане.
Остатъчна ефективност:  До 4 месеца.

Инструкции за почистване:

Ако желаете биоцидния ефект да бъде спрян, отстранете стикера от прозореца и го обезвредете според местните разпоредби за третиране на отпадъците.

При нормална употреба заменяйте стикерите след четири месеца, или веднага ако са били изложени на висока влажност, вода или почистващи продукти. Стикерите против мухи трябва да бъдат заменяни след два месеца в случай на висока степен на нападение.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Bugaway Площ на покритие: до 40 кв.м АДВ:: Ацетамиприд 1.76 мг Начин на прилагане: Поставя се върху прозорец на височина около 2 метра Антидот: Симптоматично Доза на приложение: Една лепенка против мухи във формата на цвете е ефективна за помещения до 10 кв.м Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мухи и летящи насекоми Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Леплива повърхност, Капан Комплекта съдржа: : 4 броя стикери "Цвете" Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат за мухи с убиващ гел KNOCKOUT for Flies KWIZDA
Вашата оценка:
img
Препарат за мухи с убиващ гел KNOCKOUT for Flies KWIZDA