Ултразвуков и звуков уред против гълъби за защита на тераси и балкони IP44 - Weitech WK-0021

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
48,00 лв.
SKU: WK0021
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099000219

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Уред "Weitech WK-0021" за Отблъскване на гълъби от балкони и тераси IP44

Уредът "Weitech WK-0021" е предназначен за отблъскване на птици като гълъби и чайки. Той е идеален за защита на балкони, тавани и други места, като покрива площ до 40 кв.м и има радиус на действие 5-6 метра. Устройството е защитено от вода със стандарт IP44.

Това електронно устройство излъчва звукови сигнали в диапазона 2.0-3.5 kHz, които са чуваеми от човешкото ухо и непоносими за повечето птици. Така те се стимулират да напуснат зоната.

Уредът се захранва от 3 x AA 1,5 V батерии (не включени в комплекта) и има бутон за регулиране на силата на звука. По-слабият звук покрива по-малка площ, а с нови батерии устройството работи до 1000 часа или около 40 дни. Препоръчително е да се изключва през нощта поради специфичните звуци, които излъчва.

Уред за прогонване на гълъби от тераси и балкони Weitech WK0021

Как Действа Уредът "Weitech WK-0021" за Отблъскване на Птици

Устройството "Weitech WK-0021" е проектирано да предотвратява кацането на гълъби и други птици върху балкони и прозорци. То работи, като излъчва звукови честоти, които са неприятни за птиците. Силата на звука се регулира в зависимост от плътността на птиците в района: при висока плътност се използва по-силна честота, а при по-малко птици - по-слаба.

Устройството трябва да работи непрекъснато през деня, като създава дискомфорт за птиците, но се изключва през нощта. Основната му функция е да отучи птиците да кацат на защитените повърхности. Времето, необходимо за отблъскване на птиците, варира в зависимост от видовете птици, броя на птиците и специфичните характеристики на местоположението.

Важно:

За по-ефективно действие на устройството, препоръчително е да почистите областите, които искате да защитите от птици. Измийте местата с четка и почистващ препарат, за да премахнете "ароматните пътеки" от птичи екскременти. Гълъбите са сред най-трудните за отблъскване птици, затова може да отнеме време, преди те напълно да спрат да кацат в защитените зони.

Употреба и Монтаж:

Устройството е предназначено за външна употреба и не бива да се мокри от дъжд или сняг. Поставете го в зони, където има наличие на птици. Предназначено е за защита на тераси, балкони или навеси с площ от 20 до 40 кв.м.

Съвети за Употреба на Уреда "Weitech WK-0021" за Отблъскване на Гълъби

С нарастването на популацията на гълъбите в градските среди, хуманното и екологично прогонване на тези птици става все по-важно. Уредът "Weitech WK-0021" е ефективен метод за това, но изисква търпение и последователност в употребата.

Важни Аспекти при Употребата:

  • Търпение: Устройството започва да действа веднага, но максималният ефект обикновено се проявява в рамките на две до четири седмици.
  • Постоянство: Не променяйте местоположението на уреда, за да могат птиците да свикнат, че тази зона е неподходяща за кацане и нощуване.
  • Комбинация с плашила: Усилете ефекта на уреда, като използвате съвместно плашило за гълъби. Това създава допълнителен стрес при птиците и увеличава ефективността на метода, тъй като птиците реагират на звукови и визуални стимули.

Препоръки:

  • Почистване на защитените зони: Преди да използвате уреда, почистете добре областите, за да премахнете остатъците от птичи екскременти, които могат да привличат птиците обратно.
  • Подход към различни видове птици: Времето за отучване може да варира в зависимост от видовете птици и тяхната численост.

Като цяло, хуманният подход за отблъскване на гълъби изисква постоянство и разбиране на техния поведенчески модел. Уредът "Weitech WK-0021" представлява ефикасно средство в тази борба, но успехът му е в пряка връзка с правилната и последователна употреба.

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Площ на покритие: 20-40 кв.м Честотен обхват: 2-3,5 kHz синусоидален, Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Не прекъснат Комплекта съдържа: : Уред против гълъби и инструкция за употреба Батерии: AA 1.5V Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Гълъби, чайки, гларуси Размери: 9,5 x 7 x 4 см Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : IP44 Материал: ABS пластмаса Технология: Звук Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков и звуков уред против гълъби за защита на тераси и балкони IP44 - Weitech WK-0021
Вашата оценка:
img
Ултразвуков и звуков уред против гълъби за защита на тераси и балкони IP44 - Weitech WK-0021 Добави