Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати против мравки

Артикули 1-40 от 52

на страница
Страница

В борбата с едни от най-упоритите насекоми в дома и градината, е важно да разполагате с ефективни и надеждни решения. В Otrovi.com предлагаме широка гама от оригинални препарати против мравки, които са специално разработени да отговорят на различните нужди и предизвикателства, свързани с тези насекоми. 

Нашите продукти са създадени да предложат дълготрайно решение срещу мравките.

Начин на действие на препаратите против мравки

Препаратите против мравки в Otrovi.com действат чрез привличане на насекомите към активното вещество, което след това те разнасят в гнездото си, осигурявайки контрол над цялата колония. Това действие гарантира не само елиминирането на видимите мравки, но и на тези в гнездото.

Препарати против мравки

Безопасност при прилагане на средствата

При работа с инсектициди е важно да се спазват мерките за безопасност. за да гарантирате вашата безопасност и тази на вашето семейство и домашни любимци – носете подходящи защитни средства и следвайте инструкциите за употреба, посочени на опаковката на препарата.

Превантивни мерки против мравки

За да предотвратите появата им, поддържайте чистота в дома и градината, редовно почиствайте остатъците от храна и запечатайте всички възможни входове за мравки в дома си.

Препарати против мравки - Изображение 2 — Otrovi.com

Избор на подходящ препарат за мравки

Изборът на препарат против мравки зависи от местоположението на инвазията и размера на колонията:

  • Веби Дракер – за по-големи инвазии препоръчваме продукти с по-широк спектър на действие, като Веби Дракер, който се справя изключително добре с множество видове пълзящи и летящи насекоми;
  • Магнум гел за мравки – за директно приложение в гнездата и по пътеките на мравките, по-полезен е Байер Макс Форс Квантум Гел, който предлага прецизно и мощно решение. Лесен е за употреба и предлага дълготрайно действие против тези насекоми.

В Otrovi.com сме ангажирани с предлагането на висококачествени и ефективни решения за борба с вредителите. Всички предлагани от нас продукти са одобрени от съответните институции и са безопасни за употреба според указанията. Ако имате нужда от допълнителни съвети или помощ при избора на подходящ продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 400 500.

Отзиви от доволни клиенти

  • "Използвах препарат против мравките в градината от Отрови и резултатите бяха невероятни. Само за няколко дни те изчезнаха напълно." – Йордан Костов, 52 г., Казанлък
  • "ДОБОЛ се оказа идеалното решение за мравките в кухнята. Лесен за употреба и изключително ефективен." – Калина Добрева, 37 г., Добрич

Изберете Otrovi.com за надеждни решения срещу мравки и се насладете на спокойствието на своя дом.

 

Често задавани въпроси

Кои са най-ефикасните препарати за унищожаване на мравки?

Най-добрите инсектициди против тези вредители, които ние от otrovi.com открояваме, съдържат мощни активни вещества за бърз ефект – ацетамиприд, сярна киселина, имидаклоприд и други. Продуктите с доказан ефект, са Добол 2МГ, Магнул гел за мравки, Адвион гел за мравки и други инсектицидни продукти.

 

Какви видове препарати против мравки съществуват?

Различават се по формата си – на гранули, служещи за пръскане и поръсване, както и гелове, предлагащи се в апликатор, които подлежат на директно точково нанасяне. Повечето са подходящи както за външно, така и за вътрешно приложение. Съществуват още готови спрейове за разпръскване и концентрати, които трябва да се разредят с вода в точно съотношение.

Как се третира с отрови против мравки?

Ако сте избрали гранули, като Добол 2МГ, трябва да ги поръсите или приложите на местата, където се подвизават – в близост до кухнята и банята. Течните препарати срещу вредителите се разпръскват върху хоризонтални повърхности, а геловете се прилагат на точки през определено разстояние.

За какво да внимавате при употребата на препаратите за мравки?

При третиране с тези средства за защита винаги използвайте ръкавици и други предпазни средства. След приложение си измийте ръцете обилно със сапун. Не допускайте домашни любимци и деца по време на обработката.