Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид 25 мл

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
6,29 лв.
Мастерцид микро 25 мл препарат против насекоми
SKU: 52968
Тегло: 0,025 кг.
Производител: ORMA Италия
EAN: 3800251843657

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Orma

Описание и начин на употреба

Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци и кърлежи ORMA Мастерцид микро 25 мл. 

Мастерцид е модерен препарат срещу различни насекоми, които можете да срещнете у дома или на открито: кокошинки, хлебарки, брашнен бръмбар, мравки, молци, комари, кърлежи.

Мастерцид е микрокапсулиран. Какво означава това? Съвременната технология, по която е създаден препаратът, затваря активните съставки в биоразградима микро капсула. Този метод е максимално ефективен и икономичен, защото при затоплянето на температурата на околната среда капсулата се отваря и съставките активно действат върху обработените участъци.

При понижаване на температурата обаче микро капсулата отново се затваря, спира изпарението и запазва остатъка от препарата за по-нататъшно действие. Така максимално се удължава ефектът от пръскането. Едно пръскане обикновено е достатъчно за 30 дни.

Друг иновативен ефект е залепването на микро капсулите по пипалата и крачетата на насекомите. Така самите вредители отвеждат Мастерцид микро директно до зоните си на гнездене.

Препаратът няма миризма, не цапа и не води до раздразнения при нанасяне.

Мастерцид микро прорив насекоми се предлага в два вида разфасовки:

Мастерцид микро против летящи и пълзящи насекоми на ТОП ЦЕНА

Област на приложение:

Препаратът е инсектицид-акарицид и се прилага за борба с летящи насекоми: комари, мухи, тигрови мухи, молци. Подходящ е за третиране на пълзящи вредители: мравки, хлебарки. Успешно унищожава кърлежи, кокошинки, малък брашнен бръмбар.

Действието на Мастерцид микро е ефективно както на открито, така и в закрити помещения. Използва се в частни домове, а също и в обществени и промишлени обекти. 

Мастерцид микро демонстрира отлични резултати в градски и крайградски зони, в селскостопански райони, в училища, детски градини, културни институции (театри, кина), в здравни заведения (болници, поликлиники), в спортни зали, в чакални на транспортни обекти, в хотели, ресторанти, складове, магазини, в животновъдни обекти, в производствени халета и др. Мастерцид микро ефективно почиства от насекоми частни и обществени зелени площи и градини.

Употреба на препарата:

Мастерцид микро успешно се нанася с пръскачка (ръчна или моторна), както и чрез електрически агрегат за аерозоли.

На закрито

Препоръчително е с препарата да се обработват приоритетно краищата на помещенията, където главно се събират и гнездят насекомите: ъглите на стаята, первазите на прозорците, под вратите, в пукнатини и кухини в мазилката, зоните зад и под мебелите, както и зад електроуредите в кухнята: печки, хладилници (при пръскане скрийте храната). Обърнете внимание на зоните, където се складират отпадъци, на тоалетните, както и на местата, от където насекомите влизат в стаите.

На открито

С Мастерцид микро може да се прави обработка на стени, прозорци, прагове на врати, первази, стълби, огради, пътеки, места за събиране на отпадъци. За превенция срещу последващо навлизане на насекомите в сградата е препоръчително да се обработи външният периметър около нея на отстояние един метър ширина, както и външните стени на един метър височина.

Могат да се напръскат срещу комари, бълхи и кърлежи зелени площи, декоративни градини, дървета, храсти, жив плет.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри.

Дози на приложение:

Против летящи насекоми

За третиране на комари, молци и мухи е препоръчителен разтвор на продукта с концентрация 0,5%. Разредете 25 мл от препарата в 5 л вода.  Дозата е предназначена за комари, молци и мухи  препоръчително при пръскането да се постигне равномерно навлажняване (без капки). 

Против пълзящи

Препоръчителната концентрация е 1-3%. Направете разтвор от 25 мл от продукта в 1 л вода. Високият процент е показан за обработване на хлебарки и на абсорбиращи повърхности. Стремете се да не превишавате посочения процент!

Против кокошинки

Направете разтвор 0,5% тоест 50 мл препарат в 10 л вода. При пръскането разпределете продукта равномерно. За оптимални резултати прилагайте след основно почистване на мебелите и матраците, както и преди смяна на покривала и спално бельо. Не пропускайте пукнатини, пода, ъглите и др.

Против брашнен бръмбар

Разтворът е 0,5-1%, или 50-100 мл продукт в 1 л вода. По-високата концентрация да се прилага при по-голяма степен на нападение. Да се работи в празни помещения.

Против кърлежи

Третирането против кърлежи става с разтвор 0,5% (50 мл концентрат на 10 л вода). Задължително е тревните площи да са предварително окосени. Пръскането е през нощта.

Интервал между обработките:

При необходимост е допустимо да се пръска повторно.

Достъп на хора и животни до обработените зони

На закрито: след изсъхване на третираните повърхности проветрете в продължение на 60 минути.

На открито: след третиране е препоръчително да е ограничен достъпът на хора и животни в продължение на 24 часа.

Предупреждения за опастност при работа с Мастерцид микро:

Мастерцид микро предупреждения за опасност при работа

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

МАРКА: Orma АДВ:: Циперметрин (CAS No 52315-07-8) – 8 g/100 g (8 %) Тетраметрин (CAS No 7696-12-0) – 2 g/100 g (2 %) Пиперонил бутоксид (CAS No 51-03-6) – 6 g/100 g (6 %) Начин на прилагане: Ръчна пръскачка Вид на препарата: Течност Доза на приложение: в зависимост от целевият вредител Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: комари, молци,хлебарки, мравки, кокошинки, брашнен бръмбар, кърлежи Количество: 25 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. МОЛЦИ
  Оценка:
  100%
  ТРЕПЕ ГАДОВЕТЕ ЯКО!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Mr.
  Оценка:
  100%
  20

  Оценка от

  Публикувано на

 3. КУКУ-ШИНКИ
  Оценка:
  100%
  ДОВОЛЕН

  Оценка от

  Публикувано на

 4. АС
  СУПЕР

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид 25 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид 25 мл Добави