img

Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид 25 мл

В наличност
Цена (с ДДС):
6,29 лв.
Добави
Мастерцид микро 25 мл препарат против насекоми
SKU: 52968
Тегло: 0,025 кг.
Производител: ORMA Италия
EAN: 3800251843657

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид микро 25 мл 

Мастерцид е нов микрокапсуиран препарат против насекоми кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи  за вътрешна и външна употреба. Създаден по най-нова технология - активните съставки на препарата са вътре в био-разградима микрокаспула. При затопляне на околната среда капсулата отваря и позволява на активните субстанции да действат в третираните участъци. При понижаване на температурата капсулата затваря и спестява „изпарението“ на препарата против насекоми. Това позволява удължаване времетраенето на после пръскащият ефект. Едно пръскане трае около 30 дни. Освен това, капсулите полепват по крачетата на насекомите и се постига препарата да достигне в местата, където са гнездата на насекомите чрез самите тях. Препарата не цапа, не мирише, не дразни по време на обработка против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комаримолци, кърлежи.

Наименование на активните вещества:

Циперметрин (CAS No 52315-07-8) – 8 g/100 g (8 %)
Тетраметрин (CAS No 7696-12-0) – 2 g/100 g (2 %)
Пиперонил бутоксид (CAS No 51-03-6) – 6 g/100 g (6 %)

Категория на потребителите: професионална и масова.

Област на приложение: Инсектицид-акарицид за борба с летящи (комари, тигрови комари, мухи, молци) и пълзящи (хлебарки, мравки) насекоми, кърлежи, кокошинки (Dermanyssus gallinae), малък брашнен бръмбар (Tribolium confusum) за прилагане на открито и закрито в обществени, промишлени и селскостопански зони, градски и крайградски зони, жилища, училища и детски градини, казарми, спортни зали, театри, кина, чакални на гари и летища, курорти, хранителни предприятия, къмпинги, ресторанти, хотели, болници, хосписи, складове и магазини за хранителни стоки, конюшни, животновъдни обекти, приюти за животни, складове и помещения за производството и съхранението на цигари и тютюн, пристанищни площи и съоръжения, транспортни съоръжения. Препарата се препоръчва и за контрол на комари в зелени градини, зелени площи, декоративни храсти, жив плет, дървета от улично озеленяване в обществени и частни зелени площи.


Употреба на препарата:

MASTERCID MICRO се прилага с ръчна или моторна пръскачка или чрез електрически агрегат за топъл и студен аерозол.

На закрито: да се третират най-вече краищата на помещенията - первази, ъгли, пукнатини; задна част на мебели, кухни, печки, хладилници, места за съхраняване на отпадъци, тоалетни и места, където обикновено присъстват или преминават насекоми.

На открито: препарата се нанася върху стени, прозорци, первази, прагове, стрехи, огради, местата за складиране на отпадъци. За да се предотврати повторно нападение на интериора, препоръчително е продукта да се прилага по цялото протежение на външния периметър на отстояние до 1 метър, както и стените на височина до около 1 метър.
Препарата се препоръчва и против комари в зелени градини, зелени площи, декоративни храсти, жив плет, дървета от улично озеленяване в обществени и частни зелени площи.

Дози на приложение:

Летящи насекоми, против (комари и молци): разредете 5-10 ml продукт в 1л вода (0.5-1%) Повишената доза е предназначена за контрол на мухи. При прилагане за контрол на комари е препоръчително да се навлажни равномерно растителната повърхност, без да се образуват капки.
Пълзящи насекоми, против (хлебарки, мравки): разредете 10-30 ml продукт в 1 L вода (1-3%) Високата доза е предназначена за контрол на хлебарки и за третиране на абсорбиращи повърхности. Не се превишавайте препоръчителната доза.

Против Кокошинки (Dermanyssus gallinae): разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Напръскайте повърхностите, които трябва да бъдат третирани, като се стараете работния разтвор да се разпредели равномерно. Прилагайте след основно почистване на постелята и преди ново зареждане. Пръскат се клетки, гнезда, стойки, като се обръща специално внимание на пода, ъглите и пукнатините.
Против Брашнен бръмбар: разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Обработват се празни помещения.
Против Кърлежи: разредете 50-100 ml продукт на 10 L вода (0.5-1%) в зависимост от степента на нападение. Извършва се нощно третиране на открито. Тревните площи се окосяват предварително.

Интервал между обработките: Обработката може да се повтори при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони:
При употреба на закрито след изсъхване на повърхностите и проветряване в продължение на 60 минути.
След третиране на открито достъпът до третираните зони на хора и животни се разрешава след 24 часа.

 

Технически характеристики

МАРКА: ORMA АДВ:: Циперметрин (CAS No 52315-07-8) – 8 g/100 g (8 %) Тетраметрин (CAS No 7696-12-0) – 2 g/100 g (2 %) Пиперонил бутоксид (CAS No 51-03-6) – 6 g/100 g (6 %) Начин на прилагане: Ръчна пръскачка Вид на препарата: Течност Доза на приложение: в зависимост от целевият вредител Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Целеви Вредител: комари, молци,хлебарки, мравки, кокошинки, брашнен бръмбар, кърлежи Количество: 25 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против кокошинки, брашнен бръмбар, хлебарки, мравки, комари, молци, кърлежи ORMA Мастерцид 25 мл
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: