Бактерицидна лампа - 2 x 30 w

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
186,00 лв.

Мощна бактерицидна лампа с два излъчвателя по 30W всеки!

SKU: 200450
Тегло: 2,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа - 2 x 30 w

Бактерицидните лампи излъчват с UV-C лъчи дължина на вълната 200-295 nm, бактерицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху бактериите. По този начин вирусите и други примитивни организми се унищожават.

Предназначение:
Бактерицидните лампи се използват за дезинфекция на въздух, вода, повърхности и помещения в болници, лаборатории, предприятия от хранително вкусовата промишленост, като мандри, пивоварни, хлебопекарни, складове, хладилни камери, предприятия за безалкохолни и алкохолни напитки, питейна и минерална вода и т.н. Те са неизменна част при обработката на хранителни продукти, опаковачни материали, плувни басейни и пчеларството.

Излъчватели:
Бактерицидните лампи използват специални осветлинни тела за UV-C светлина (253.7 nm), производство на OSRAM, които унищожават всички вируси, бактерии и микро-организми в помещението. Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването.

Монтаж:

Бактерицидните лампи трябва да се монтират само от правоспособни специалисти и съгласно изискванията за охрана на труда. Необходимо е да се елиминира всяка възможностт за облъчване на хора по следната логика:
- за непрекъснати производства, като пакетажни линии - кожух;
- за складове и производствени помещения с периодично действие - включване от точка извън помещенията (при това положение въздействието е няколко минути, което е безопасно). Необходимо е да се осигури циркулация на въздуха.
- други варианти - преценяват се на място.

Ефект:

Бактерицидните лампи гарантиран удължаване срока на годност на суровините и продукцията в хранително-вкусовата промишленост. Те унищожат микроорганизмите там, където другите средства са безпомощни. Ефекта, който е постигнат изисква сравнително малки капиталовложения и ниски експлоатационни разходи.

Технически характеристики:

Употреба: Вътрешна

Захранване: 220v-50Hz

Размери: 950 x 150 x 100 mm

Влагозащита: IP20

Монтаж: Стена, таван

Мощност: 60w

Работна температура: +10 до + 30 градуса

Гаранция 24м.

Произход: България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа - 2 x 30 w
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа - 2 x 30 w Добави
Може да имате нужда и от това: