Препарат против дървояди BOCHEMIT I APP 1кг Готов за употреба

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
25,00 лв.
Защита от дървояди Bocemit Plus I APP 1кг
SKU: 123696
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598703928

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат против дървояди BOCHEMIT I APP 1кг Готов за употреба 

BOCHEMIT I APP 1кг готов за употреба препарат за унищожаване на дървояди. Бохемит плюс е инсектициден препарат за унищожаване на дървояди и други дърворазрушаващи насекоми.

Препарата за унищожаване на дървояди Bochemit Plus защитава не само от дървояди, а и от гъби и плесени, като импрегнира вече заразената дървесина и унищожава дървоядите във всички стадии. 

Инсектицида е напълно готов за употреба, като с една опаковка от 1 кг, може да защити от 2-10 кв.м., в зависимост от вида на обработваната повърхност. Продукта се предлага и в опаковка от 5 кг., концентрат в случай, че имате нужда от пръскане против дървояди на по-голяма площ.

Препарат за защита от дървояди BOCHEMIT I APP >> Топ цена >> Топ качество

Как се използва Bochemit Plus I APP :

Подготовката на основата е важна част, когато търсим добър резултат при борбата и унищожаването на дървояди. Повърхностите, които ще третирате трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха попречили на проникването на унищожаващият преперат в структурата на дървото и свързването на дървото с препарата против дървояди. Препоръчително е дървото, което третирате или импрегнирате да бъде шлайфано и да бъдат отстранени едрите дървесни власинки, за да може да намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Препарата против дървояди е за вътрешна и външна употреба, като има три основни начина на третиране на повърхностите с него.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да използвате лични защитни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

1. Защита от дървояди чрез напръскване- Това е най-разпространеният и лесен начин за да се отървете от дървоядите. При този тип третиране трябва да напръскате много внимателно и обилно всички заразени повърхности като наблегнете на сглобки или места на които няма крайно лаково покритие за да може препарата да попие в дървото и да унищожи ларвите на дървояда.

2. Защита от дървояди чрез намазване с четка или валяк- Може да обработите дървени повърхности или малки елементи с голяма прецизност без да цапате околни предмети или материали. Препоръчва се предимно за вътрешна употреба за третиране на паркет, рамки на картини, детайли от мебели, греди и др.

3. Защита от дървояди чрез инжектиране- Най- ефективният но и най трудоемък метод. За да обработите чрез инжектиране ще ви е необходимо да се снабдите с спринцовка и игла след което трябва да вкарате от препарата в всяка една дупка на дървояда по няколко пъти. Използва се за всякакви видове елементи като вътрешни така и външни.

4.Защита от дървояди чрез потапяне- Този метод е рядко използван и се прилага предимно за малки дървени детайли. 

Отрова за дървояди >> Топ Цена >> Топ качество

Ако ви е необходимо по-малко количество може да използвате същият препарат в разфасовка от 0.500мл.

Bochemit Plus I APP е подходящ за защита от дървояди на всякакви дървени повърхности. От покривни конструкции до дребни елементи на мебели или паркет. Bochemit Plus I APP дава ефективна защита от :

 • Дървояди
 • Дървоядни гъби
 • Плесени и мухъли
 • Термити
 • Други дърворазрушаващи насекоми

Разходна норма:  1кг от  2-10кв.м

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Bochemit

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 2-10 кв.м Интервал на работа: : Повтори при нужда АДВ:: Циперметрин (Cypermethrin) 0,50 g/kg . Перметрин (Permethrin) 0,05 g/kg Начин на прилагане: Четка, пръскачка, инжектиране Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървояди, насекоми разрушаващи дърво, дървесни червей Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. -
  Оценка:
  100%
  Върши работа, бърза доставка и добра цена

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Дървояд
  Оценка:
  100%
  Доволна съм

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървояди BOCHEMIT I APP 1кг Готов за употреба
Вашата оценка:
img
Препарат против дървояди BOCHEMIT I APP 1кг Готов за употреба Добави