img

Препарат против дървояди Bochemit Plus 5кг Концентрат

В наличност
Цена (с ДДС):
202,80 лв.
Добави
Защита от дървояди BOCHEMIT PLUS 5кг Концентрат
SKU: 125896
Тегло: 5,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат против дървояди Bochemit Plus 5кг Концентрат

Бохемит плюс е инсектициден препарат за унищожаване на дървояди и други дърворазрушаващи насекоми. Препарата за унищожаване на дървояди Bochemit Plus защитава не само от дървояди, а и от гъби и плесени, като импрегнира вече заразената дървесина и унищожава дървоядите във всички стадии. Препарата се разрежда с вода или спирт като се приготвят работни разтвори с които се обработват заразените с дървояди повърхности.

Как се използва Bochemit Plus:

Подготовката на основата е важна част, когато търсим добър резултат при борбата и унищожаването на дървояди. Повръхностите, които ще третирате трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха попречили на проникването на унищожаващият преперат в структурата на дървото и свързването на дървото с препарата против дървояди. Препоръчително е дървото, което третирате или импрегнирате да бъде шлайфано и да бъдат отстранени едрите дървесни власинки, за да може да намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Bochemit Plus е подходящ за защита от дървояди на всякакви дървени повърхности. От покривни конструкции до дребни елементи на мебели или паркет. Bochemit Plus дава ефективна защита от :

Дървояди

Дървоядни гъби

Плесени и мухъли

Термити

Други дърворазрушаващи насекоми

Начин на употреба на Bochemit Plus:

Bochemit Plus е концентрат, който се разрежда в спирт или вода в съотношение 1:4. Препарата може да бъде нанесен с четка, напръскване чрез пръскачка или при малки детайли потапяне в работен разтвор. При незадоволителен ефект третирането се повтаря на всеки 4 седмици до постигане на пълен добър резултат от борбата с дървояди и др.

Разходна норма:

Унищожаване на дървояди концентрация на работен разтвор 15% съотношение препарат спрямо вода 1:5.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Интериорни третирания против дървояди  концентрация на работен разтвор 10% съотношение препарат спрямо вода 1:9.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Екстериор ни третирания концентрация на работен разтвор 10-15% съотношение препарат спрямо вода 1:5/1:9.Минимална разходна норма 30гр/40гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Инжектиране директно в дупките причинени от дървояди, чрез спринцовка и игла.

Цвят след обработка: Безцветен

Видове нанасяне на Bochemit Plus: Четка, Валяк, Потапяне, Напръскване, Инжектиране

Разход концентрат:

Интериорно 1кг (33кв.м)

Екстериорно 1кг (25кв.м)

Максимална площ:165кв.м

Ако ви е необходимо по-малко количество може да използвате същият препарат в разфасовка от 1кг.

АДВ: Алкилбензилдиметил-амониум хлорид (20%), Тебуконазол(0,05%), Флуфеноксурон(0,17%)

ВАЖНО: При работа с препарата трябва да използвате лични предпазни средства: защитна маска, ръкавици, защитно очила, работно облекло с дълги ръкави и крачоли.

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Bochemit

Технически характеристики

Тегло: 5.000000 МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 165 кв.м АДВ:: Циперметрин (Cypermethrin) 0,50 g/kg, Перметрин 0,05 g/kg Начин на прилагане: Пръскане, мазане с четка или валяк Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървояди,насекоми разрушаващи дърво Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против дървояди Bochemit Plus 5кг Концентрат
Може да имате нужда и от това: