img

Препарат против дървояди Bochemit Plus 5L Концентрат

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
202,80 лв.
Добави
Защита от дървояди BOCHEMIT PLUS 5кг Концентрат
SKU: 125896
Тегло: 5,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598703379
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Bochemit Plus препарат против дървояди концентрат 5L

Bochemit Plus е концентриран препарат срещу дървояди и дърворазрушаващи насекоми, както и мухъли и плесени по дървото. Препарата се използва за унищожаване на дървояди в заразена дървесина, като той действа унищожаващо на дървояди във всички стадии на развитие (яйце, ларва и възрастно насекомо). Продукта е концентрат, който може да бъде разреден с вода или спирт, като с готовият воден или спиртен разтвор се третират заразени с дървояди дървени конструкции, греди, дъски, естествен паркет и всякакви други елементи от естествено дърво.

След нанасяне върху дървесината инсектицидният препарат прониква в дървото, като го импрегнира и унищожава всички дървояди в него. Същевременно създава импрегнация като го предпазва от ново нападение на дървояди. Препарата е напълно безцветен.

Защитният препарат против дъврояди Bochemit Plus I концентрат се предлага и в малка опаковка oт 1L , разфасовка от 5L концентрат, както и готов за употреба предварително разреден Bochemit I APP от 1L

Бохемит против дървояди на ТОП ЦЕНА

 

Как се използва:

За да постигнете максимална защита от дървояди Вие трябва да направите добра подговка на дървесината преди третиране с Bochemit Plus I. Дървесните елементи трябва да бъдат добре почистени от стари лакове и бои или други материали, които биха попречили на доброто проникване на инсектицидният разтвор в дървото. Препоръчително е да отстраните всички едри власинки от дървото, по този начин ще намалите разходната норма на препарата. Това се прави чрез шкурене или шлайфане. Препарата се нанася върху дървото чрез четка, валяк или пръскачка в зависимост от типа на обработваната повърхност.

Къде се използва:

Bochemit Plus I е подходящ за защита от дървояди на всякакви дървени повърхности. От покривни конструкции до дребни елементи на мебели или паркет. Bochemit Plus I дава ефективна защита

Срещу дървояди
Против дървоядни гъби
Срещу термити
Дървесни шлесени и мухъли
други дърворазрушаващи насекоми

 

Начин на употреба на Bochemit Plus:

Bochemit Plus I е концентрат, който се разрежда в спирт или вода в съотношение 1:4. Препарата може да бъде нанесен с четка, напръскване чрез пръскачка или при малки детайли потапяне в работен разтвор. При незадоволителен резултат третирането се повтаря на всеки 4 седмици до постигане на пълен добър резултат от борбата с дървояди и др.

Разходна норма:

Унищожаване на дървояди концентрация на работен разтвор 15% съотношение препарат спрямо вода 1:5.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Интериорни третирания против дървояди  концентрация на работен разтвор 10% съотношение препарат спрямо вода 1:9.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Екстериор ни третирания концентрация на работен разтвор 10-15% съотношение препарат спрямо вода 1:5/1:9.Минимална разходна норма 30гр/40гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Инжектиране директно в дупките причинени от дървояди, чрез спринцовка и игла.

Цвят след обработка:

Безцветен

Видове нанасяне на Bochemit Plus:

Четка, Валяк, Потапяне, Напръскване, Инжектиране

Разход концентрат:

Интериорно 1кг (33кв.м)

Екстериорно 1кг (25кв.м)

Максимална площ:165кв.м

ВАЖНО: При работа с препарата трябва да използвате лични предпазни средства: защитна маска, ръкавици, защитно очила, работно облекло с дълги ръкави и крачоли.

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 800 кв.м Площ на покритие: 165 кв.м АДВ:: Циперметрин (Cypermethrin) 1,0g/100g, Перметрин 0,1 g/100g Начин на прилагане: Пръскане, мазане с четка или валяк Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървояди,насекоми разрушаващи дърво Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дървояди
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от сайта и от съветите на служителите.След това много лесно се справих с намазването на препарата съвсем сама.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. plovdiv
  Оценка:
  100%
  mnogo e dobro!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против дървояди Bochemit Plus 5L Концентрат
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: