Импрегнат за дърво против дървояди Bochemit Plus 5L Концентрат

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
189,99 лв.
Защита от дървояди BOCHEMIT PLUS 5кг Концентрат
SKU: 125896
Тегло: 5,000 кг.
Производител: Bochemit Czech Republic
EAN: 8595598703379
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Bochemit Plus импрегнат за дърво против дървояди концентрат 5L

Bochemit Plus е импрегнат за дърво срещу дървояди и други дърворазрушаващи насекоми, мухъли и плесени, които атакуват дърво и дървени конструкции. Той е под формата на концентрат, от който се приготвят работни разтвори. Разфасовката е от 5L. Продуктът има инсектицидно, биоцидно и фунгицидно действие. Действа активно срещу дървояди и се използва за импрегниране на заразена дървесина. Води до унищожаване на вредителите във всеки етап от тяхното развитие – от яйца до възрастни насекоми.

Препаратът срещу дървояди, под формата на концентрат, служи за разтваряне с вода или спирт, след което се предприема третиране на заразените дървени изделия – конструкции, мебели, греди, дъски, паркет, врати, огради. Биоцидът може да се прилага чрез напръскване и инжектиране в дупките, в пукнатините и разрушените части на дървени изделия. Препаратът против дървояди може да подлежи и на използване чрез директно нанасяне върху повърхността на заразеното дърво.

След нанасяне върху дървесината инсектицидният препарат прониква в дървото, като го импрегнира и унищожава всички дървояди в него. Същевременно създава импрегнация като го предпазва от ново нападение на дървояди. Препарата е напълно безцветен.
Можете да откриете средството за защита срещу дърворазрушаващи насекоми Bochemit Plus в по-малка разфасовка от 1L, както и готов за употреба, предварително разреден вариант от 1L.

Бохемит против дървояди на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Преди да използвате импрегнат за дърво против дървояди , трябва да обработите добре дървесината. Ако върху повърхността на дървената конструкция, която ще третирате, има наличие на стар лак или боя, те следва да бъдат премахнати, за да може Bochemit Plus да проникне в дълбочина. Нанесете с четка или валяк, ако ще предприемете намазване, а за пръскане – пригответе работен разтвор.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Къде се използва:

Bochemit Plus I е подходящ за защита от дървояди на всякакви дървени повърхности. От покривни конструкции до дребни елементи на мебели или паркет. Bochemit Plus I дава ефективна защита

Срещу дървояди
Против дървоядни гъби
Срещу термити
Дървесни шлесени и мухъли
други дърворазрушаващи насекоми

Как се използва:

Разредете концентрираният импрегнат за дърво срещу дървояди в спирт или вода. Стремете се съотношението да бъде 1:4. Можете да повторите третирането след 4 седмици, ако откриете наличието на дървояди, както и за извършване на превантивна защита срещу вредителите. 

За интериорно третиране извършете разреждане на концентрирания препарат Bochemit Plus 5L срещу дървояди в съотношение 1:9 с вода, а за екстериорно действие – 1:5. Минималната разходна норма е 30 г на 1 кв.м. След нанасяне не се променя цвета на повърхността.

Мерки за безопасност:

По време на третиране с Bochemit Plus трябва да използвате аксесоари за предпазване – защитни очила, маска, ръкавици. Облеклото ви трябва да покрива цялото тяло. Продуктът е биоциден и трябва да бъде използван спрямо препоръките на производителя. Прочетете инструкциите за безопасност.
За ефикасно премахване на вредителите използвайте работен концентрат от 1 кг. За максимален резултат повторете след месец.

Разходна норма:

Унищожаване на дървояди концентрация на работен разтвор 15% съотношение препарат спрямо вода 1:5.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Интериорни третирания против дървояди  концентрация на работен разтвор 10% съотношение препарат спрямо вода 1:9.Минимална разходна норма 30гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Екстериор ни третирания концентрация на работен разтвор 10-15% съотношение препарат спрямо вода 1:5/1:9.Минимална разходна норма 30гр/40гр на кв.м при нанасяне с четка или валяк разходната норма може да се удвои.

Инжектиране директно в дупките причинени от дървояди, чрез спринцовка и игла.

Цвят след обработка: Безцветен

Видове нанасяне на Bochemit Plus:

Четка, Валяк, Потапяне, Напръскване, Инжектиране

Разход концентрат:

 • Интериорно 1кг (33кв.м)
 • Екстериорно 1кг (25кв.м)
 • Максимална площ:165кв.м

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Площ на покритие: 800 кв.м Площ на покритие: 165 кв.м АДВ:: Циперметрин (Cypermethrin) 1,0g/100g, Перметрин 0,1 g/100g Начин на прилагане: Пръскане, мазане с четка или валяк Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Дървояди,насекоми разрушаващи дърво Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Цвят: Безцветен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Дървояди
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от сайта и от съветите на служителите.След това много лесно се справих с намазването на препарата съвсем сама.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. plovdiv
  Оценка:
  100%
  mnogo e dobro!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Импрегнат за дърво против дървояди Bochemit Plus 5L Концентрат
Вашата оценка:
img
Импрегнат за дърво против дървояди Bochemit Plus 5L Концентрат Добави
Може да имате нужда и от това: