Ултразвуков електронен уред против кучета, котки, гризачи, белки, катерици и други PEST STOP – ALL PEST

В наличност
5 5
4 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
85,00 лв.
Ултразвуков електронен уред против кучета, котки, мишки, плъхове, птици до 120кв.м
SKU: 100605
Тегло: 0,350 кг.
Производител: PELSIS-Великобритания
EAN: 5014055003195
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Уред с мощен и ефективен ултразвук срещу кучета, котки, гризачи, белки, катерици All Pest

Ултразвуковият електронен уред Pest stop All Pest прогонва всички видове вредители от зоната, в която е поставен на практика това е универсален апарат за прогонване на вредители и диви животни.

Устройството има четири режима на работа, като те се активират от бутони поставени под капака на батериите. Комбинираният електронен уред против вредители работи с два броя батерии 9v (не са в комплекта).

Комбинираният уред има опция да бъде захранвано с ток, чрез адаптер, който се предлага отделно. Апарата може да засича вредители, чрез датчик за движение PIR до 15 метра и 60 градуса ъгъл или чрез автоматично излъчване на звукови и ултразвукови звуци.

Защитният апарат е предназначен за външен монтаж като с него може да защитите дворове, градини, зеленчукови или цветни насаждения от нападения на вредители.

Уред против котки, гризачи, белки, катерици ALL PEST PEST STOP

Употреба и приложение:

Този електронен уред е предназначен за монтаж на открито. Уреда предлага две опции за позициониране в двора или градината, като това зависи от вида на вредителя, който искате да прогоните.

Може да монтирате електронният ултразвуков апарат на стена с стойка холдер, който е в комплекта на уреда или да го забиете в земята чрез монтажен шип (колче включен в комплекта).

Може да използвате този защитен уред захранен от батерии или от ток в зависимост от мястото на защита. Всички бутони за настройка на различните функции на уреда и захранващи батерии са покрити с капак с гумено уплътнение с цел изолиране от вода.

Винаги след настройка затягайте добре винтовете на защитният капак за да може електронните компоненти да бъдат добре изолирани от дъжд, сняг или водни пръски от поливни системи.

Основни настройки:

Режим -А. уреда против вредители е изключен.
Режим -B. уреда е режим PIR датчик за движение.
Режим -C. уреда излъчва автоматично ултразвуков сигнал на всеки 2мин, като времето на излъчване на ултразвуковият сигнал 5сек.
Режим -D. уреда излъчва ултразвуков сигнал на всеки 5мин, като дължината на излъчваният звуков сигнал е 5сек.

 

Ултразвукови настройки на уреда:

Ултразвков уред  ALL PEST има три нива на сила на звуковите и ултразвуковите звуци, в зависимост от това какъв вид вредител е необходимо да изгоните.

Честота-1 Това е най слабият ултразвуков сигнал излъчван от уреда, той се използва за прогонване на :мишки, плъхове, малки котки, зайци, някои видове птици без гълъби и лястовици. (38-42 KHz).
Честота-2 Устройството излъчва средно силен звук, който е против: котки и кучета (23-27KHz).
Честота-3 Апарата за прогонване на вредители излъчва най -силният звук, който има. Той е предназначен за защита от:кучета, лисици, порове, белки, котки, прилепи, катерици. (18-20KHz )

Важна забежка: Ултразвуковият електронен уред няма вредно въздействие върху хора, влечуги ,риби.


Устройството може да бъде монтирано на стена, чрез специалният адаптер за стенен монтаж, който е в комплекта. Апарата може да бъде поставен на места, на които няма ток, той работи на батерии.

Уред против кучета, котки,  лисици, белки мишки, плъхове зайци, патерици. може да бъде забит и в земята, предпочита се когато устройството работи в режим PIR датчик, да се намира по пътя на вредителите.

Ултразвуков уред ALL PEST е създаден за да комбинира ултразвукова и звукова технология в едно, това значи, че при отделните режими на работа уреда може да бъде чуваем от човешкото ухо. Електронният апарат за вредители, е за външен монтаж и употреба. Работи на ток и батерии, в зависимост от вашият избор.

ВАЖНО: Ултразвуковият и звуковият сигнал не могат да преминат през каквато и да било материя или предмети. Не поставяйте уреда зад дървета, храсти или огради и др. Това ще намали ефекта на ултразвуковото устройство. Уреда против кучета, котки, мишки, плъхове, зайци, белки, и птици трябва да бъде поставен, така че да може да обхване максимално голяма площ без прегради.

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: 120 кв.м Честотен обхват: 23-27KHz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Според настройката и режима на уреда Комплекта съдържа: : Ултразвуков уред, стойка за монтаж на стена, колчета за монтаж в земята, защитно уплътнение при захранване с адаптер. Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на вредители Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: кучета, котки, зайци, катерици, мишки, плъхове, гризачи, лисици, белки, порове, диви животни Размери: 16х12х10см Захранване: 220V, 9V, Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Таван, Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Зелен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. PEST STOP - ALL PEST
  Оценка:
  100%
  ДОБРО

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Зашита от мишки в двора
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен уреда действа отлично!

  Оценка от

  Публикувано на

 3. доволен съм
  Оценка:
  100%
  Свърши ми идеална работа

  Оценка от

  Публикувано на

 4. Батерия!
  Оценка:
  80%
  Работи добре и има ефект, но когато е на батерии те падат бързо трябва да се ползва на ток защото е много мощно.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ултразвуков електронен уред против кучета, котки, гризачи, белки, катерици и други PEST STOP – ALL PEST
Вашата оценка:
img
Ултразвуков електронен уред против кучета, котки, гризачи, белки, катерици и други PEST STOP – ALL PEST Добави
Може да имате нужда и от това: