Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против комари

Артикули 1-20 от 27

на страница
Страница

Комарите са сред най-досадните летни насекоми. Навлизат в домовете ни, нарушават спокойствието на съня ни с неприятното си бръмчене и ни оставят за спомен сърбящи пъпки. Въпреки че в България рядко могат да се окажат вирусоносители, борбата с тях е приоритет през прохладните летни вечери за всички нас. Но как да се справим?

Можете да заложите на комарници (мрежи) за защитата на дома или на електрически уреди, които ще държат летящите насекоми далеч както от дома, така и от верандата, терасата или двора Ви. Устройствата срещу комари имат за цел да Ви предпазят от досадните им, и дори при някои хора опасни, ухапвания. Борбата с тези насекоми вече е по-лесна, защото можете да разчитате на разнообразни по вид и действие апарати.

С ултразвук

Този тип уреди издават ултразвукови честоти с различен диапазон, които отблъскват и прогонват комарите, като по този начин Ви предпазват от тяхното ухапване. Различните модели излъчват различни по сила ултразвукови честоти. Тези вълни са нечуваеми за човешкото ухо и следователно няма вариант, в който да нарушат спокойствието Ви с шума си.

UV лампи

Този вид уреди са много ефективни. Използват се на места, като градини, къмпинги, закрити и открити площи. Устройството привлича комарите чрез УВ светлина в корпуса на капана. Там е разположена високоволтова решетка или леплива плоскост, в зависимост от модела, която унищожава попадналите в нея насекоми. Предимство на UV лампите е тяхната мобилност - можете да ги пренасяте на разнообразни локации, според нуждите си.

С аерозолен пълнител

Този вид уреди използват пълнител от специален инсектицид, който пръска автоматично от устройството на всеки 15 минути, като препаратът унищожава комарите. Разбира се тази течност е напълно безвредна за човека и не може да му повлияе в какъвто и да е аспект.

Електронните апарати действат в различни по големина площи в зависимост от мощността на устройството. Захранват се на ток, батерии или соларен панел, в зависимост от Вашите условия и нужди.

Ако мечтаете за спокойни летни дни и нощи, разгледайте сайта на Otrovi.com. Тук ще намерите ефективни решения на добри цени. Не се колебайте да се свържете с екипа ни от специалисти, ако имате каквито и да е колебания или въпроси.