Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED SWISSINNO SOLUTIONS

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
250,00 лв.
Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED
SKU: 1246000
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Swissinno Solutions Швейцария
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Swissinno Solutions

Описание и начин на употреба

Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED SWISSINNO SOLUTIONS

Инсектицидна лампа с модерен и красив дизайн за унищожаване на летящи насекоми в закрити помещения. Унищожителят на мухи и комари разполага с най-новата LED технология на осветителните тела която замества стандартната инсектицидна пура, като е много по-високо енергийно ефективна и няма консумативи.

Лампата унищожава мухите и комарите чрез високоволтова решетка а унищожените насекоми се събират в подложка която се почиства веднъж седмично а може и по често при висока плътност на летящи насекоми.

Лампа за унищожаване на летящи насекоми Swissinno Solutions 24W на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

За най-добри резултати окачете или поставете устройството срещу прозорец на височина най-малко 2 метра, където децата и домашните любимци не могат да го достигнат, включете го в нормален домашен електрически контакт и го поддържайте да работи непрекъснато ден и нощ 24/7

За максимална ефективност устройството трябва да се почиства всяка седмица. Използвайте предоставената четка, за да изместите мъртвите насекоми от металната решетка с високо напрежение: внимавайте да не огънете решетъчните проводници и да избягвате да се допират един до друг. 

Ако е необходимо, LED лампата може да се почисти с леко влажна кърпа и с помощта на предоставена четка. Ако устройството стане много задръстено с мъртви насекоми, ще трябва да се почиства по-често от веднъж седмично. Издърпайте тавата за събиране на мъртви насекоми от дъното, за да я изпразните и почистете.

Как действат LED лампите против комари и насекоми:

Най-често комарите и мухите се привличат от UV-А светлина, точно каквато излъчва тази инсектицидна лампа. Привлечените насекоми се приближават до източника на светлина и по този начин се докосват до волтовата решетка, която е монтирана в близост до LED диодите на комарника.

Това е класическа лампа против кмари и мухи но с усъвършенстван източник на UV светлина, като това е LED диоди, които излъчват същият светлинен диапазон, като тези лампи с обикновени инсектицидни пури. Led технологията Ви пести смяна на консумативи, като инсектицидни пури и стартери, които при обикновенните лампи се подменят всяка година.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Swissinno Solutions Площ на покритие: 80 кв.м Честотен обхват: BL 368 Работна температура: 0 + 50 градуса Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: комари, мухи, пеперуди, летящи насекоми Количество: 1 бр Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен, Свободно стоящ Влагозащита : Няма Материал: ABS пластмаса Технология: LED, Капан, Високоволтова решетка Цвят: Бял,Червен Мощност: 3W Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED SWISSINNO SOLUTIONS
Вашата оценка:
img
Лампа за унищожаване на мухи и комари 24W LED SWISSINNO SOLUTIONS Добави
Може да имате нужда и от това: