Айкън 10КС 1Л: Професионален Инсектицид за Борба с Летящи и Пълзящи Насекоми, Кърлежи и Бълхи

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
189,50 лв.

Бързодействащ инсектицид среу насекоми Айкън 10КС.Опаковка от 1 литър за професионолна употреба.

SKU: 2003697
Производител: SYNGENTA Швейцария
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Айкън 10КС 1Л Инсектицид: Ефективна Защита Против Летящи, Пълзящи Насекоми, Кърлежи и Бълхи

Айкън 10КС представлява инсектицид, който унищожава насекоми чрез контакт и вътрешно поглъщане, осигурявайки ефикасен контрол над множество вредители. Със своята иновативна формула, продуктът гарантира незабавно действие, създавайки непрекъснато прилепване към насекомите, което води до тяхното бързо унищожаване. Отличава се с продължителен ефект, който поддържа защитата активна за дълго време след първоначалната употреба. Айкън 10КС също разполага с репелентни характеристики, отблъскващи насекомите и предпазващи от тяхното повторно нахлуване. За външна и вътрешна употреба.

Айкаън 10КС 1литър>>инсектицид срещу кърлежи, бълхи и хлебарки>>топ цена

Ключови Характеристики:

Айкън 10КС ефективно се справя с широк спектър от летящи и пълзящи насекоми, включително хлебарки, кърлежи и бълхи, благодарение на своя унищожаващ ефект. С бързата си унищижаващо насекоми действие и репелентен ефект, този инсектицид предотвратява повторното нашествие на вредители. Ефективен при минимални дози заради своята концентрирана формула, Айкън 10КС е подходящ за употреба на разнообразни повърхности, осигурявайки дълготрайна защита с микрокапсулираната си технология.

Указания за Употреба:

Използването на препарата изисква разпръскване с помощта на ръчна пръскачка, като преди това се разтвори във вода в съотношения, зададени от производителя за целевите вредители. В случай на интензивно заселване от насекоми, може да се наложи повторно прилагане на инсектицида през периоди между 25 и 30 дни, за да се гарантират най-добрите възможни резултати.

Дозировка и Разходна Норма:

  • На открито против кърлежи и други вредители: 25 мл в 5 л вода.
  • Препоръчително количество за разпръскване: 5л/100 кв.м.
  • За начална обработка в закрити пространства: 12.5 мл в 2.5 л вода.
  • Норма за закрити помещения: 2.5л/50 кв.м.
  • При поддръжка във вътрешни условия: от 7.5 мл до 12.5 мл в 2.5 л вода, препоръчва се по-силна концентрация за борба с някои видове вредители.

Приложение на Айкън 10 КС:

Айкън 10КС е ефективно решение за контрол над летящи и пълзящи вредители, подходящо както за открити, така и за закрити пространства. Той е идеален за приложение в жилища, складове, аграрни обекти, под навесите, в градински и паркови зони, а също и в други места, където насекомите са нежелани. Съставът на инсектицида Айкън 10 КС включва микрокапсулиран ламбда цихалотрин в концентрация от 100 грама на литър.

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

Разрешение от МЗ

МАРКА: Syngenta АДВ:: микрокапсулиран ламбда цихалотрин в концентрация от 100 грама на литър. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, кърлежи, мухи, дървеници и други пълзящи и летящи насекоми Количество: 1 литър Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Айкън 10КС 1Л: Професионален Инсектицид за Борба с Летящи и Пълзящи Насекоми, Кърлежи и Бълхи
Вашата оценка:
img
Айкън 10КС 1Л: Професионален Инсектицид за Борба с Летящи и Пълзящи Насекоми, Кърлежи и Бълхи Добави