Електронен уред против гълъби и гларуси WEITECH Bird Repel

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
48,00 лв.
Електронен уред против гълъби и гларуси за защита на балкони, тераси, веранди .Площ на покритие 20-40 кв.м
SKU: 500422
Тегло: 10,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Електронен уред против гълъби и гларуси

Уреда защитава малки площи до 40 кв.м, от нежелано присъствие на гълъби и гларуси. Електронното устройство за защита от птици излъчва звукови сигнали, които са слабо чуваеми от човешкото ухо. Устройство против птици Weitech служи за прогонване на гълъби и гларуси, работи с три броя батерии 3 X1.5V-LR6/AA. Нивото на сила на звука, което излъчва устройството се регулира посредством бутон, който е разположен отстрани на апарата за прогонване на гълъби и гларуси. Този уред излъчва силен ултразвук против гълъби и се използва само на веранди, балкони, барбекюта и др.

В зависимост от плътността на птиците съответно се избира дали устройството да работи на по силна звукова честота -/при висока плътност на птици/ и при ниска плътност на птици-/по ниска или слаба емисия, като ултразвук против гълъби. Уреда трябва да работи постоянно, като звука излъчван от него създава силен дискомфорт на птиците. Основната функция на това устройство, е да отучи гълъбите и гларусите да кацат на вашият балкон и прозорец. 

Този вид уред против гълъби изисква време, в което птиците да могат да се отучат да кацат върху площите защитени от устройството. Времето, което е необходимо за отблъскване на птиците е различно при всеки индивидуален случай и вид птици, тъй като от основно значение е плътността или броя на птиците, специфичните особености на обекта, в който поставяте уреда с ултразвук против гълъби.

ВАЖНО: За подобри резултати, от уреда против птици почистете добре зоните, които искате да защитите от птици с четка и препарат. Така ще измиете ароматните пътеки, които оставят птиците, чрез екскрементите си. Имайте в предвид, че гълъбите са едни от най трудните за отблъскване птици. При използване на ултразвук против гълъби е необходимо време за да може гълъбите да спрат да кацат или посещават зоните, в която сте поставили машинката против птици.

В последните години числеността на гълъбите и гларусите в градска среда се е увеличило в пъти в сравнение с предходни години. Това разбира се е чудесна новина, но когато  тези птици нарушават Вашето качество на живот е необходимо да се вземат мерки за тяхното хуманно отблъскване. Това може да стане  по много начини, като едни от тях е Weitech уред за прогонване на гълъби. В повечето случай, когато желаем да премахнем проблема с птици по хуманен и екологичен начин използването на уред за прогонване на гълъби, може да се окаже едно добро решение. В днешно време всеки иска бърз и ефикасен метод за разрешване на проблем с птици но за съжаление и птиците, както всяко едно живо същество си имат своята биология и използването на уред за прогонване на гълъби не прави изключение. Точно заради това е важно да проявите максимално търпение, когато говорим за хуманни методи против гълъби и гларуси. Уреда започва да действа веднага, като максималният му ефект ще се развие прояви в рамките на две до четири седмици. Не променяйте местоположението на уреда за прогонване на гълъби, птиците трябва да чуват ултразвуковите и звукови сигнали от едно и също място. По този начин се обучават и най-вече  регистрират в подсъзнанието си, че тази зона е не подходяща за кацане и нощуване. За да усилите ефекта на прогонване може да използвате и плашило за гълъби, което да допринесе за повишаване на стреса в птиците. Комбинацията между плашило за гълъби и ултразвук против гълъби дава по бързи и добри резултати. Това е така защото птиците имат и звуков и визуален контакт със продуктите за прогонване на птици.

Уреда е за външна употреба, но не трябва да бъде мокрен от дъжд или сняг. Разположете Weitech уред против гълъби с ултразвук под стреха или навес.

Технически характеристики:

Размери: 9 x 7 x 5см.
Захранване: Батерии 3 X1.5V-LR6/AA(включени в комплекта)
Технология: Уред против гълъби с ултразвук
Употреба Външна
Гаранция: 12м
Произход: Weitech Белгия

 

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен уред против гълъби и гларуси WEITECH Bird Repel
Вашата оценка:
img
Електронен уред против гълъби и гларуси WEITECH Bird Repel
Може да имате нужда и от това: