Инсектицидна лампа Chameleon QUALIS LED Pest West

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
1072,00 лв.

Професионална LED Инсектицидна лампа за борба с летящи насекоми

SKU: 200136-1
Производител: PEST WEST Великобритания
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest West

Описание и начин на употреба

Chameleon QUALIS LED революционна инсектицидна LED Лампа за контрол на летящи насекоми от Pest West

Chameleon QUALIS LED представлява иновативна инсектицидна лампа за борбата с летящи насекоми, като комбинира високата ефективност на UV LED технологията с изключителна енергоспестяване. Лампата потребява само една трета от електроенергията, изисквана от традиционните халогенни лампи, обхващайки същата площ и ефективност срещу летящи насекоми и най-вече мухи.

 • 360º Осветление: LED пурите Quantum X (2 x 6.5 W) излъчват светлина във всички посоки, осигурявайки непрекъснато покритие, за разлика от други модели с ограничен обхват до 120º.
 • Лепливи Плоскости: Включва специално лепило, което функционира ефективно без допълнително нагряване, необходимо за традиционните лампи.
 • Минимална Поддръжка: LED пурите са с дълъг живот и се сменят само веднъж на три години, улеснявайки поддръжката и намалявайки оперативните разходи.

Начин на Употреба за Инсектицидната Лампа Chameleon QUALIS LED:

 1. Инсталация:

  • Стенен Монтаж: Изберете място за монтаж на лампата, където тя да е най-ефективна. Лампата може да бъде монтирана хоризонтално или вертикално, в зависимост от вашите нужди и пространството. Уверете се, че мястото на монтаж е достъпно за бъдеща поддръжка и замяна на пурите.
  • Разстояние: Инсталирайте лампата на място, където светлината ще бъде ефективно разпръсната в целевата зона без пречки.
 2. Подготовка за Работа:

  • След монтажа, проверете дали всички компоненти на лампата са здраво закрепени и няма свободни части.
  • Свържете лампата към електрическата мрежа, като следвате указанията за безопасност и съвместимост на напрежението.
 3. Експлоатация:

  • Включете лампата и проверете за правилната функционалност на LED пурите и лепливата плоскост.
  • Лампата Chameleon QUALIS LED трябва да работи непрекъснато, за да осигури максимална защита от летящи насекоми. Няма нужда от допълнителни настройки или регулации след първоначалната инсталация.
 4. Поддръжка:

  • Проверявайте редовно лепливите плоскости и при необходимост ги подменяйте.
  • Сменяйте LED пурите веднъж на 3 години или при забелязано намаляване на ефективността им.
  • Почиствайте външната повърхност на лампата редовно, за да поддържате оптималното разпространение на светлината.

Следвайки тези стъпки, вие ще осигурите надеждна и ефективна защита срещу летящи насекоми във вашите складови или производствени помещения, като същевременно спестявате значително от електроенергия благодарение на иновативната технология на Quantum® X.

Приложение:

Chameleon QUALIS LED е идеален за употреба в заведения, ресторанти, промишлени халета, складове, и други големи помещения, където е важна икономията на електроенергия и ефективността на контрол над насекоми летящите насекоми като муухи, комари, пеперуди и други.

Екологичен Принос: Тази лампа е проектирана с мисъл за околната среда, като използва материали без съдържание на живак и предлага понижено въздействие на околната среда благодарение на ниската консумация на енергия и дългия живот на компонентите.

Допълнителни Технически Характеристики:

 • Размери: Височина 30 см, Ширина 57.5 см, Дълбочина 4 см
 • Тегло: 3.1 кг
 • Покриваема площ: 90-120 кв.м.
 • Конструкция: стомана Zintec, покрита с бял лак

Гаранция и Сертификация: Quantum® X идва с 3 години гаранция (с изключение на консумативите) и е сертифициран според последните международни стандарти в индустрията.

Изборът на Quantum® X гарантира високоефективен контрол на летящите насекоми при значителни икономии на енергия и минимална поддръжка, правейки го предпочитан инструмент за защита в индустриални и складови условия.

Технически характеристики

МАРКА: Pest West Площ на покритие: 120 кв.м Честотен обхват: UV-A Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: мухи, комари, пеперуди Размери: Размери (В х Ш х Д): 30 х 58 х 4 см Захранване: 220V Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Метал Технология: LED, Капан Цвят: Бял Гаранция: 36м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Инсектицидна лампа Chameleon QUALIS LED Pest West
Вашата оценка:
img
Инсектицидна лампа Chameleon QUALIS LED Pest West Добави
Може да имате нужда и от това: