Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Block Extreme 300 гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
9,00 лв.
Отрова за плъхове и мишки парафинов блок Vebi
SKU: 500321
Тегло: 0,300 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175075

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Силна отрова за мишки и плъхове под формата на парафинов блок Vebi Murin Block Extreme 300 гр

Готова за употреба отрова за мишки и плъхове под формата на восъчно блокче за унищожаване на гризачи: домашна мишка (Mus musculus) и сив плъх (Rattus norvegicus).

Препарата съдържа  атрактанти и активно вещество, като същевременно е изключително  устойчив на влага и температурни промени това дава въдможност да бъде изпозван за канална дератизация, поставяне в дупки или трудно достъпни места с наличие на влага.

Отрова за мишки и плъхове Murin Block Extreme има уникална форма на роза, която позволява по лесната и бърза консумация от гризачите.

Vebi Murin Block Extreme парафиново блокче отрова за гризачи

За какво се използва:

За масова употреба Срещу домашни мишки може да се използва вътре в сгради и срещу сиви плъхове - вътре в сгради и около тях (до 0,5 m от стените им).
За професионална употреба може да се използва срещу домашни мишки и сиви плъхове вътре в сгради и около тях (до 0,5 m от стените им).

 

Употреба на отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Block Extreme :

Преди началото на третиране с отровната примамка е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, вероятните причини за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на продукта и да се намали вероятността от повторна инвазия.

Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третирането с биоцида, за да не се обезпокои популацията на гризачите, което би затруднило приемането на отровната примамката.

Продуктът трябва да се използва само като част от система за интегриран контрол на вредители, включващ освен всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол (например използването на капани за плъхове или капани за мишки). Отровата се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне (заключващи се) и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни.

Блокчетата се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат измъквани от гризачите. Дератизационните тунели трябва да са снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачи зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат.

Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване. Заложените примамки трябва да се посещават често поне веднъж на 2-3 дни (при обработки срещу мишки) или на 5 -7 дни (при обработки срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично след това, за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени.

Това продължава докато консумацията спре. Ако поемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на мишки и плъхове, е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация. Продуктът не е предназначен за дълготрайна употреба и не се използва като постоянни отровни точки. Обработката продължава максимум 35 дни.

Дози на приложение:

Против мишки: 20 g - 40 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.
Против плъхове: 100 g - 200 g от примамката в една дератизационна кутия. Кутиите трябва да са разположени на разстояние минимум 5 m една от друга.

 

GHS Пиктограма

отрова за вредни гризачи

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия АДВ:: Бродифакум 0,0025 g/100 g Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Парафинов блок Доза на приложение: Против мишки: 20 g - 40 g, Против плъхове: 100 g - 200 g Предупреждение за опасности: Преди употреба прочети етикета. Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 300 гр Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Block Extreme 300 гр.
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Vebi Murin Block Extreme 300 гр.