Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
118,00 лв.
Електронен уред против птици, излъчва звуци на хищни птици защита до 4 дка.
SKU: 100606-1
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055003218
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Електронен птицегон за защита от птици Pest Stop Sonic Bird

Pest Stop Sonic Bird е уред за прогонване на птици, който извършва отблъскване на натрапниците чрез излъчването на специални звукови сигнали, които имитират звуците на хищните птици – сокол, мишелов. Освен тези варианти на звуци има още и ято птици, крещящи от страх, както и крясък на гларуси. Тези звуци плащат летящите вредители и те напускат обитанието ви. 

Птицегонът е отлично средство за отблъскване на натрапниците и за осъществяване на трайна защита на дворното ви пространство и градина.

Наличието на няколко типа звуци е предимство и отличава електрическия уред с голяма успеваемост, защото излъчвайки различни сигнали, вредителите, навлезли в територията ви не могат да привикнат, изпитват паника и бягат. Причината тези сигнали да бъдат предимно на хищни видове е, че в естествения си хабитат по-малките представители на пернатите животни биват изядени от тях. 

Можете да приложите електронното устройство за защита на вашите лозя, градини и земеделски земи, в които имате насаждения, отглеждате овощни дървета, плодове, зеленчуци, билки. Пернатите индивиди се чувстват привлечени от такива обработваеми земи, защото те са източник на храна за тях. 

Освен в обработваеми земеделски земи, можете да поставите Pest Stop птицегона против натрапници и в складове и пристанища, защото често там намират убежище гълъби, скорци, косове. Електронния уред е еднакво ефективен на открито и закрито и причинява страх от страна на натрапниците и впечатление, че ще бъдат изядени.

Важно е да знаете, че някои гълъби, врабчета и лястовици, които са свикнали със звуците от градските условия и не познават дивата природа, могат да не се повлияят толкова успешно от електронния птицегон, защото не познават сигналите на хищниците и не са се сблъсквали с такива видове.

Уред за защита от птици и гълъби със звук Pest Stop

Начин на работа:

Електронният уред Pest Stop, под формата на птицегон, работи на батерии и се зарежда чрез адаптер, включвайки се към електрическия ток. Адаптерът не трябва да бъде закупен отделно, защото се предлага в комплекта към устройството. Можете да позиционирате уреда, където смятате за необходимо и да не се притеснявате за захранването, защото зарядното за птицегона е с дължина 10 метра. В комплекта не са включени батериите, които са необходими за работата на устройството. Трябва да закупите отделно 4 броя батерии LR14-C.

Бутоните за управление на електронният уред против птици са разположени под капака на батериите, за да бъдат защитени от вода и лоши атмосферни условия.

Устройството е за външна употреба, ако иползвате уреда на ток трябва да изолирате буксата на захранващия адаптер с специалната гумена изолация, която е в комплекта на птицегона.

Режими на работа: 

Електронният уред за защита и прогонване на птици има четири режима на работа:

Режим А

 

Уреда против птици е изключен.

Режим B

При задаване на тези настройки електронният уред се включва само при засичане на движение на птици. Покритието на датчика на устройството Pest Stop е 120 кв.м, а звуковите сигнали, излъчвани от него, се разпространяват на 4 декара площ

Режим C

При тези настройки устройството излъчва на всеки 5 минути силен и мощен звук от крясък на птици. Сигналът е с продължителност от 5 секунди, след което се преустановява за още 5 минути и се повтаря същото действие. Този режим на работа обхваща площ от 4 декара

Режим D

Сигналът се излъчва на всеки 10 минути с продължителност от по 5 секунди. Обхватът отново е 4 декара

Освен работните режими можете да контролирате и звуците, които се издават от електронния уред птицегон. Редуването на сигналите ще ви донесе още по-голяма успеваемост в прогонването на птиците

Контрол на звуците излъчвани от устройството:

Уреда разполага с три различни сигнала на излъчване който се излъчват в всички режими на работа /B,C,D/ както следва:

Режим на звук 1

Уреда излъчва крясък на ястреб.

Режим на звук 2

Уреда излъчва крясък на гларус.

Режим на звук 3

Уреда излъчва крясъци на разтревожено ято птици.

Забележка: Уреда има бутон за регулиране силата на звука както и датчик за светлина като се гаси когато стане тъмно и автоматично се пуска когато стане светло.

Монтаж на Електронен Птицегон Pest Stop Sonic Bird

Електронният уред Pest Stop Sonic Bird е проектиран да предложи удобство и гъвкавост при използването му за отблъскване на птици на открито. Благодарение на двойната опция за захранване - чрез адаптер за електрически ток и батерии - този птицегон осигурява непрекъсната защита в различни условия, без да се налага притеснение относно достъпа до електричество.

Ключови Елементи на Захранването и Управлението

 • Двойно Захранване: Устройството може да функционира както на батерии, така и с електрически ток, като адаптерът за ток е включен в комплекта. Това позволява монтаж на уреда на места, далеч от електрически източници, предоставяйки гъвкавост при позиционирането.

 • Адаптер: Включеният в комплекта адаптер с дължина на кабела 10 метра улеснява свързването на устройството с електрическата мрежа, осигурявайки широк обхват на разположение.

 • Батерии: За да заработи устройството на батерии, са необходими 4 броя батерии тип LR14-C, които трябва да бъдат закупени отделно. Това осигурява допълнително удобство при употреба на места без непосредствен достъп до електрическа мрежа.

 • Бутони за Управление: Разположени под капака на батериите, бутоните за управление са защитени от вода и лоши атмосферни условия, което гарантира дългосрочната издръжливост и надеждност на устройството при външна употреба.

 • Водоустойчивост: При използване на уреда с електрическо захранване на открито, е важно да изолирате буксата на адаптера с предоставената в комплекта специална гумена изолация, за да се гарантира безопасността и да се предотвратят възможни щети от влага.

Монтаж на Стенен Държач

 • Стъпка 1: Прикрепете стенния държач към стената, използвайки предоставените крепежни елементи. Изберете място, което е високо над земята и далеч от препятствия, които биха могли да блокират звуковите вълни.
 • Стъпка 2: След като държачът е закрепен, поставете устройството върху него. Уверете се, че е добре закрепено и стабилно.

Монтаж в Земята

 • Стъпка 1: Използвайте адаптера за земен монтаж, който също е включен в комплекта. Този метод е идеален за градини или други открити пространства.
 • Стъпка 2: Забийте адаптера в земята на избраното място, като се уверите, че е стабилен и не се клати.
 • Стъпка 3: Прикрепете устройството към адаптера, като се уверите, че е здраво закрепено и насочено към областта, която искате да защитите.

Изборът на метод за монтаж зависи от конкретните условия на мястото, което искате да защитите, и от вашия личен предпочитания. Важно е да разположите устройството така, че да максимизирате неговата ефективност, като същевременно гарантирате, че няма да бъде лесно достъп

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: Автоматичен режим до 4000 кв.м. Чрез PIR датчик до 15 метра пред уреда или 120 кв.м Честотен обхват: Звук, биосигнали, крясък на ястреб, крясък на гларус, разтревожено ято птици Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: 0т 0 до + 50 градуса Интервал на работа: : В зависимост от настройката Комплекта съдържа: : Уред против птици, монтажно колче за монтаж в земята, холдер за монтаж на стена, уплътнение за защита на букса за адаптер от влага, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Птици, гълъби, врабчета Размери: 17.5 x 11 x 13.5 см Захранване: 220V, Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Външен, Вътрешен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Звук Цвят: Зелен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много доволен
  Оценка:
  100%
  Уреда е направо супер!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird
  Оценка:
  100%
  Благодаря! Бърза доставка компетентна консултация.Вече седмица използвам апарата и съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird Добави
Може да имате нужда и от това: