Телефон 0879 400 500

Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird

Цена (с ДДС):
112,00 лв.
В наличност
Брой:
Електронен уред против птици, излъчва звуци на хищни птици защита до 4 дка.
Характеристики

Артикулен номер: 100606

Тегло: 0.1000

Производител: Pest Stop - UK

Безплатна доставка

Сподели

Електронен уред за защита от птици PEST STOP.

Електронният уред за прогонване на птици е устройство, което излъчва звукови сигнали на хищни птици -сокол, мишелов, ято подплашени птици, както и крясък на гларуси. Всички тези звуци, които издава електронното устройство плашат птиците, като по този начин те избягват да посещават местата, където чуват писъци на хищници, като сокол и мишелов, тъй като в естествената им среда те биват изядени от тях.Този уред е ефективен за защита на земеделски култури, лозови масиви, складове, пристанища и други поради факта, че те биват нападани от диви птици, като скорци, косове, дроздове, гълъби. Тези птици познават естествените си врагове - соколи, мишелови и гларуси  и имат вроден страх от тях. От друга страна птици като гълъби, лястовици и  врабчета, биха се повлияли от електронния уред, само ако са диви т.е не живеят в градски условия, защото градските гълъби и врабчета не познават тези хищни звуци, които излъчва електронният уред за защита от птици и не се страхуват от звуците, които издава устройството против птици.

Електронният уред за защита и прогонване на птици работи на батерии и ток, чрез адаптер, който е включен в комплекта на устройството. Адаптера за ток има удължен телен кабел с дължина от 5м, за да може да позиционирате уреда срещу птици, където пожелаете. Уреда може да работи и с 4бр броя батерии /LR14-C/, които не са включени в комплекта.

Бутоните за управление на електронният уред против птици са разположени под капака на батериите, за да бъдат защитени от вода и лоши атмосферни условия. Устройството е за външна употреба, ако иползвате уреда на ток трябва да изолирате буксата на захранващия адаптер с специалната гумена изолация, която е в комплекта на птицегона.

 

Режими на работа на птицегона: 

Електронният уред за защита и прогонване на птици има четири режима на работа:

Режим -А. Уреда против птици е изключен.
Режим -B. Уреда е режим PIR датчик за движение и се включва  само, когато засече движение на други птици до 15м. и 60 градуса ъгъл или около 120кв. покритие на датчика, като звуците прогонват птици до 4дка.
Режим -C. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна хищна птица  на всеки 5мин, като времето на излъчване на сигнала е 5сек. Площ на покритие 4 декара.
Режим -D. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна птица на всеки 10мин, като дължината на излъчваният звуков сигнал е 5сек. Площ на покритие 4 декара.

Контрол на звуците излъчвани от устройството против птици.

Уреда разполага с три различни сигнала на излъчване който се излъчват в всички режими на работа /B,C,D/ както следва:

Режим на звук-1.Уреда излъчва крясък на ястреб.
Режим на звук-2.Уреда излъчва крясък на гларус.
Режим на звук-3.Уреда излъчва крясъци на разтревожено ято птици.

Уреда има бутон за регулиране силата на звука както и датчик за светлина като се гаси когато стане тъмно и автоматично се пуска когато стане светло.

Монтаж и позициониране на апарата против птици.

Апарата против птици има два начина на монтаж, той може да бъде поставен на стена, пилон, кол или друг вид поставка посредством държач за стенен монтаж, който е част от комплекта на уреда. Апарата против птици може да бъде забит и в земята, чрез адаптер, който е в комплекта на уреда, в зависимост от това какъв вид площ охранявате от птици.

Произход:Китай под контрола на PEST STOP.CO.UK
Гаранция:24м.
 
 

  

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: