img

Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
118,00 лв.
Добави
Електронен уред против птици, излъчва звуци на хищни птици защита до 4 дка.
SKU: 100606
Тегло: 0,100 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055003218
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Електронен уред за защита от птици PEST STOP 

Електронният уред за прогонване на птици е устройство, което излъчва звукови сигнали на хищни птици -сокол, мишелов, ято подплашени птици, както и крясък на гларуси. Всички тези звуци, които издава електронното устройство плашат птиците, като по този начин те избягват да посещават местата, където чуват писъци на хищници, като сокол и мишелов, тъй като в естествената им среда те биват изядени от тях.Този уред е ефективен за защита на земеделски култури, лозови масиви, складове, пристанища и други поради факта, че те биват нападани от диви птици, като скорци, косове, дроздове, гълъби. Тези птици познават естествените си врагове - соколи, мишелови и гларуси  и имат вроден страх от тях. От друга страна птици като гълъби, лястовици и  врабчета, биха се повлияли от електронния уред, само ако са диви т.е не живеят в градски условия, защото градските гълъби и врабчета не познават тези хищни звуци, които излъчва електронният уред за защита от птици и не се страхуват от звуците, които издава устройството против птици.

Електронният уред за защита и прогонване на птици работи на батерии и ток, чрез адаптер, който е включен в комплекта на устройството. Адаптера за ток има удължен телен кабел с дължина от 5м, за да може да позиционирате уреда срещу птици, където пожелаете. Уреда може да работи и с 4бр броя батерии /LR14-C/, които не са включени в комплекта.

Бутоните за управление на електронният уред против птици са разположени под капака на батериите, за да бъдат защитени от вода и лоши атмосферни условия. Устройството е за външна употреба, ако иползвате уреда на ток трябва да изолирате буксата на захранващия адаптер с специалната гумена изолация, която е в комплекта на птицегона.

Режими на работа на птицегона: 

Електронният уред за защита и прогонване на птици има четири режима на работа:

Режим -А. Уреда против птици е изключен.
Режим -B. Уреда е режим PIR датчик за движение и се включва  само, когато засече движение на други птици до 15м. и 60 градуса ъгъл или около 120кв. покритие на датчика, като звуците прогонват птици до 4дка.
Режим -C. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна хищна птица  на всеки 5мин, като времето на излъчване на сигнала е 5сек. Площ на покритие 4 декара.
Режим -D. Уреда излъчва автоматично крясък на хищна птица на всеки 10мин, като дължината на излъчваният звуков сигнал е 5сек. Площ на покритие 4 декара.

Контрол на звуците излъчвани от устройството против птици:

Уреда разполага с три различни сигнала на излъчване който се излъчват в всички режими на работа /B,C,D/ както следва:

Режим на звук-1.Уреда излъчва крясък на ястреб.
Режим на звук-2.Уреда излъчва крясък на гларус.
Режим на звук-3.Уреда излъчва крясъци на разтревожено ято птици.

Уреда има бутон за регулиране силата на звука както и датчик за светлина като се гаси когато стане тъмно и автоматично се пуска когато стане светло.

Монтаж и позициониране на апарата против птици:

Апарата против птици има два начина на монтаж, той може да бъде поставен на стена, пилон, кол или друг вид поставка посредством държач за стенен монтаж, който е част от комплекта на уреда. Апарата против птици може да бъде забит и в земята, чрез адаптер, който е в комплекта на уреда, в зависимост от това какъв вид площ охранявате от птици.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: Автоматичен режим до 4000 кв.м. Чрез PIR датчик до 15 метра пред уреда или 120 кв.м Честотен обхват: Звук, биосигнали, крясък на ястреб, крясък на гларус, разтревожено ято птици Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: 0т 0 до + 50 градуса Интервал на работа: : В зависимост от настройката Комплекта съдържа: : Уред против птици, монтажно колче за монтаж в земята, холдер за монтаж на стена, уплътнение за защита на букса за адаптер от влага, инструкция за употреба Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Птици, гълъби, врабчета Размери: 17.5 x 11 x 13.5 см Захранване: 220V,Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Стена, Външен, Вътрешен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса Технология: Звук Цвят: Зелен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird
  Оценка:
  100%
  Благодаря! Бърза доставка компетентна консултация.Вече седмица използвам апарата и съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу птици PEST STOP Sonic Bird
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: