Препарат против дървеници, летящи и пълзящи насекоми Нокаут Универсал 3 x 500мл

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-4%
Промо цена 47,35 лв. Редовна цена 49,80 лв.

Супер ефективен препарат противвсякакви пълзящи и летящи насекоми за дома

SKU: 214788
Тегло: 1,500 кг.
Производител: Kwizda FRANCE
EAN: 3800126191258

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

Широкоспектърен инсектицид против летящи и пълзящи насекоми Нокаут Универсал 3 x 500мл 

Нокаут универсал е готов за употреба инсектицициден препарат, който се използва за бързо унищожаване на дървеници, хлебарки, мравки, бълхи и др.

В състава си има три различни активни вещества, които са известни със своето бързо унищожаващо действие най-вече към често срещащите се вредители като дървениците, хлебарките и мухите.

Комплекта съдържа 3 x 500 ml препарат за унищожаване на инсекти. Продуктите са опаковани в удобни и безопасни за употреба бутилки със спрей помпа.

Нокаут универсал против дървеници, хлебарки, мухи

За какво се използва:

Продукта е широкоспектърен инсектицид, който има бързо унищожаващо действие върху летящи и пълзящи насекоми.

Летящи насекоми:

 • комари
 • мухи
 • оси
 • стършели

Пълзящи насекоми:

 • креватни дървеници
 • хлебарки
 • бълхи
 • паяци
 • мравки
 • насекоми, домашни прахови акари (Dermatophagoides farinae, Dermatophagoides pteronyssinus),
 • молци по храните и дрехите (Ephestia kuehniella, Plodia interpunctella, Tineola bisselliella)
 • акари причиняващи краста (Sarcoptes scabiei), кокошинки (Dermanyssus gallinae), Alphitobius diaperinus 
 • брашнен бръмбар, мрачен бръмбар), Tribolium confusum (малък брашнен бръмбар), Dermestes maculatus (бръмбар по кожите) на закрито и на открито около сгради.

Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу дървеници.

Начин на употреба:

Биоцидът е готов за употреба, разклатете добре преди употреба. Помещенията трябва да се освободят от хора, домашни животни, храни, напитки и др.

Да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушният филтър на аквариума. Прилага се чрез напръскване на повърхности на закрито или на открито около сгради.

Пръска се около местата, които трябва да бъдат защитени, и особено там, където насекомите преминават и/или кацат, в пукнатини и цепнатини.

Разходна норма: 50 ml/m2 (например 500 ml за 10 m2)

Как се пръска с препарата :

Хлебарки

Всички топли, влажни или тъмни места, благоприятни за разпространението на хлебарки (первази, пукнатини, цепнатини, близо до тръби, мивки, под и около електроуреди, шкафове и др.).

Мравки

Местата, където мравките преминават и се заселват (около кошове за отпадъци и шкафове, рамки на врати и прозорци, пукнатини и цепнатини).

Бълхи

Върху килими, в килери, около и под леглото на домашни любимци.

Дървеници

Третирайте твърдите части на леглата (без директно третиране на матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели.

Комари

Около източниците на светлина, под легла, върху завеси и мрежести завеси.

Мухи, стършели, оси и домашни паяци

В пукнатини и процепи, около прозорци, продуктът е предназначен за употреба срещу единични оси и стършели, а не за третиране на гнезда.

Против молци по дрехите и храните

Около и вътре в гардероби, рамки на врати, пукнатини и цепнатини, повърхности, където насекомите могат да преминават и да се укриват, вратички на кухненските шкафове и чекмеджетата след премахване на храната и дрехите. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани.

Против акари причиняващи краста, домашни прахови акари, кокошинки,  брашнен бръмбар, мрачен бръмбар, малък брашнен бръмбар, бръмбар по кожите

Третирайте пукнатини и цепнатини и местата, където насекомите преминават, укриват се и се установяват. Продуктът не се препоръчва за обработване на тъкани и не трябва да се пръска директно върху кожата.
При третиране срещу акари напръскайте твърдите части на леглата (не матраци и чаршафи) и в долната част на всички мебели. Третирайте също съблекалните и санитарните помещения, по повърхности, които не се почистват или измиват рутинно.

Третиране срещу складови неприятели:

Преди обработка изпразнете складовете, по време на обработката в зоната на приложение не може да се съхраняват продукти или да присъстват животни.

Третиране на открито

Отстранете хората и животните преди обработка, третирайте местата, където насекомите преминават, крият се и се установяват,  чак след минимум 1 час могат да бъдат допускани хора и животни до третираните площи.

Третиране на закрито

След изсъхване на повърхностите и проветряване в продължение на 1 час могат да бъдат допускани хора и животни до третираните площи.

Остатъчна ефективност

Продуктът осигурява защита до 6 месеца след третиране в зависимост от вида на вредителите и на обработените повърхности.

Инструкции за почистване

Не почиствайте третираните повърхности, за да не спре биоцидният ефект. При нужда повърхностите се почистват с детергент и топла вода.

Честота на приложение

Веднъж годишно, в случай на повторно заразяване, процедурата може да се повтаря на всеки от 3 до 6 месеца. Ако третираните повърхности са почистени или изложени на атмосферни влияния, обработката също може да се повтори.

Технически характеристики

МАРКА: Kwizda Площ на покритие: До 10 кв.м всеки Комплекта съдържа: : 3 X 500 мл. Препарат против насекоми. АДВ:: Ацетамиприд (CAS 135410-20-7) – 2 g/kg (0.2 %) d-Тетраметрин (CAS 1166-46-7) – 1 g/kg (0.1 %) Пиперонил бутоксид (CAS 51-03-6) – 4 g/kg (0.4 %) Начин на прилагане: Пръска се директно в зоните с нападение от насекоми Доза на приложение: 50 ml/m2 (например 500 ml за 10 m2) Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: хлебарки, бълхи, паяци, мравки, креватни дървеници,комари, мухи, оси, стършели Количество: 3 x 500 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против дървеници, летящи и пълзящи насекоми Нокаут Универсал 3 x 500мл
Вашата оценка:
img
Препарат против дървеници, летящи и пълзящи насекоми Нокаут Универсал 3 x 500мл Добави
Може да имате нужда и от това: