Препарат срещу хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи Vebi DRAKER RTU 400ml

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
16,50 лв.
Препарат за хлебарки и други насекоми готов за употреба спрей 400мл
SKU: 30026
Тегло: 0,400 кг.
Производител: Vebi Италия
EAN: 8021235175006

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Vebi Италия

Описание и начин на употреба

Готов за употреба спрей против хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи Vebi DRAKER RTU 400ml

Vebi Draker е препарат, който е готов за употреба, под формата на спрей. Предлага се в опаковка от 400 мл и има широк спектър на действие срещу много видове насекоми. Този инсектицид действа ефикасно против пълзящи насекоми, като хлебарки, мравки, паяци, бълхи, както и срещу летящи видове, като мухи, миризливки, оси, молци. Този широкоспектърен препарат за премахване на насекоми има незабавно и силно действие, което унищожава вредителите веднага. Може да се прилага в домашни условия на закрито, като апартаменти и къщи, както и на открито.

Инсектицидният препарат Vebi Draker против насекоми съдържа три активни съставки, чието комбиниране води до висока ефективност в борбата. Това са: тетраметрин, който мигновено предизвиква нокдаун ефект, Циперметрин, който е под формата на микрокапсулирано вещество, удължаващо действието. Третата съставка се нарича Пиперонил бутоксид, който позволява разграждането на двете съставки.

Освен под формата на готов спрей, можете да закупите Vebi Draker в опаковки от 1000 мл или туба от 5 литра, които са под формата на концентрат и подлежат на приготвянето на работни разтвори.

Препарат Vebi Draker RTU на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на препарат Vebi Draker срещу пълзящи и летящи насекоми

Продуктът има незабавно биоцидно действие. Предлага се в опаковка от 400 мл, готов за употреба. Освен мигновената ефективност, предоставя и остатъчно действие от 2 седмици, което го прави отличен избор за прогонване на вредителите. Спреят се прилага чрез директно пръскане.

Срещу пълзящи насекоми: За ефективно унищожаване на хлебарки, молци, мравки, се прилага третиране чрез пръскане на зоните около кухните, баните. Около мебели и във вътрешността им, като шкафове, рафтове. Обработват се врати, панти, первази, пукнатини, дупки, цепнатини в стените. Подходящо е да извършите пръскане около и в близост до източниците на вода и храна, както и около и под електроуредите, тъй като голяма част от пълзящите вредители си правят убежища там. Причина за това е голямото освобождаване на топлина, което им създава комфорт.

Срещу летящи насекоми: обработват се местата с Vebi Draker, където вредителите кацат, като первази, прозорци, колони, тавани, стени, около каси на врати. Ако третирате открити площи е правилно да се насочите към растения и храсти, застояли водоеми, под листата на насажденията. Вредители, като комарите, се насочват предимно около сенчести и влажни места, затова третирайте именно такива. Избягвайте да обработвате цъфтящи цветя и растителни култури. При третиране срещу бълхи е подходящо да напръскате със спрея директно на местата, където сте забелязали наличието им или ухапвания от вредителите.

Мерки за безопасност

Спазвайте препоръките от производителя, които са приложение в инструкциите към препарата. Използвайте лични предпазни средства за безопасност, като ръкавици, маска и подходящо облекло. Преди да извършите обработка с Vebi Draker, трябва да освободите помещението от домашни животни, деца, възрастни. Трябва да се покрият терариуми и аквариуми, ако има такива, както и да бъдат премахнати всички храни и напитки.

След първото третиране с препарата, можете да предприемете и второ, което се извършва през интервал от две седмици.

Разходната норма се равнява на 400 мл, колкото е съдържанието на един спрей, за обработка на 18 кв.м.

Технически характеристики

МАРКА: Vebi Италия Площ на покритие: 400 ml 8-16 кв.м Интервал на работа: : Повтори третирането при нужда! АДВ:: Циперметрин , Тетраметрин, Пиперонил бутоксид Начин на прилагане: Дръж далече от деца! Прочети етикета Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Едно впръскване на точка Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Прочети етикета Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: срещу хлебарки, мравки,миризливки и молци, комари, пеперуди, щипалки, бълхи Количество: 400 мл Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. VebiDrakerRTU 400ml
    Здравеите. На адрес. Гр. Перущица ок. Пловдиско. Тел. 0617836063

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат срещу хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи Vebi DRAKER RTU 400ml
Вашата оценка:
img
Препарат срещу хлебарки, мухи, мравки, оси, паяци, молци, бълхи Vebi DRAKER RTU 400ml Добави
Може да имате нужда и от това: