Дървен капан за мишки с метална пружина комплект от 2 броя Weitech

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,40 лв.

Класически капан за мишки комплет от 2 броя

SKU: WK4000
Производител: PEST CONTROL EUROPE srl
EAN: 5414099040000

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Weitech

Описание и начин на употреба

Традиционният Пружинен Капан за Мишки Weitech WK4000 - Надежден и Ефективен Метод за Контрол на Мишки- 2 броя в комплект.

Традиционният пружинен капан за мишки Weitech WK4000 е проверен и доказано ефективен метод за контрол на популациите на мишки в дома, склада, гаража или всяко друго място, където са забелязани тези дребни гризачи. Този тип капан комбинира класически дизайн с надеждна функционалност, правейки го един от предпочитаните избори за бързо и ефикасно решаване на проблема с мишките.

Изработен от здрави материали, Weitech WK4000 осигурява дълготрайност и повторна употреба. Основата на капана е изработена от дърво, като върху нея е монтирана метална рамка с вградена пружина. Тази конструкция е проектирана така, че да предлага максимална ефективност при залавянето на мишките, като в същото време позволява лесно и безопасно презареждане и поставяне на нова стръв.

Подходящ за многократна употреба, този капан може да бъде лесно почистен и подготвен за следващото залавяне, като се предлага като ефикасно и евтино решение за проблемите с мишките. Правилното поставяне и поддръжка на капана са ключови за постигане на най-добри резултати, което прави този модел предпочитан избор за тези, които търсят надежден начин за контрол на мишките без използването на химикали или отрови за мишки и плъхове.

Евтин капан за мишки с висока ефективност

Начин на употреба

1. Подготовка на Стръвта:

 • Изберете подходяща храна за стръв, като парче сирене, орех или друга твърда храна, която мишките обичат.
 • Поставете стръвта върху малката платформа на капана. Стръвта трябва да е достатъчно твърда, така че мишката да трябва да я дъвче, за да активира капана.

2. Настройка на Пружината:

 • Внимателно наклонете металната рамка назад, като внимавате да не се ударите.
 • Докато държите рамката, завъртете пръчката с другата ръка и я закачете за скобата, разположена в зоната на стръвта.
 • Внимавайте пръчката да е добре закрепена, за да не се освободи преждевременно.

3. Поставяне на Капана:

 • Поставете капана на място, където сте забелязали активност на мишки - близо до стени, в ъгли, или на места с видими следи от мишки.
 • Уверете се, че капанът е стабилен и не се поклаща.

4. Освобождаване на Рамката:

 • След като пръчката е закрепена, внимателно освободете рамката. Уверете се, че куката на пръчката е позиционирана правилно над стръвта.

Важно:

 • Проверявайте капана регулярно.
 • При улов на мишка, внимателно отстранете животното и почистете капана преди следваща употреба.
 • Бъдете внимателни при настройката и манипулацията на капана, за да избегнете наранявания.

Технически характеристики

МАРКА: Weitech Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Домашна мишка, полевка Количество: 2 броя в комплект Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Метал Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дървен капан за мишки с метална пружина комплект от 2 броя Weitech
Вашата оценка:
img
Дървен капан за мишки с метална пружина комплект от 2 броя Weitech Добави