Препарат против оси и стършели BROS 300мл.

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
12,70 лв.

Препарат за унищожаване на оси и стършели БРОС.

SKU: 2055
Тегло: 0,300 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517026384

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Унищожаващ спрей против оси и стършели Bros 300 мл

Спрей против оси и стършели на Bros представлява ефективен аерозолен препарат, който се бори с наличието на жилещи насекоми, като не само атакува отделните насекоми, а и унищожава техните гнезда.

Препаратът се съхранява в обезопасен флакон, а течността се разпръсква благодарение на аерозолна помпа, която позволява пръскане от разстояние, възлизащо на 4-5 метра. По този начин пръскащият ще бъде спазва безопасна дистанция и ще избегне директен контакт с осите и стършелите. 

Основно предимство на спрей против оси и стършели Bros, е възможността да въздейства на вредителите мигновено и продължителността на действие – до няколко дни. Спреят е подходящ за употреба както на закрито, така и  в дворове и градини, като в зависимост от площта можете да определите дали един флакон ще бъде достатъчен за унищожаването на гнездата и насекомите или имате необходимост от повече.

Можете да намерите препарата Bros в малка и голяма опаковка – от 300 мл и 600 мл. Унищожаването им се дължи на отровата, която се съдържа в аерозола.

Спрей против оси Bros 300 ml на топ цена

Начин на употреба на препарата за оси BROS:

Важно условие преди предприемането на пръскане с препарата против оси и стършели, е да разклатите добре флакона. Тези насекоми са най-активни през деня, което създава предпоставка от обработване рано сутрин или късно вечер. По този начин ще се уверите, че по-голямата популация се намира в гнездото. 

Важно е да напръскате обилно, за да може отровата да проникне в гнездото и да унищожи осите и стършелите. Насекомите, които са избегнали контакта със спрея и са били извън гнездото, загиват до няколко дни след това, при контакт с активното вещество.

Когато използвате спрея на Bros в затворени пространства, е важно да покриете всички посуди, съдове за готвене, хранителни продукти и фуражи, а на територията не бива да присъстват домашни любимци или хора. След превенцията срещу стършели и оси, е добре да проветрите помещението около час и не по-малко от 45 минути. Отстраняването на гнездото следва да се извърши минимум 24 часа след пръскането. 

Ако искате да съхраните лозята си от наличие на стършели, препаратът на Bros не е подходящ избор и следва да се ориентирате към друг.

Препарат против оси Bross на топ цена

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

ВАЖНО!!!

Спазвайте препоръчителната дистанция от 4-5 метра и не подценявайте вредителите, защото тяхното ужилване освен болезнено, може да бъде и опасно – проява на алергични реакции, анафилактичен шок. Когато предприемете действия срещу тях, трябва да следвате следните препоръки:

1. Облечете дрехи, коипрепаратто да покриват всички уязвими части – глава, ръце, крака. По този начин ще съхраните себе си от ужилване.

2. Пръскайте при спокойно време. Наличието на вятър може да разпръсне препарата и той да не попадне на подходящото място.

3. Ако гнездото е голямо на размери, е по-подходящо и безопасно да потърсите квалифицирана помощ.

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешително от МЗ

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Bross Площ на покритие: Струя до 4-5 метра от гнездото на осите АДВ:: циперметрин, перметрин, тетраметрин, перметрин Начин на прилагане: Пръска се от разстояние върху гнездо на оси и единични оси и стършели Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Струя Предупреждение за опасности: Винаги носете маска и защитно облекло при употребата на препарат за оси и стършели Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: оси и стършели Количество: 300 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Спрей против оси и стършели
    Мисля че ще ми свърши работа

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против оси и стършели BROS 300мл.
Вашата оценка:
img
Препарат против оси и стършели BROS 300мл. Добави