Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
115,00 лв.
Уред с ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни.
SKU: 501201
Тегло: 0,300 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028020150
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мишки, плъхове, белки, кучета, котки, глигани елени, сърни Kemo FG015

Ултразвуков електронен уред против широк спектър животни като гризачи,белки, кучета, котки, лисици, глигани, елени или сърни. Устройството е произведено от висококачествени материали и има доказан ефект в борбата с вредители и диви животни. Уреда се захранва от батерии, което позволява да бъде поставян на места без наличие на ток или в автомобили, които няма да се използват дълго време.

Уреда против диви животни, гризачи и белки използва най новите технологии, които се вграждат в ултразвукови устройства за борба с вредни животни, като мишки и плъхове и за отблъскване на диви животни.Този изключително мощен ултразвуков уред, може да бъде използван като мултифункционално устройство против вредители и диви животни навсякъде където имате нужда от него.

kEMO FG015 уред с ултразвук прогонващ мишки, плъхове, белки

Инструкции за Употреба на Ултразвуков Уред Против Гризачи и Белки Kemo Electronic FG015

Ултразвуковият уред Kemo Electronic FG015 е ефективно средство за прогонване на мишки, плъхове, белки и други дребни диви животни, което е подходящо както за вътрешно, така и за външно използване. Уредът е особено удобен за места, където не е желателно или възможно постоянно присъствие на хора, като например:

 • Автомобили, които не се използват за дълги периоди от време.
 • Гаражи и паркинг пространства.
 • Тавани, мазета и други стопански постройки.
 • Каравани, кемпери и лодки.
 • Под навеси и други открити пространства, които са защитени от директно навлизане на вода.

Монтаж и захранване: Уредът е преносим и работи с 4 x 1.5 V Mignon R14 батерии, което осигурява лесно поставяне и мобилност без риск от изтощаване на автомобилен акумулатор или нужда от електрическа инсталация. При употреба на открито, устройството трябва да бъде поставено на място, защитено от дъжд и пръски, за да се избегне повреда на уреда.

Експлоатация: При позиционирането на уреда, осигурете, че ултразвуковите вълни ще бъдат насочени към области, където е вероятно да се намират или да преминават гризачите. За оптимална ефективност, устройството трябва да бъде разположено така, че да не бъде блокирано от твърди повърхности, които могат да погълнат или отразят ултразвуковите вълни.

Безопасност и поддръжка: Проверявайте редовно състоянието на батериите и функционалността на уреда. Следете за знаци на износване или повреда, особено когато уредът се използва на открито. Защитете устройството от екстремни температури и влага.

Kemo FG015 уред против гризачи и диви животно>>Топ Цена>>Топ Качество

Как работи уреда против мишки, плъхове, белки и диви животни Kemo Electronic FG015:

Уредът Kemo Electronic FG015 е разработен с цел да предложи надеждна защита срещу нежеланите посещения на мишки, плъхове, белки, както и други диви животни като кучета, котки, глигани, сърни или елени. Той е идеален за предпазване на автомобили, домове, гаражи, тавани и други пространства от потенциални щети, причинени от тези животни.

Как работи уредът:

 • Мощен Ултразвуков Сигнал: Уредът излъчва високочестотни ултразвукови вълни с честота около 21 kHz (± 10%). Тези честоти са извън обхвата на чуваемост на повечето хора, но са възприемани от гризачи и някои диви животни.
 • Ултразвуково Налягане: Със своето налягане от около 100 dB (± 15%), уредът създава неприятно за животните звуково поле, което ги кара да избягват засегнатата зона.
 • Ефект на Отблъскване: Високите честоти, излъчвани от уреда, са специално проектирани да плашат и отблъскват гризачите и някои диви животни, като по този начин ги карат да останат далеч от охраняваната област,която е около 200 метра от него.

Ползи от използването на уреда:

 • Защита от Щети: Предпазва електрическите системи и гумените уплътнения на автомобили, както и други части на домовете и гаражите от повреди.
 • Безопасност: Уредът е безопасен за употреба в домашни условия, тъй като ултразвукът не е вреден за хората и домашните любимци.
 • Универсално Приложение: Подходящ за употреба в разнообразни пространства, включително закрити и открити места.

Така уредът Kemo Electronic FG015 се превръща в идеално решение за всеки, който търси ефективен и безопасен начин да защити своята собственост от нежелани гризачи и диви животни.

Как да защитя колата си от нагризване на кабели от гризачи или белки :

За да осигурите максимална защита на автомобила си от нагризване на кабели и други части от гризачи и белки, можете да предприемете следните стъпки:

 1. Инсталирайте Ултразвуков Уред: Поставете ултразвуков уред, като Kemo Electronic FG015, под предния капак на автомобила или купето (само когато автомобила нямада се използва дълго време). Уредът трябва да е позициониран така, че да е свободен от прегради, които могат да блокират или поглъщат ултразвуковите вълни.

 2. Правилно Позициониране: Насочете уреда към най-отворената зона под капака, за да позволите на ултразвуковите вълни да се разпространят и отразяват от металните повърхности, като по този начин създавате ефективна бариера против гризачите.

 3. Изберете Захранване на Батерии: За да избегнете изтощаване на автомобилния акумулатор, използвайте уреди, които се захранват с батерии. Това осигурява непрекъсната защита, дори когато автомобилът не се използва за по-дълги периоди.

 4. Редовна Проверка: Периодично проверявайте уреда за изправност и смяната на батериите, когато е необходимо, за да поддържате устройството в работещо състояние.

 5. Физическа Бариера: Като допълнение към ултразвуковия уред, можете да монтирате гъвкава мрежа или друга преграда около уязвимите части на автомобила, за да предотвратите физическия достъп на гризачите.

 6. Поддържайте Чистота: Уверете се, че автомобилът ви е чист и без остатъци от храна или други примамки, които могат да привлекат гризачи.

 7. Репеленти за Гризачи: Използвайте натурални репеленти като пакетчета с пипер или ментово масло, разположени на стратегически места в автомобила.

Следвайки тези препоръки, ще намалите значително риска от щети, причинени от гризачи и белки, и ще поддържате автомобилът си в отлично състояние

Инструкции за Употреба на Ултразвуков Уред за Защита на Външни Площи от Гризачи, Белки и Диви Животни

За максимална защита на вашите външни площи от нежелано навлизане на гризачи, белки или диви животни, следвайте тези стъпки при използването на ултразвуков уред Kemo FG015:

 1. Позициониране на Уреда: Поставете уреда на стратегическо място, където е най-вероятно проникването на гризачите или наблизо до автомобила, ако искате да го защитите от животни, които могат да навредят на електрическите системи и гумени уплътнения или боя.

 2. Настройка на Говорителя: Уверете се, че мощният говорител на уреда е насочен към отвореното пространство, за да максимизирате обхвата на ултразвуковите вълни, които ефективно отблъскват животните в радиус до 200 метра и под ъгъл на излъчване от 120°.

 3. Защита от Вода: Уредът е предназначен за външна употреба,  но трбва да му осигурете защита от вода и влага, като го поставите под навес или на друго сухо място, за да предпазите електрониката от влага и пръски.

 4. Проверка и Поддръжка: Редовно проверявайте уреда за правилна работа и своевременно сменяйте батериите, за да осигурите непрекъснато отблъскващо действие.

 5. Използване в различни среди: Уредът може да се инсталира под навеси, в тавани, мазета, на тераси, в гаражи и други подходящи места, където искате да предотвратите навлизането на гризачи, белки и диви животни.

След като инсталирате уреда правилно, можете да сте спокойни, че вашата собственост е защитена от увреждане от дребни вредители. Ултразвуковият уред представлява ефективна и хуманна алтернатива на традиционните методи за контрол на вредители, като осигурява безопасност за вас и за околната среда.

Защита от гризачи, белки и диви животни с ултразвук >>Kemo FG0015>>Топ цена

Ултразвуков Уред за Защита от Гризачи и Диви Животни с Дълготраен Ефект

Забележка относно уреда:

Този ултразвуков уред е специално проектиран да ви осигури защита от нежелани гризачи и диви животни без непрекъсната грижа за поддръжка. С правилната употреба на висококачествени батерии (4 x 1.5 V LR14), уредът ви гарантира до 8 месеца безпроблемна работа, освобождавайки ви от необходимостта да сменяте батериите често.

Оптимална работа и поддръжка:

 • Дългосрочна защита: Устройството е предназначено за продължителна употреба, осигурявайки ви защита за период от до 8 месеца без смяна на батериите при използване на препоръчаните батерии.
 • Качествени батерии: За да постигнете максимален ефект и продължителност на работа, използвайте препоръчаните от производителя висококачествени батерии.
 • Без поддръжка: Уредът е създаден така, че да работи ефективно и надеждно без редовна поддръжка, като осигурява удобство и спокойствие за потребителя.
 • Проверка на функционалността: Въпреки дългия срок на работа, е препоръчително периодично да проверявате уреда за правилната му функционалност.

С ултразвуковия уред се наслаждавате на непрекъсната защита от гризачи и диви животни, като същевременно намалявате честотата на поддръжка и смяна на батерии. Това ви осигурява удобство и икономия на време и ресурси.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: 200м акустичен сигнал пред уреда на открито и Ъгъл на излъчване > 120 ° Честотен обхват: 21 kHz (± 10%) Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: -15 + 60 градуса Интервал на работа: : прибл. 0,6 сек. ВКЛ, 6 сек. Почивка Батерии: 4 x 1.5 V R14 (UM2) ( не са включени в комплекта Начин на прилагане: Поставя се на места, на които има вредители Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове,белки,кучета,котки,диви животни Размери: 190 x 70 x 33 mm Д x Ш x Д Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен, Вътрешен,Висящ Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволна
  Оценка:
  100%
  Вече трета година няма никакви гризачи в нашият кемпер! Препоръчвам го горещо.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015
Вашата оценка:
img
Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015 Добави
Може да имате нужда и от това: