Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
115,00 лв.
Уред с ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни.
SKU: 501201
Тегло: 0,300 кг.
Производител: KEMO Electronic Германия
EAN: 4024028020150
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kemo Electronic Германия

Описание и начин на употреба

Ултразвуков уред против мишки, плъхове, белки, кучета, котки, глигани елени, сърни Kemo FG015

Ултразвуков електронен уред против широк спектър животни като гризачи,белки, кучета, котки, лисици, глигани, елени или сърни. Устройството е произведено от висококачествени материали и има доказан ефект в борбата с вредители и диви животни. Уреда се захранва от батерии, което позволява да бъде поставян на места без наличие на ток или в автомобили, които няма да се използват дълго време.

Уреда против диви животни, гризачи и белки използва най новите технологии, които се вграждат в ултразвукови устройства за борба с вредни животни, като мишки и плъхове и за отблъскване на диви животни.Този изключително мощен ултразвуков уред, може да бъде използван като мултифункционално устройство против вредители и диви животни навсякъде където имате нужда от него.

kEMO FG015 уред с ултразвук прогонващ мишки, плъхове, белки

Употреба на уреда против гризачи и белки Kemo Electronic FG015:

Ултразвуковият уред е предназначен за вътрешна и външна употреба, при употреба на открито уреда следва да бъде поставен на места защитени от пръски вода, може да бъде поставен в кола, която няма да бъде използвана по дълго време, като уреда се захранва от 4 x 1.5 V Mignon R14 батерии така уреда няма да изтощава акумулатора на автомобила. Уреда може да бъде използван и за охрана от гризачи, белки и диви животни на гаражи, тавани, мазета, под навеси, каравани, кемпери, лодки и на места, на които има нужда от него.

Как работи уреда против мишки, плъхове, белки и диви животни Kemo Electronic FG015:

Всички знаем, че автомобилите често стават жертва на набези от мишки, плъхове,белки или други диви животни, които нанасят сериозни щети на електрическата система и гумените уплътнения на нашият автомобил.

Уред против мишки, плъхове,белки и диви животни Kemo Electronic FG015 Ви предлага максимална защита от повреди по вашият автомобил, дом, гараж или таван причинени от мишки, плъхове или белки или диви животни.

Уреда излъчва мощен ултразвуков сигнал с честота от 21 kHz (± 10%) и ултразвуково налягане от 100 dB (± 15%) тези честоти плашат и отблъскват гризачите,белките, кучета, котки, глигани, сърни или елени така, че те да останат на страна от охраняваната площ.

Как да защитя колата си от нагризване на кабели от гризачи или белки :

За да защитите вашият автомобил от нападение на мишки и плъхове или белки трябва да поставите уреда под предният капак на автомобила. При поставянето на устройството против гризачи, белки и диви животни трябва да знаете, че те се плашат от ултразвуковият сигнал излизащ от зумера, което значи, че той не трябва да бъде поставян зад прегради или кори а трябва да бъде насочен към най-широката празна част под предният капак.

По този начин ултразвуковите честоти ще се отразяват в металните части и ще отблъскват всички досадни мишки,плъхове и белки. Уреда се захранва от батерии не е необходимо да бъде свързван с акумулатора на автомобила.

Как да използвам уреда за защита от гризачи,белки или диви животни на външни площи:

Поради това, че уреда се захранва от батерии и не е необходимо да се съобразявате с наличието на ел инсталация може да поставите уреда директно до вашият автомобил. Това ще ограничи наличието на гризачи, белки или диви животни около него уреда има много мощен говорител, който излъчва акустичен диапазон на открито до 200 м при ъгъл на излъчване от 120 °и звуково налягане 100 dB.

Уреда разполага с висококачествен специален пиезоелектричен ултразвуков високоговорител с висока мощност с лакирана (устойчива на влага) мембрана. Обикновено гризачите (мишки и плъхове)проникват във вашата кола, като се покатерват по гумите а от там отиват директно в двигателният отсек на вашата кола. За да защитите двигателя от гризачи поставете уреда така, че да гледа към зоната от която може да проникнат гризачите, белките или други диви животни.

Поставете уреда под навес, таван, мазе, тераса, гараж или др. Уреда трябва да бъде насочен директно към зоната, която желаете да защитите.Уреда е предназначен за външна употреба но не трябва да бъде поставян на места, на които може да бъде намокрен от пръски вода.

Къде може да се използва :

За защита на автомобили, каравани, яхти, селскостопански машини, гаражи, мазета, тавани, навеси от нападение на мишки, плъхове белки и други дребни хищници или гризачи.

Забележка!: Уреда не изисква никаква поддръжка оптимално време за работа е 8м без да се налага да сменяте батериите.( За да може вашият уреда да издържи 8м без смяна на батерии трябва да използвате висикокачествени батерии (4 x 1.5 V LR14)

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Kemo Electronic Германия Площ на покритие: 200м акустичен сигнал пред уреда на открито и Ъгъл на излъчване > 120 ° Честотен обхват: 21 kHz (± 10%) Звуково налягане: Над 100 dB Работна температура: -15 + 60 градуса Интервал на работа: : прибл. 0,6 сек. ВКЛ, 6 сек. Почивка Батерии: 4 x 1.5 V R14 (UM2) ( не са включени в комплекта Начин на прилагане: Поставя се на места, на които има вредители Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: мишки, плъхове,белки,кучета,котки,диви животни Размери: 190 x 70 x 33 mm Д x Ш x Д Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Свободно стоящ, Външен, Вътрешен,Висящ Материал: ABS пластмаса Технология: Ултразвук Цвят: Черен Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Доволна
  Оценка:
  100%
  Вече трета година няма никакви гризачи в нашият кемпер! Препоръчвам го горещо.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015
Вашата оценка:
img
Уред с мощен ултразвук против гризачи,белки, кучета, котки и диви животни Kemo Electronic FG015 Добави
Може да имате нужда и от това: