Примамка за мухи Advion 500 gr

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
89,28 лв.

Препарат отрова за мухи Advion

SKU: 30365
Тегло: 0,600 кг.
Производител: SYNGENTA Швейцария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Syngenta

Описание и начин на употреба

Advion примамка за мухи 500 gr

Адвион примамка за унищожаване мухи е напълно готова за употреба инсектицидна примамка произведена от швейцарската компания Singenta. Препарата е под формата на суха гранула, която се поставя в специални апликатори за хранителни примамки за мухи.

Продукта съдържа изключително привлекателна за всички видове мухи хранителна примамка и активно вещество индоксакраб, което е известно с доброто си действие срещу насекоми. Продукта не съдържа феромони.

Служи за контрол на възрастни мухи от най-разпространените видове в България, домашна муха (Musca domestica), зелена муха месарка (Calliphoridae sp)

Advion примамка за мухи>>станция за поставяне>>топ цена

Приложение на Адвион срещу мухи:

Биоциден препарат за унищожаване на мухи (домашна муха Musca domestica, зелена месарка Calliphoridae sp.) продукта може да бъде използван както на закрито, така и на открито. Адвион може да бъде употребяван срещу мухи, около селскостопански постройки (с изключение на ферми за бройлери), животновъдни обекти/сгради, жилищни и търговски сгради/обекти.

Начин на употреба:

Гранулираният препарат е напълно готов за употреба биоцид под формата на суха гранула, Гранулите се използват като примамка за унищожаване на мухи от различни видове (Musca domestica), зелена муха месарка (Calliphoridae sp).

Примамките се залагат само в специално разработените за целта апликатори за поставяне на препарат за мухи, продукта може да бъде използван на закрито и на открито около сградите. Апликаторите с примамка за мухи avion са предназначени да предпазят продукта от валежи и намокряне а също така и от неволно разпиляване.

Специалните апликатори с адвион препарат срещу мухи се поставят на земята или се окачват по стени или тавани в зависимост от вида на помещението, което желаете да защитите от набези на мухи.

Поставените апликатори с препарат трябва да бъдат проверявани на всеки 7 дни, ако примамката е напълно изконсумирана и все още има наличие на летящи мухи заредете апликато отново.

Разходна норма:

2 g/m². 40 в от биоцида се поставя в 1 станция( апликатор). Една станция се разполага на площ до 20 m².

Инструкции за употреба:

Винаги да се чете етикета или листовката преди употреба и да се спазват всички предоставени инструкции. - Да се спазват пепоръчваните дози на приложение. - Да се избягва продължителна употреба на продукта.

При повторно нападение приложението на примамката се подновява. - Поради начина на действие на индоксакарб смъртността при мухи може да се забави до 72 часа. - Да не се използва в области, където има съмнение или е установена резистентност към активното вещество, съдържащо се в този продукт. - Да се редуват продукти, съдържащи активни вещества с различен механизъм на действие (за отстраняване на резистентин индивиди от популацията на мухите).

Да се прилагат интегрирани методи за контрол на вредителите като комбинация от химични, физични и други методи за контрол, като се вземат под внимание местните особености (климатични условия, целеви видове, условия на употреба и т.н.).

Да се провери ефикасността на продукта на място: ако е необходимо, трябва да се проучи причината за намалена ефикасност, за да се гарантира, че няма резистентност или да се идентифицира потенциалната резистентност. Биоцидът се поставя в станцията за примамки като се използва градуиран дозатор

Технически характеристики

МАРКА: Syngenta Площ на покритие: С 1 апликатор може да защитите 20 кв.м Интервал на работа: : проверява се през 7 дни АДВ:: Индоксакарб 0.5% Начин на прилагане: В апликатор за примамка за мухи Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 2 gr/кв.м- 40 гр от продукта в апликатот Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мухи, домашна муха, зелена муха месарка. Количество: 500 гр. Цвят: Кафяв Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Влагозащита : няма Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Примамка за мухи Advion 500 gr
Вашата оценка:
img
Примамка за мухи Advion 500 gr Добави
Може да имате нужда и от това: