Airhitone Обезмирисител 500мл.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
29,85 лв.
Професионален обезмирисител Airhitone. Борисе с лошата миризма като я елиминира.
SKU: 40101
Тегло: 0,600 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Обезмирисител Airhitone A4S2/AP5 

Обезмирисител Airhitone за обработка на източници, излъчващи лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни разливи, разливи на химикали, пречиствателни станции за отпадъчни води, сметища, животновъдни ферми, екарисажи и др). Не замаскира миризмата, а я неутрализира напълно.

Състав на обезмирисителя:

Емулсионен концентрат, смес от натурални и синтетични етерични масла, разтворени в повърхностно активни вещества. Не се класифицира в категориите на опасност, съгласно действащото законодателство.

Предназначение:

за обработка на източници, излъчващи лоша миризма (изпражнения, урина, развалена храна, гниеща материя, петролни разливи, разливи на химикали, пречиствателни станции за отпадъчни води, сметища, животновъдни ферми, екарисажи и др). Не замаскира миризмата, а я неутрализира напълно.

Начин на приложение: Приготвят се работни разтвори с вода, в концентрация от 0.1 % до 1 %. Опръсква се директно източника на миризмата при разходна норма 5 л готов разтвор за 100 м² или се извършва аерозолна обработка на въздуха чрез УЛВ генератор за студен аерозол при разходна норма 2 л/Ха.

Стандартна доза:

Опръскване: 5-50 мл в 5 л вода за 100 м² 
УЛВ обработки: 2-20 мл в 2 л вода за 10 дка

Мерките за оказване на първа помощ:

При контакт с кожата: промийте с вода. При контакт с очите: промийте изобилно с вода. При поглъщане: изплакнете устата с вода и се консултирайте незабавно с лекар, ако неразположението продължава. Предпазни мерки при употреба, транспорт и съхранение: Не се класифицира като опасен при транспорт. Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се прочете етикета. Да се избягва контакт с кожата, очите и устата. Използвайте лично предпазно облекло по време на работа. Да се съхранява при стайна температура.

Производител: Westrand International , 39 avenue du 8ème Hussards, 68130 Altkirch, France.

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

МАРКА: Bugaway АДВ:: натурални и синтетични етерични масла Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Лоша миризма Количество: 500 мл Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Airhitone Обезмирисител 500мл.
Вашата оценка:
img
Airhitone Обезмирисител 500мл. Добави
Може да имате нужда и от това: