Капан за мишки Snap-E

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
4,99 лв.
Механичен капан за борба и унищожаване на мишки Snap-E
SKU: 4060
Тегло: 0,500 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: otrovi.com

Описание и начин на употреба

Мощен и ефективен механичен капан за мишки Snap-E 

Малък и мощен механичен капан за мишки с място за поставяне на хранителна примамка. Изработен е от ABS пластмаса и стомана предназначен за многократна употреба. Капан за мишки Snap-e,  е снабден с много чувствителен пусков механизъм, което гарантира точно попадение всеки път.

Лесно и безопасно зареждане, голяма кошничка за поставяне на примамка както суха така и течна. Механичен капан за улавяне на мишки Snap Е, предоставя висока ефективност при борба с дребни гризачи особено на места, където употребата на отрова и родентициди е нежелателна или невъзможна.

Капана представлява малка конструкция, която комбинира здрава ABS пластмаса, като основа и здрави метални челюсти, които унищожават бързо и хуманно гризачите попаднали в тях. Sanap E е произведен и проектиран за борба с дребни гризачи, като мишки в някой случай и малки плъхове неговите размери са (9 x 4,5 x 5.1 см.) това позволява да бъде залаган на безопасни места например, под дивани, мебели или други мебели и предмети така, че да не представлява опасност за дребни домашни любимци и хора.

Конструкцията позволява бързо и безопасно зареждане само с едно движение, преди да заредите капана е необходимо да поставите хранителна примамка в предназначеното за това място. За да обезвредите вече зареденият капан е необходимо да натиснете пусковият механизъм със твърд предмет и никога с гола ръка. Този продукт се предлага и в комплект от 6 броя капан за мишки на по ниска цена.

Капан за мишки с метални челюсти Snap E

Как да заложа капана за мишки:

Разположете капана на места където сте забелязали присъствие на гризачи или следи от тях. Поставете подходяща примамка в празният байт стейшън който се намира в средата на капана. Заредете капана чрез издърпване на скобата до крайна позиция и фиксиране в позиция на зареден.

Разположете капана с отворени челюсти към стената така мишката ще попадне по бързо и лесно в него. Никога не поставяйте капана за мишки в средата на помещението тъй-като гризачите се движат плътно до стените. Проверявайте капана ежедневно при наличие на уловена мишка почистете капана и подменете примамката преди да използвате капана отново.

Как да почистя капан за мишки:

Почистването на замърсеният капан е важно тъй като гризачите са силно чувствителни към миризми и са доста предпазливи когато усетят такива, които не харесват. След като вашият капан улови мишка тя трябва да бъде премахната максимално бързо, това става лесно, единственото което трябва да направите е да натиснете леко зареждащата скоба и да изхвърлите гризача на подходящо място.

Ако има следи или зацапвания по капана той трябва да бъде измит със вода и детрагент. След, което поставете нова примамка и заложете капана отново на същото място на което е бил преди това.

Мерки за безопасност при използване на капан за мишки:

Въпреки малките си размери Snap E има много мощни челюсти. Капана се зарежда бързо лесно и безопасно като натиснете зареждащата скоба докато не чуете щракане. След, което Вашият капан е готов за употреба.

Никога не слагайте примамка, когато капана е зареден, примамката за мишки се слага преди да заредите капана по този начин ще избегнете неволно щракване на капана върху пръстите Ви.

Ако желаете да обезвредите вече зареденият капан това става като натиснете езичето на капана с пръчка, молив или друг подобен предмет докато той не щракне. Никога не бъркай с гола ръка в челюстите на капана,Дръж далеч от деца. Дръж далеч от малки домашни животни.

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: otrovi.com Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, дребни гризачи Количество: 1бр. Размери: (Д, Ш,В) 9 x 4,5 x5.1см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Материал: Пластмаса и метал Технология: Капан Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Мишки в мазето
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от този малък капан. Лесен е за използване и от жена. Също така хваща мишките бързо.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за мишки Snap-E
Вашата оценка:
img
Капан за мишки Snap-E