img

Капан за мишки Snap-E

В наличност
Цена (с ДДС):
4,99 лв.
Добави
Механичен капан за борба и унищожаване на мишки Snap-E
SKU: 4060
Тегло: 0,500 кг.
Производител: EU

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Капан за мишки Snap-E 

Snap-E представлява изключително мощен и висококачествен механичен капан за унищожаване на мишки. Изработен е от ABS-Пластмаса и стомана за многогодишно ползване. Капанът за мишки е снабден с много чувствителен пусков механизъм което гарантира точно попадение всеки път. Лесно и безопасно зареждане, голяма кошничка за поставяне на примамка както суха така и течна. Капана за мишки е ефективно средство за контрол на гризачи особено на места където употребата на отрови е нежелателна или невъзможна.

Залагане на капана за мишки

Разположете капана на места където сте забелязали присъствие на гризачи или следи от тях. Поставете подходяща примамка в празният байт стейшън който се намира в средата на капана. Заредете капана чрез издърпване на скобата до крайна позиция и фиксиране в позиция на зареден. Разположете капана с отворени челюсти към стената така мишката ще попадне по бързо и лесно в него. Никога не поставяйте капана за мишки в средата на помещението тъй-като гризачите се движат плътно до стените. Проверявайте капана ежедневно при наличие на уловена мишка почистете капана и подменете примамката преди да използвате капана отново.

 

Технически характеристики

Тегло: 0.500000 Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, дребни гризачи Количество: 1бр. Размери: (Д, Ш,В) 9 x 4,5 x5.1см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Материал: Пластмаса и метал Технология: Капан Цвят: Черен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за мишки Snap-E
Може да имате нужда и от това: